Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 260, 20

В Ужгородському районі п’яний водій BMW задавив 6-річну дівчинку

14 жовтня, о 16.10 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Тур‘я Поляна, що на Перечинщині.

Смертельна ДТП на Львівщині - закарпатець скоїв наїзд на велосипедиста та втік

13 жовтня, близько 6.00, до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Шевченка у Самборі невідомий водій на невстановленому автомобілі здійснив наїзд на велосипедиста віком 60-70 років, після чого втік.

На Рахівщині поліція вилучила вантажівку з нелегальною лісопродукцією

Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області продовжують заходи з виявлення та припинення злочинів, скоєних проти довкілля.

СБУ нейтралізувала в Мукачеві наркоугруповання із щомісячним обігом понад півмільйона гривень

Співробітники спецслужби блокували діяльність наркоугруповання, учасники якого спеціалізувалися на збуті метамфетаміну по всій території Закарпаття.

На Львівщині двоє закарпатців пограбували та намагалися вбити бабусю

Двох жителів Закарпаття, який підозрюють у розбої та замаху на вбивство пенсіонерки, затримали у Львові.

Конфлікт на дорозі, що завершився смертю ужгородця: правоохоронці завершили досудове розслідування

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Мукачева за фактом заподіяння потерпілому тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть особи (ч. 2 ст. 121 КК України).

БЕБ на Закарпатті виявив склад із підробленою італійською кавою

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області викрили місцевого підприємця, який під виглядом оригінальної італійської кави продавав фальсифікат.

Жителя Тячівщини, який підозрюється у вбивстві жінки з інвалідністю, триматимуть під вартою

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури мешканцеві району повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства 40-річної закарпатки (ч. 1 ст. 115 КК України). Наразі його взяли під варту без права внести заставу.

На Тячівщині поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 24-річної місцевої жительки

Днями на лінію “102” зателефонував 31-річний житель села Крива Тячівського району. Чоловік повідомив, що за місцем проживання виявив мертвою свою співмешканку.

На Закарпатті повідомили про підозру прикордоннику-втікачу, який працював на рф

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону заочно повідомлено про підозру начальнику групи моніторингу обстановки відділення інспекторів прикордонної служби «Велятино» за фактом дезертирства, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 408 КК України).

Співробітники СБУ затримали депутата Закарпатської облради від партії ОПЗЖ Чубирка

Співробітники СБУ провели спецоперацію і затримали чинного депутата Закарпатської облради Івана Чубирка. Як виявилося, Чубирко мав банду рекетирів, які обкладали даниною підприємців.

Суд на Закарпатті звільнив від покарання водійку кросовера, яка покалічила жінку

Міжгірський районний суд Закарпатської області виніс вирок водійці кросовера, яка важко травмувала пішохідку, переплутавши педалі газу та гальм. Винуватицю ДТП Ганну Беккер звільнили від відбування тюремного ув’язнення, призначивши дворічний іспитовий термін.

Військовому та двом закарпатцям-переправникам суд обрав запобіжні заходи

Двом учасникам незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон, серед яких військовослужбовець, Ужгородський міськрайонний суд обрав обрав запобіжний захід - тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі понад 1 000 000 гривень, а третьому підозрюваному – тримання під вартою із можливістю внесення більше 800 000 гривень.

У Берегові судитимуть місцевого мешканця, що допомагав групі з семи чоловіків дістатися Угорщини

Берегівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо уродженця Києва за фактом сприяння групі військовозобов’язаних у незаконному переправленні через кордон.

Закарпатцю, який підпалив будинок дружини, загрожує 10 років ув’язнення

За процесуального керівництва Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканцю с. Родниківка повідомлено про підозру в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України).

Троє закарпатців організували канал переправлення осіб призовного віку через кордон

23-річний житель Ужгородського району з двома спільниками — 24-річним та 22-річним закарпатцями — організували канал переправлення осіб призовного віку через державний кордон України до Європейського Союзу поза пунктами пропуску. Вартість своїх послуг оцінили в 4 тисячі доларів США за одну людину.

Довічне ув’язнення за вбивство батьків у Рахові – оголосили вирок закарпатцеві

За доводами Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури закарпатця засуджено до довічного ув’язнення за умисне вбивство батька та матері.

Переправник ухилянтів із Закарпаття уник покарання у суді

Виноградівський районний суд Закарпатської області виніс вирок Адальберту Мокару, який разом із спільниками переправляли чоловіків призовного віку за кордон. Суд призначив чоловіку п’ять років тюрми, але звільнив від відбування покарання з річним іспитовим терміном.

На Мукачівщині затримали серійного крадія: на його рахунку щонайменше 8 крадіжок з помешкань

Слідчі відділу поліції № 1 Мукачівського районного управління поліції проводять досудове розслідування за фактами ряду крадіжок, вчинених на території району. У скоєнні злочинів підозрюється непрацюючий 21-річний мешканець села Ракошино.

На Тячівщині чоловік забив палицею 43-річну жінку з інвалідністю

2 жовтня, до поліції звернулася жителька села Калини, яка повідомила, що за місцем свого проживання виявила мертвою свою 43-річну доньку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат