Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 180, 20

За збут наркотиків у Мукачеві місцевого жителя засудили до 6 років за ґратами


За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури місцевого жителя засудили до 6 років ув’язнення за незаконний збут особливо небезпечних наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України). Також суддя ухвалив рішення про конфіскацію усього належного чоловіку майна.

Підроблення документів для участі у публічних закупівлях: на Хустщині судитимуть підприємця

Хустська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо місцевого підприємця за фактом повторного підроблення офіційних документів та їх використання (ч.ч. 2, 3, 4 ст. 358 КК України).

Колишні посадовці Свалявського ЛГ вбили молодого оленя та побили єгеря

В урочищі Ждимир, що на Свалявщині, трапився інцидент, який викликав широку хвилю занепокоєння серед місцевих мешканців. Браконьєри вбили молодого оленя, а здерту шкіру з тварини викинули у річку Вича.

Поліція вилучила у херсонця гранати та набої, які він намагався ввезти на Закарпаття

28 грудня у селі Нижні Ворота Мукачівського району, під час несення служби на блокпосту, співробітники поліції Воловця спільно з патрульними поліцейськими виявили в одній із автівок 2 бойові гранати та 124 набої до автоматичної зброї. Їх на територію Закарпатської області намагався ввезти 44-річний чоловік з Херсона.

На Закарпатті засуджено військового до 11 років ув’язнення за смертельну ДТП

За публічного обвинувачення прокурорів Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону до 11 років ув’язнення з десятирічним позбавленням права керувати транспортними засобами засуджено військовослужбовця.

Жителя Берегова, який кинув гранату на подвір’я мукачівцю, засудили до 10 років ув’язнення

Берегівська окружна прокуратура у суді відстояла призначення покарання у виді 10 років ув’язнення місцевому мешканцю, обвинуваченому у скоєнні замаху на умисне вбивство небезпечним для життя багатьох осіб способом, а також незаконному поводженні зі зброєю і боєприпасами.

Закарпатець ошукав 83-річну жінку на 200 тисяч

18-річний уродженець Закарпаття опинився на лаві підсудних за підозрою у шахрайстві.

Комерсант переправляв чоловіків за кордон, як водіїв міжнародних вантажних перевезень

На Закарпатті затримано комерсанта, який переправляв військовозобов’язаних за межі нашої держави як водіїв міжнародних вантажних перевезень.

Теракт на сесії сільради

Під час сесії Керецьківської сільради на Свалявщині стався теракт. На сесії приймали бюджет на 2024 рік. Депутат від Слуг Народу, 54-річний Сергій Батрин був проти того, щоб бюджет приймали без звіту про використання бюджету на 2023 рік. Окрім того, він був проти того, щоб голові громади Михайлу Мушці піднімали оклад на 50% і плюс давали премію 100% від окладу.

Зґвалтування школярки на Закарпатті: сторона захисту затягує розгляд справи

Сьогодні, 22 грудня, відбулось чергове засідання у справі про зґвалтування неповнолітньої дівчини на Закарпатті. Про це повідомляє "ЮрФем", чиї адвокати займаються цією справою у суді.

Депутати Хустської міськради вкрали гроші, призначені на ремонт системи опалення в школі

Повідомлено про підозру двом депутатам Хустської міської ради та директору підрядного товариства. Їм інкримінують заволодіння чужим майном в особливо великому розмірі під час дії воєнного стану. Підрядника також підозрюють у службовому підробленні.

На Березнянщині водійка Мазди збила насмерть пенсіонера і втекла з місця події

20 грудня до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у селі Кострино Ужгородського району.

СБУ викрила посадовців Ужгородської міськради на розкраданні бюджетних коштів під час війни

Посадовці міськради підозрюються у привласненні бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт комунальних об’єктів Ужгородської міської ради.

Поліція Закарпаття вилучила у пасажира авто гранати, які він намагався ввезти в область

19 грудня у селі Нижні Ворота Мукачівського району, під час несення служби на блокпосту, зведений наряд правоохоронців з числа співробітників Головного управління поліції регіону та Управління патрульної поліції, виявив у одній із автівок 4 бойові гранати.

Cпівробітника сервісного центру МВС викрили на хабарництві за видачу «елітних» номерних знаків

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури співробітнику регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Закарпатській області повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

У Виноградові виявили підпільний цех з виробництва цигарок, прихований під майстерню меблів

На Закарпатті правоохоронці викрили підпільний цех, де незаконно виготовляли, пакували та переробляли тютюнові вироби. Про це повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

ДБР викрило на хабарі начальника зміни митного поста «Вилок» на Закарпатті

На Закарпатській митниці співробітники Державного бюро розслідувань викрили на хабарі начальника зміни митного поста «Вилок». Про це у суботу, 16 грудня, повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола.

На Хустщині у ДТП загинула 68-річна жінка-пішохід

14 грудня о 17:45 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Рокосово.

У Керецьківській ТГ під час проведення сесії місцевий депутат кинув бойові гранати в сесійну залу

"У результаті вибуху поранення отримали 26 депутатів та працівників сільської ради. Всіх постраждалих невідкладно доправили до закладів охорони здоров’я, де їм надають фахову медичну допомогу, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Через експрацівницю Ужгородської міськради у приватну власність відійшла земля аеропорту

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури колишній співробітниці Ужгородської міської ради повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат