Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 400, 20

Депутат зі спільниками шахрайським шляхом заволоділи землями закарпатців на майже 1,8 млн грн

Організованій групі в складі депутата сільської ради Хустського району, землевпорядника та нотаріуса повідомлено про підозру у шахрайстві. Двох осіб підозрюють і у підробленні офіційних документів, а депутата – у пособництві цьому.

На Закарпатті судитимуть прихильника «відновлення срср», якого СБУ викрила на пропаганді комунізму

У ході слідства встановлено, що мешканець Ужгорода, керівник однієї з громадських організацій, активний прихильник «русского міра», на власних сторінках у соцмережах пропагував комуністичний режим та поширював заборонену в Україні радянську символіку.

В Оноківській ТГ у природо-заповідному фонді Чорна сосна знищили цінну деревину на величезні збитки

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області встановили, що на території природо-заповідному фонду «Чорна сосна» в Оноківській територіальній громаді було скоєно рубку   11 пнів дерев породи сосна. Завдані збитки складають   2 мільйони 481 тисяча гривень.

На Закарпатті телефонні шахраї виманюють гроші представляючись головою ОВА Віктором Микитою

Фіксуємо активізацію шахрайських дій з боку поки що невстановлених осіб, які дзвонять, пишуть підприємцям регіону та, представляючись головою ОВА Віктором Микитою, просять зробити грошові внески на підставні рахунки з метою власної наживи.

На Тячівщині у ДТП загинув 23-річний мотоцикліст

3 вересня, в селі Терново, на вулиці Лесі Українки сталася ДТП, внаслідок якої із травмами госпіталізували до лікарні 23-річного місцевого жителя.

За вбивство закарпатець отримав 4 роки тюрми

Мешканцю Закарпаття присудили чотири роки позбавлення волі за вбивство з необережності під час сварки у кафе на Берегівщині. Суд врахував, що під час інциденту чоловік був п’яним, а також не розцінив визнання обвинуваченим вини як каяття.  

На Закарпатті впродовж вихідних прикордонники затримали 70 порушників кордону

На Закарпатті впродовж вихідних прикордонники Мукачівського загону припинили 21 спробу порушення державного кордону, у результаті чого затримали 55 чоловіків, які намагались незаконно потрапити до сусідніх Румунії та Угорщини.

Впродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону затримали 34 порушника

Впродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону припинили 9 спроб порушення державного кордону, у результаті чого було затримано 34 особи.

Cудитимуть посадовця Рахівської міськради за зловживання під час будівництва реабілітаційного центру

Прокурор Закарпатської обласної прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт щодо посадовця з числа керівництва Рахівської міської ради та директора товариства за фактом розтрати та привласнення майна в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб.

Двом ужгородцям, які у нарколабораторії вирощували коноплю, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури двом місцевим жителям повідомлено про підозру у виготовленні, зберіганні, вирощуванні конопель та організації нарколабораторії.

На кордоні зі Словаччиною затримали дві групи порушників

Впродовж минулої доби прикордонники відділення «Паладь-Комарівці» Чопського загону затримали дві групи осіб, які мали намір у незаконний спосіб перетнути кордон України зі Словаччиною.

Судитимуть ексдиректорку лісгоспу на Великоберезняншині через незаконні рубки на території нацпарку

Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо колишньої директорки держпідприємства «Великоберезнянське лісове господарство», яка організувала незаконну рубку на території Ужанського національного природного парку.

В Хусті затримано наркоділків, які збували метамфенамін

Працівниками УСР в Закарпатській області спільно з СУ ГУНП,   ДБР, військовою контрозвідкою СБУ та військовою прокуратурою
за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307, ч.1 ст.263 КК України, за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів, психотропних речовин та незаконного збуту вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових пристроїв.

В Ужгороді виявили нарколабораторію: двом організаторам повідомлено про підозру

У ході проведення обшуку в Ужгороді працівниками УСР поліції Закарпаття та прокуратурою викрито нарколабораторію в
підпільному складському приміщенні, яка повністю оснащена за всіма технологічними вимогами для вирощування коноплі: з відповідними умовами витяжками, вентиляторами, датчиками температури, вологи та цілодобовим освітленням.

На ПП Тиса у іноземця вилучили 6 тонн курятини

"Неуважність" керівника іноземної фірми призвела до вилучення на кордоні понад 5,6 тонн м’ясної продукції - повідомляє Закарпатська митниця.

Судитимуть наркоділка, який постачав до Закарпаття мільйонні партії «важких» наркотиків

У березні цього року співробітники Берегівського районного відділу поліції, у співпраці СБУ, заблокували канал постачання до регіону масштабних партій наркотиків. У результаті оперативної роботи правоохоронці встановили, що до організації протиправної діяльності причетний 31-річний ужгородець.

Поліцейські Мукачівщини затримали чоловіка, який намагався вбити свого родича

28 серпня поліцейські Мукачівського   районного управління отримали повідомлення про те, що у селищі Чинадієво чоловікові нанесли тілесні ушкодження.

СБУ заблокувала діяльність злочинного угруповання, яке займалося рекетом на Закарпатті

У результаті спецоперації на Закарпатті нейтралізовано діяльність злочинного угруповання, що тероризувало і тримало в страху місцевих жителів.

Держекоінспекція Закарпаття виявила чергові мільйонні збитки у парку на Виноградівщині

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства та за інформацією одного з районних депутатів працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області провели обстеження у регіонально-ландшафтного парку поблизу с Вилок.

У Мукачеві затримали неповнолітнього, який завдав ножове поранення 18-річному місцевому жителю

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків Мукачівської   лікарні про госпіталізацію юнака з проникаючою раною грудної клітини та черевної порожнини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат