Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 300, 20

У Берегові судитимуть місцевого мешканця, що допомагав групі з семи чоловіків дістатися Угорщини

Берегівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо уродженця Києва за фактом сприяння групі військовозобов’язаних у незаконному переправленні через кордон.

Закарпатцю, який підпалив будинок дружини, загрожує 10 років ув’язнення

За процесуального керівництва Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканцю с. Родниківка повідомлено про підозру в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України).

Троє закарпатців організували канал переправлення осіб призовного віку через кордон

23-річний житель Ужгородського району з двома спільниками — 24-річним та 22-річним закарпатцями — організували канал переправлення осіб призовного віку через державний кордон України до Європейського Союзу поза пунктами пропуску. Вартість своїх послуг оцінили в 4 тисячі доларів США за одну людину.

Довічне ув’язнення за вбивство батьків у Рахові – оголосили вирок закарпатцеві

За доводами Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури закарпатця засуджено до довічного ув’язнення за умисне вбивство батька та матері.

Переправник ухилянтів із Закарпаття уник покарання у суді

Виноградівський районний суд Закарпатської області виніс вирок Адальберту Мокару, який разом із спільниками переправляли чоловіків призовного віку за кордон. Суд призначив чоловіку п’ять років тюрми, але звільнив від відбування покарання з річним іспитовим терміном.

На Мукачівщині затримали серійного крадія: на його рахунку щонайменше 8 крадіжок з помешкань

Слідчі відділу поліції № 1 Мукачівського районного управління поліції проводять досудове розслідування за фактами ряду крадіжок, вчинених на території району. У скоєнні злочинів підозрюється непрацюючий 21-річний мешканець села Ракошино.

На Тячівщині чоловік забив палицею 43-річну жінку з інвалідністю

2 жовтня, до поліції звернулася жителька села Калини, яка повідомила, що за місцем свого проживання виявила мертвою свою 43-річну доньку.

На Тячівщині двоє неповнолітніх дівчат знущалися над кошеням

Сьогодні, 2 жовтня, у ході моніторингу мережі Інтернет співробітники поліції у одній із соцмереж виявили відео, на якому дві невідомі дівчини знущаються над кошенятами.

На Тячівщині в ДТП загинув неповнолітній. Один з учасників автоаварії - правоохоронець

Близько 3-ї години ночі, поліцейські Тячівщини отримали повідомлення від медиків про те, що вони доставляють до лікарні невідому особу, на яку було здійснено наїзд автотранспортом. Згодом медики повідомили, що хлопець помер у реанімаційному відділенні.

Закарпатська обласна прокуратура стала на бік ґвалтівників 14-річної школярки з Воловеччини

Журналіст та депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола повідомив, що прокурори стали на бік відповідачів у справі, що є не природньо з точки зору функцій прокуратури. Оскільки прокуратура у схожих справах мала б захищати потрерпілих:

В Ужгороді у ДТП загинув мотоцикліст

Як повідомляють ЗМІ, сьогодні в Ужгороді на вулиці Собранецькій сталася аварія з летальним наслідком.

Хустських депутатів підозрюють у привласненні 1,2 млн. грн з бюджету Ужгорода на ремонті школи

Двом депутатам Хустської міської ради та директору підрядного товариства повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном в особливо великому розмірі за попередньою змовою групою осіб. Підрядника підозрюють також у службовому підробленні.

Поліцейські Перечина під час обшуку вилучили вогнепальну зброю та понад сотню бойових набоїв

На Ужгородщині поліцейські вилучили з незаконного обігу вогнепальну зброю та понад сотню набоїв до неї. Інформацію про те, що 38-річний житель села Ворочево може зберігати вдома небезпечні предмети, поліцейські отримали у результаті оперативної роботи.

На Закарпатті судитимуть попа УПЦ МП, який підтримував російську армію

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області завершили досудове розслідування у справі, де фігурує настоятель храму Української православної церкви московського патріархату. Священнослужителя обвинувачують у поширенні комуністичної символіки та пропаганді комуністичного тоталітарного режиму. За скоєне йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

У Стрию затримані двоє нетверезих закарпатців, які напали на поліцейських

27 вересня близько першої години ночі на вулиці Січових Стрільців у місті Стрий, патрульні виявили автомобіль ВАЗ 2104, водій якого рухався з чисельними порушеннями Правил дорожнього руху.

На Закарпатті викрили злочинне угруповання, яке займалось переправленням чоловіків через кордон

На Закарпатті співробітники оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно зі слідчими Рахівського райвідділу ГУНП у Закарпатській області та за процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури викрили угруповання, яке займалось переправленням військовозобов’язаних чоловіків за кордон.

На Перечинщині у ДТП загинув мешканець Полтавської області

27 вересня о 00:51 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду між населеними пунктами с. Сімер та с. Тур’ї Ремети. За попередньою інформацією, автомобіль марки ЗАЗ Славута з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

Житель Воловця намагався вбити свого неповнолітнього односельця

26 вересня ввечері до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні неповнолітнього жителя селища Воловець. У хлопця медики діагностували проникаюче ножове поранення.

У Тячеві виявили та затримали наркоторговця метамфетаміном

В ході проведення негласних заходів оперативники Тячівського районного відділу поліції викрили та припинили злочинну діяльність місцевого наркоторговця. Фігурантом злочину є 33-річний місцевий житель.

На Закарпатті упродовж доби патрульні зупинили 10 водіїв, які керували у стані сп’яніння

Упродовж 24 вересня охоронці порядку зафіксували одразу 10 випадків керування у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат