Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 340, 20

За добу прикордонники Мукачівського загону затримали 24 особи, серед яких жінка та четверо дітей

Упродовж минулої доби на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону припинили вісім спроб порушення кордону, у результаті чого затримали 24 особи, які намагались незаконно перетнути держрубіж.

БЕБ на Закарпатті забезпечило відшкодування 5,5 млн грн до державного бюджету

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області скерували до суду справу щодо ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

На Закарпатті попа підозрюють у пропаганді комуністичного режиму та незаконному привласненні землі

На Закарпатті СБУ викрила священника УПЦ (МП) на пропаганді комуністичного режиму. За даними слідства, до злочину причетний настоятель одного із храмів Хустської єпархії УПЦ (МП), розташованого в Тячівському районі на Закарпатті.

За порушення розпорядження ОВА притягнуто до відповідальності організатора джипінгу у Карпатах

Днями під час моніторингу мережі Інтернет співробітники поліції зафіксували порушення правил вимог пожежної безпеки у лісах Закарпаття.

На Тячівщині затримали переправників осіб призовного віку

Фігуранти підшукували чоловіків призовного віку, надавали їм тимчасовий прихисток, власним транспортом підвозили у прикордоння та поза пунктами пропуску переправляли до Румунії.

На Закарпатті затримали 11 ухилянтів на кордоні з Румунією і двох сірійців на кордоні зі Словаччиною

Одинадцять чоловіків призовного віку намагались минулої доби незаконно потрапити до Румунії. На заваді порушникам стали прикордонники Мукачівського загону.

На Закарпатті судитимуть заступника міського голови за привласнення 2,2 млн грн грантових коштів

Понад 2,2 млн грн грантових коштів з міжнародних грантових програм привласнили заступник міського голови та директор одного з товариств, повідомляє пресслужба БЕБ.

Житель Хуста побив свою 52-річну матір

Днями поліцейські охорони Закарпаття відпрацьовували звернення по спецлінії «102» в Хусті. 52-річна місцева мешканка повідомила, що її 31-річний син наніс їй тілесні ушкодження.

На Рахівщині вилучили деревини на понад 100 тисяч гривень

У селищі Великий Бичків, що на Рахівщині, під час перевірки вантажу поліцейські виявили суттєві відмінності у товаро-транспортних накладних на лісопродукцію.

В Ужгороді затримали 19-річного грабіжника

Напередодні до поліції Ужгорода надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що його пограбували. Зі слів потерпілого, подія сталась на вулиці Вілмоша Ковача, де до нього підійшов хлопець та попросив мобільний телефон, щоб нібито здійснити телефонний дзвінок. Коли заявник віддав перехожому свій телефон, той втік із пристроєм у руках.

Поблизу Ужгорода затримали організатора незаконного переправлення осіб через кордон

Військовослужбовці відділу внутрішньої безпеки по Чопському прикордонному загону задокументували спробу підкупу прикордонника відділу «Ужгород».

Військкома із Рахова за безпідставне виключення чоловіків з військового обліку оштрафували на 3400 г

Рахівський районний суд Закарпатської області визнав винним у перевищенні службових повноважень полковника Йосипа Бундзяка (на фото), який безпідставно виключав військових з обліку, що надавало їм право виїзду за кордон. Суд призначив посадовцю Рахівського РТЦК 3400 грн штрафу.

Під виглядом гуманітарки в Україну ввозили супутникові термінали Starlink Kit

На митному посту «Астей», що на українсько-угорському кордоні, закарпатські митники спільно з прикордонниками запобігли незаконному переміщенню партії супутникових терміналів Starlink Kit, які ввозили на митну територію України під виглядом гуманітарної допомоги.

Судитимуть громадянку Чехії, яка намагалась перевезти через кордон співмешканця

Співробітники Берегівського районного відділу поліції завершили досудове розслідування у справі щодо незаконного переправлення через державний кордон України військовозобов’язаного чоловіка та опору представникові правоохоронного органу. У вчиненні злочинів обвинувачується громадянка Чехії. Обвинувальний акт скеровано для судового розгляду.

На Березнянщині затримали двох організаторів переправлення військовозобов’язаних через кордон

В Ужгородському районі, неподалік кордону зі Словаччиною, правоохоронці впіймали двох чоловіків, яких організатори незаконної діяльності мали намір переправити через держкордон.

У Берегові затримали раніше судимого, якого підозрюють у розбещенні малолітньої

4 вересня на лінію 102 надійшло повідомлення про розбещення 9-річної дівчини. Слідчо-оперативна група, яка виїхала за викликом, встановила, що зловмисник підійшов до дитини на одній із вулиць міста та оголив статевий орган. Злякавшись, дівчинка втекла та розповіла про подію своїй мамі, яка   й звернулася до поліції.

Депутат зі спільниками шахрайським шляхом заволоділи землями закарпатців на майже 1,8 млн грн

Організованій групі в складі депутата сільської ради Хустського району, землевпорядника та нотаріуса повідомлено про підозру у шахрайстві. Двох осіб підозрюють і у підробленні офіційних документів, а депутата – у пособництві цьому.

На Закарпатті судитимуть прихильника «відновлення срср», якого СБУ викрила на пропаганді комунізму

У ході слідства встановлено, що мешканець Ужгорода, керівник однієї з громадських організацій, активний прихильник «русского міра», на власних сторінках у соцмережах пропагував комуністичний режим та поширював заборонену в Україні радянську символіку.

В Оноківській ТГ у природо-заповідному фонді Чорна сосна знищили цінну деревину на величезні збитки

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області встановили, що на території природо-заповідному фонду «Чорна сосна» в Оноківській територіальній громаді було скоєно рубку   11 пнів дерев породи сосна. Завдані збитки складають   2 мільйони 481 тисяча гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат