Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Рахівщині троє розбійників скоїли напад на будинок пенсіонерки

25 квітня близько 12-ї години поліцейські Рахівщини отримали повідомлення про розбійний напад на 79-річну пенсіонерку в селі Костилівка – до жінки в будинок увірвалися кілька осіб в масках, звʼязали потерпілій руки і ноги скотчем та погрожували зброєю.

На Закарпатті судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо нелегальної діяльності гральних закладів.

На Тячівщині п’яний чоловік викрав авто і скоїв ДТП

24 квітня, до поліції зателефонував 49-річний житель села Середнє Водяне і повідомив про зникнення його автомобіля марки «Lanos».

Мукачівець цілий рік користувався банківською картою, яку загубив пенсіонер

До співробітників Мукачівського районного управління поліції звернувся місцевий пенсіонер та розповів, що з його банківської картки, яку він загубив, зникли гроші.

В Ужгороді чоловік погрожував своїй дружині гранатою

Сьогодні, близько 5-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про домашнє насильство на вулиці Івана Франка, в Ужгороді.

Правоохоронці завершили розслідування у справі щодо масової бійки у Підвиноградові

Слідчі відділення поліції № 1 Берегівського районного відділу поліції завершили досудове розслідування за фактами організації масової бійки у селі Підвиноградів та умисного вбивства одного з її учасників.

Мешканець Мукачівщини, який підпалив будинок дружини, отримав 5 років ув’язнення

За публічного обвинувачення Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканця Полянської громади засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Таксистів з Виноградова та Вилоку та підозрюють у переправленні через кордон військовозобов’язаних

Двох таксистів – жінку з села Вилок та чоловіка з міста Виноградів затримали прикордонники під час спроби переправити через кордон 8 чоловіків. Зловмисників виявили у ході реалізації інформації від оперативних співробітників Мукачівського прикордонного загону.

На Закарпатті судитимуть мешканця Київщини, який ошукав матір загиблого воїна на 7,5 млн гривень

Мешканець Київщини залучив жителів кількох областей України до незаконної оборудки. Зловмисники виманили у матері полеглого військовослужбовця гроші, які жінка отримала як виплату від держави у зв’язку зі смертю сина на війні.

Злочинна група на Закарпатті відбирала майно в самотніх осіб літнього віку

Про це у своєму телеграм- каналі повідомив Омбудсман Дмитро Лубінець.

Поліція Іршави припинила діяльність банди наркоторговців

В ході проведення оперативних заходів протягом останнього тижня співробітники кримінальної поліції Відділення поліції № 1 Хустського РУП (м. Іршава) припинили злочинну діяльність трьох наркоторговців. Останні збували метамфетамін та канабіс на території обслуговування правоохоронців.

На Мукачівщині поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчини

17 квітня увечері до поліції надійшло повідомлення від медиків, що до них для надання допомоги доставлено 13-річну дівчину. За попередніми даними дитина постраждала від дій сексуального характеру, однак спілкуватися погодилася виключно з правоохоронцями.

БЕБ зупинило тендер міськради Тячева з ремонту будівлі для центру переселенців за 6,4 млн грн

Посадовці заклали у пропозицію неконкурентні вимоги, щоб обмежити коло учасників аукціону.

На Закарпатті судитимуть клірика-антисеміта УПЦ

На Закарпатті перед судом постане настоятель храму Хустської єпархії УПЦ (МП), який виправдовував воєнні злочини, вчинені росією проти українського народу та розпалював релігійну й міжнаціональну ворожнечу.

Суд виніс вирок ужгородці, яка народила дитину і залишила помирати на вулиці

Дитина, що народилася без вад розвитку, померла від переохолодження.

На Закарпатті військовий уник покарання за переправлення ухилянта через кордон

Поруч з КПП він отримав від чоловіка 3900 доларів за допомогу у втечі з країни.

На Закарпатті заблокували канал торгівлі наркотиками зі щомісячним доходом 13,5 млн грн

Правоохоронці в Закарпатській області ліквідували масштабний міжнародний канал постачання та збуту наркотиків у регіоні.

Вночі в Ужгороді чоловік влаштував стрілянину із пневматичної зброї

Подія сталась близько 00:30 біля на вулиці Шевченка. Чоловік з товаришем із зброєю посеред вулиці вправлялись у стрілянині на влучність. На щастя, ніхто не постраждав. Стрілка вже знайшла поліція та склала на нього протокол через «дрібне хуліганство».

На кордоні з Угорщиною затримали пенсіонерку з України, яка перебувала у розшуку

15 квітня у пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону виявили громадянку України, який перебувала у розшуку за підозрою у скоєнні декількох злочинів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат