Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-26') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгороді рятувальники допомогли лебедю, у якого в горлі застряг риболовний гачок

На прохання стурбованих місцевих жителів Ужгорода фахівці аварійно-рятувального відділення вирушили до місцевого озера «Кірпічка», де допомоги потребував лебідь.

На Закарпатті фіксують карантинного шкідника, який знищує пасльонові - томатну міль

Батьківщиною томатної молі (Tuta absoluta Meyr.) є регіони центральної та південної Америки, де вона широко поширена. Шкідник має кілька назв: американська томатна міль, томатний листової мінер, американський томатний точильник.

На Закарпатті втонули двоє людей

25 липня ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про необхідність залучення водолазів для проведення пошукових робіт тіла ймовірного потопельника в озері с. Нижнє Селище Хустського району. Водолазно-рятувальним відділенням тіло людини було вилучено з води та передано працівникам поліції.

За скандал у кавʼярні адвокатці з Мукачева на пів року заборонили працювати

Полтавський окружний адміністративний суд відмовився скасувати заборону на ведення діяльності адвокатці з Закарпаття Наталії Лишенко. Раніше вона влаштувала скандал у місцевому кафе в Мукачево, після чого їй на пів року заборонили займатися адвокатською діяльністю. Про це 25 липня повідомив «Судовий репортер».

На Андріївському озері стався замор водних біоресурсів

До Державної екологічної інспекції у Закарпатській області 19.07.2024 надійшла оперативна інформація Управління державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Закарпатській області (Закарпатський рибоохоронний патруль) щодо виявлення факту загибелі водних біоресурсів на Андріївському озері, біля с. Андріївка, Середнянської ТГ, Ужгородського району.

На Закарпатті затримали військового, який їхав у відпустку на Драгобрат

У прикордонному підрозділі чоловік був 5 годин, після чого його відвезли у Хустський ТЦК.

В горах на 30-річну туристку напав собака вівчарів

До рятувальників звернулась пара туристів, які мандрували в районі озера Апшинець, що у Свидовецькому масиві та повідомили, що під час походження туристичного маршруту 30-річну жінку покусав собака.

У горах поблизу словацького кордону виявили тіло чоловіка з Полтавщини

Учора вночі прикордонний наряд відділу «Стужиця» Чопського загону виявив за два кілометри від держрубежу невідому особу без ознак життя.

На Мукачівщині в одному з помешкань сталася пожежа через удар блискавки

17 липня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Мукачівська тергромада, с. Доробратово, вул. Дружби.

Зайшов у двір і загриз собаку: у селі на Закарпатті камери зафіксували вовка

Хижак розгулював поміж хат у селі Порошково, що неподалік Перечина, повідомили в Закарпатському обласному товаристві мисливців та рибалок.

На Виноградівщині мотопомпа спалахнула під час заправки, чоловік у реанімації з опіками

17 липня ДСНС Закарпаття повідомили з приймального відділення Виноградівської районної лікарні про те, що до приймального відділення поступив громадянин з термічними опіками полум’ям.

У Мукачеві двоє дітей отруїлися чадним газом

16 липня ДСНС Закарпаття повідомили про отруєння чадним газом двох осіб (2009 та 2008 років народження) в квартирі за адресою: м. Мукачево, вул. Шандора Петкі.

Lizrome: надсучасне житлове містечко майбутнього вже будують в Ужгороді

Ринок нерухомості України поступово відновлюється: у 2023 році українці придбали на 70% більше житла та землі, ніж у 2022 році. Звісно, ці показники нижчі за цифри, які були до початку повномасштабного вторгнення, проте позитивна динаміка та віра у майбутнє спонукають інвесторів вкладатися в нові проєкти, особливо в Закарпатті.

На Закарпатті 126 ветеранів подали заяви на безоплатне зубопротезування

На Закарпатті 126 ветеранів подали заяви на безоплатне зубопротезування в межах розширеної цьогоріч регіональної програми, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Найчастіше за такою послугою зверталися мешканці обласного центру, Ужгородського, Мукачівського та Берегівського районів.

На Закарпатті фотопастка зафіксувала зграю шакалів

На Закарпатті фотопастка зафіксувала зграю з 10 шакалів у мисливських угіддях УТМР поблизу Виноградова. Про йдеться на сторінці Українського товариства мисливців і рибалок – УТМР у соцмережі.

На Хустщині діти знайшли протитанкову міну часів Другої світової війни

У селі Гребля, місцеві діти купаючись у річці Боржава, помітили на березі незрозумілий предмет.

"Стань голосом полонених": в Ужгороді відбулася акція на підтримку звільнення військовополонених

Вже 2 роки в російському полоні знаходяться близько 900 українських військових, бійців «Азову», Національної гвардії, Прикордонники та ТРО, які навесні 2022 року впродовж 86-ти днів героїчно обороняли Маріуполь у повному оточенні.

У Тисі прикордонники виявили тіло чоловка

За 30 метрів від українського берега Тиси виявили тіло людини без ознак життя помітили прикордонники Мукачівського загону під час моніторингу ділянки відповідності на кордоні з Румунією.

На Хустщині у потічку виявили тіло чоловіка

10 липня ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про виявлення тіла громадянина в місцевому потічку за адресою: Хустський район, Довжанська тергромада, с. Приборжавське, вул. Монастирська.

На Хустщині у річці Тиса виявили тіло чоловіка

9 липня ДСНС Закарпаття повідомили, що на березі Тиси виявлено тіло ймовірного потопельника за адресою: Хустський район, с. Рокосово.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат