Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 160, 20

На Закарпатті власник транспортних компаній - організатор переправлення ухилянтів за кордон

Служба безпеки блокувала схему незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку. У результаті викрито організатора нелегального «трафіку». Ним виявився 36-річний житель села Топчино Тячівського району, власник кількох транспортних компаній, які імітували міжнародні перевезення вантажів.

У Хусті затримали раніше судимого зловмисника, який обікрав торговельний центр

10 січня, до поліції надійшло повідомлення про крадіжку товару з двох магазинів торговельного приміщення у місті Хуст.

В Ужгороді судитимуть заступника керівника комунального підприємства за хабарництво

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо заступника директора одного з комунальних підприємств Ужгородської міської ради за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

На Закарпатті викрили прикордонника, який за 1500 доларів сприяв тютюновій контрабанді

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру військовослужбовцю прикордонної служби за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст.368 КК України).

Житель Мукачева, який на смерть збив велосипедиста, уник ув’язнення

Ужгородський міськрайонний суд виніс вирок жителю Мукачева, який влітку 2023 року збив велосипедиста.

На Закарпатті правоохоронці затримали посадовця ВЛК, який за хабарі «списував» ухилянтів

Служба безпеки України викрила нову схему ухилення від мобілізації, яка діяла у Закарпатській області. Під час комплексних заходів «на гарячому» затримано організатора оборудки – представника військово-лікарської комісії.

На Закарпатті стрімер із Дніпра хотів переплести річку і злякався, проваливши втечу за кордон

39-річний житель Дніпра намагався незаконно перетнути державний кордон.

В Ужгороді на автовокзалі раніше судимий одесит пограбував вінничанку

Сьогодні вранці до поліції зателефонувала вінничанка та повідомила, що декілька хвилин тому на автовокзалі в місті Ужгород її пограбував невідомий чоловік.

На Іршавщині водій скоїв смертельне ДТП та втік з місця події

У селі Білки під колесами авто загинула жінка з інвалідністю.

Громадянин Нігерії намагався в’їхати в Україну на краденому BMW

Прикордонники Чопського загону виявили у пункті пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, транспортний засіб, який перебував у міжнародному розшуку.

Ужгородець погрожував матері ножами та револьвером

3 грудня, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про домашнє насильство на вулиці Карпатської України (колишня Гагаріна), в Ужгороді.

За вбивство співмешканки житель Тячівщини може провести у в’язниці до 15 років

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо мешканця району за фактом скоєння умисного вбивства співмешканки (ч. 1 ст. 115 КК України).

"Гастролерів" із Дніпроперовщини затримали на Закарпатті

Поліція Закарпаття знешкодила групу раніше судимих «гастролерів» з Дніпропетровщини, які готувалися вчинити серію злочинів у регіоні.

На Міжгірщині під колесами авто загинув 57-річний пішохід

2 січня до поліції зателефонував 26-річний закарпатець та повідомив, що він у селі Келечин Пилипецької громади, що на Хустщині, скоїв наїзд на пішохода.

Незаконно приватизовані землі природно-заповідного фонду в урочищі Красія повернуть державі

Ужгородська окружна прокуратура з метою захисту інтересів держави заявила позови щодо повернення із приватної власності земель природно-заповідного фонду в урочищі Красія вартістю понад 10 млн грн.

На Закарпатті припинили діяльність 3 незаконних гральних закладів

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області викрили групу осіб, які організували роботу низки підпільних гральних закладів. Вони працювали без жодних ліцензій та дозволів, уникаючи сплати податків.

Поліція Мукачева оперативно затримала зловмисника, який пограбував 73-річну бабусю

29 грудня о 12:10 до поліції зателефонував 39-річний мукачівець та повідомив, що до нього звернулася сусідка, яка розповіла, що її пограбував невідомий чоловік.

Прикордонник, який пропустив автобус із контрабандою, покараний службовим обмеженням

Берегівський районний суд Закарпатської області виніс вирок прикордоннику Юрію Кушніру, який пропустив автобус із контрабандною технікою на понад 112 млн грн. Суд визнав його винним у порушенні правил несення прикордонної служби та призначив два роки тюрми, але звільнив його від цього покарання, замінивши його на службове обмеження.

За збут наркотиків у Мукачеві місцевого жителя засудили до 6 років за ґратами


За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури місцевого жителя засудили до 6 років ув’язнення за незаконний збут особливо небезпечних наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України). Також суддя ухвалив рішення про конфіскацію усього належного чоловіку майна.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат