Газета » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

Закарпатський хор уперше   за 70 років одягли   у верхній зимовий сценічний одяг

80 комплектів верхнього зи­мово-осіннього одягу вартістю понад 120 тис. грн. днями вручив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида артистам Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, повідомляє прес-центр ОДА.

Свята справжніх жінок і чоловіків

Напередодні жіночого свята 8 Березня й після 23 Лютого, яке вважають святом чоловіків, стають актуальними теми подарунків і порад про те, як поводитися, щоб здивувати протилежну стать. У Інтернеті можна відшукати чимало ознак справжньої жінки й чоловіка, а також дізнатися їхні вподобання. Зазвичай ці суб’єктивні характеристики зводяться до ознак зовнішності й забуваються внутрішні, набагато важливіші риси. У чому ж секрет справжності, чому люди шукають ідеал своєї пари і чому страждають від того, що відчувають себе недосконалими.

Лоліта: «Я — найкращий   на світі психотерапевт»

В Закарпаття артистка їде зі своїми мамою і дочкою і перебуватиме в рідному краї три дні.

Позитивна, жертовна   й хвороблива любов

Справжнім почуттям треба вчитися і показувати їх не лише в День Святого Валентина.

Василь Поп виховав майже половину Cпілки письменників Закарпаття

В Ужгороді відсвяткували 80-річчя основоположника літературної критики.

Василь Іванчо:   «Не лише звикаєш до тварини, вона стає частиною життя»

У будинку голови Державної податкової служби в Закарпатській області хоч і не зовсім мирно, але співіснують кіт із собакою. Вочевидь, їхня дружба й любов це наразі питання часу. Родина надзвичайно радіє своїм білим і пухнастим улюбленцям. Собака Френсіс — більше для пана Василя і сина, а білява Пуся — для дружини і особливо для донечки. Отже, сьогодні про своїх братів менших розповідає головний податківець області. І ні слова про податки.

А. Зелінський: «Собака боровся з риссю на рівних і врятував мені життя"

Антон Зелінський ще зовсім нещодавно очолював територіальне управління МНС у Закарпатській області. Його керівництво було знакове хоча би завдяки прозорості в роботі з пресою, відкритості до спілкування. Пан Зелінський особисто коментував виданню різні події, а сьогодні він розповідає про братів менших. Тим паче, домашні улюбленці зіграли в його житті значну роль.

Мирослав Дочинець вважає читачів найбільшою нагородою і радить   не шукати сенсу життя

Один із найпопулярніших письменників сучасності не застосовує надсучасних PR-технологій, його книги рекламують самі ж читачі. Шість тиражів «Вічника» і понад 300 тисяч примірників книги «Многії літа, благії літа» змусили заговорити про Мирослава Дочинця — письменника, журналіста, автора українських бестселерів — далеко за межами Закарпаття.

Колишні закар-патці написали книжку про наш край

Поглянути на Закарпаття більш ніж через 20 років життя за кордоном вирішили Георгій Чейка й Альберт Газда. З власних спогадів, побудованих на порівнян­ні з сучасністю, вони написали книжку «Закарпаття (Kár­pátalja)». Книжка на­писана угорською мовою і вийшла друком у май­с­терні-видавництві «Jószöveg».

Східний танець дає легкість у тілі   й гармонію в душі

Танцюючи, жінка вчиться висловлювати власні емоції.

Сергій Мошак: «Я жодного разу не бачив, щоб собака зрадив свого друга, про людей, на жаль, такого ск

Сторінка про братів наших менших набуває популярності, і «РІО» вдячна читачам за моральну підтримку. Цього разу публікуємо нашу розмову про звіряток із народним депутатом України Сергієм Мошаком. Ні слова про політику, лише позитив.

Готуємо з Rionews (ФОТО)

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами, приготовленими власноруч. У новій рубриці на сайті газети Rionews та на шпальтах друкованого видання «РІО» пропонуємо найсмачніші рецепти з кав’ярень Ужгорода.

РЕСТ-ТЕСТ: «Reki Manki»

У нас доволі інтенсив-но з’являються нові заклади громадського харчування, що спону-кало нашу редакцію відновити рубрику   «Рест-тест», в якій ми будемо оцінювати заклади харчування Ужгорода за кількома параметрами (кухнею, сервісом, цінами, інтер’єром тощо).

Відкрите серце людини, що продовжує життя іншим

Закарпатець видав книжку про відомого лікаря-хірурга з Хустщини.

Марина Цветаєва ділила чоловіків на геніїв та "гастрономів"

120 років із дня народження Марини Цветаєвої, відомої письменниці, перекладачки,   відзначили літературним вечором в обласній бібліотеці. Вірші читали учні третьої школи. Акомпанувала Леся Дубенко, керівниця інструментального ансамблю «Рапсодія», директор Ужгородського районного будинку культури. На скрипці вона виконала п’єсу С. Рахманінова та «Аве Марію» Ф. Шуберта.

В історичній драмі Петра Ходанича «зустрілися» три відомі будителі   Закарпаття  

Збірку письменника висунули на здобуття премії ім. Ф. Потушняка.

«7 днів» зафіксують у часі   творчість семи художників  

На Закарпатті видали альбом із картинами сучасного мистецтва і зараз готують виставку в музеї.

Закарпатські «Ватаги» стали переможцями на міжнародному фестивалі в Білорусі (ВІДЕО)

Нещодавно в місті Горки Могильовської області Білорусії відбувся ХIХ Міжнародний телефестиваль «Агросвіт», який із 1993 року проходить у різних країнах: Латвії, Польщі, Молдавії, Україні та ін. У фестивалі взяли участь і телевізійники Закарпатської обласної держтелерадіокомпанії (канал «Тиса-1»).

Вже можна починати писати   листа Св. Миколаєві

Стартувала щорічна акція «Напиши листа Св. Миколаю».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат