Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 20, 20

У Німеччині щодо біженців з угорськими паспортами із Закарпаття розпочали розслідування

Федеральне відомство у справах міграції та біженців (BAMF) розслідувало тисячі випадків, коли люди з українськими паспортами могли несанкціоновано отримувати соціальні виплати в Німеччині, повідомляє німецьке видання Der Spiegel.

Волонтерка з Виноградова разом із сином торгують краденою гуманітаркою та бронежилетами

Людмила Сворень -   відома у місті Виноградів волонтерка, яка вже більше двох років допомогає військовим, але не забуває і про себе. Разом зі своїм сином вони організували схему продажу волонтерської допомоги, - повідомляє Віталій Глагола.

Мукачівський підприємець під видом секонд-хенду ввозив в Україну новий одяг

Майже 1700 шт новенького дитячого одягу, який везли з Євросоюзу в Україну під виглядом вживаних речей, вилучили на внутрішньому посту «Мукачево» Закарпатської митниці.

З Тиси витягли тіло чоловіка з Івано-Франківщини

Сьогодні вранці під час патрулювання річкової ділянки кордону прикордонний наряд відділення «Солотвино» виявив у Тисі тіло людини без ознак життя.

Види бойлерів: який вибрати для вашого будинку

Вибір хорошого бойлера &mdash; важливий момент, що впливає на комфортність життя та ефективність споживання енергії. Існує багато різних типів нагрівачів для води, кожен з яких має переваги та недоліки. Щоб не витратити гроші даремно, варто знати, якими бувають такі побутові нагрівачі та що потрібно враховувати, вирушаючи до магазину

Поліція Мукачева перевіряє інформацію про конфлікт у одному з ліцеїв міста

У ході моніторингу мережі Інтернет співробітники Мукачівського районного управління поліції виявили публікацію, в якій зафіксовано конфлікт між школярем та дорослою жінкою. Зазначається, що подія відбувалася у їдальні одного з ліцеїв Мукачева. Також у дописі йдеться про те, що жінка завдала неповнолітньому тілесних ушкоджень – синців на руці.

Закарпатські рятувальники за допомогою дронів шукають паліїв сухої трави (ВІДЕО)

Паліїв сухої трави закарпатські надзвичайники шукають за допомогою дронів.

Мешканці села на Тячівщині виступили проти мобільної вишки через «опромінення»

Мешканці села Мала Уголька вірять у фейки, що сусідство з вежею може викликати «опромінення та онкологічні захворювання».

На Закарпатті через пральну машину ледь не згорів будинок

Пожежа сталася в житловому будинку у селі Тур’я Поляна, що на Перечинщині. Загорілася пральна машина.

На Закарпатті зафіксували рекордну температуру

27 та 28 лютого закарпатські синоптики зафіксували рекордну температуру повітря. Про це Суспільному розповів синоптик Закарпатського гідрометцентру Руслан Озимко.

Попри заборону закарпатці масово палять суху траву

Весна вже на порозі, а разом з нею початок сільськогосподарського сезону та як наслідок - пожежі в екосистемах, - повідомляє пресслужба ДСНС.

На Закарпатті мобілізували чоловіка з паралічем

На Закарпатті мобілізували чоловіка з паралічем. Інформацію про це Суспільному підтвердила речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко.

В Ужгороді притягнули до відповідальності батьків, чиї діти продавали в школі електронні сигарети

Співробітники ювенальної поліції зафіксували факт продажу неповнолітніми електронних приладів для куріння.

На Закарпатті лікарі врятували руку пораненому військовослужбовцю

Лікарі Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака врятували руку пораненому військовослужбовцю ЗСУ. Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної лікарні ім. А. Новака.

Чому енергія вітру заряджає закарпатців на протести?

Чергова «зрада», яка знову «працевлаштувала» громадськість краю, воюючої країни: від активістів та екологів й аж до їх адвокатів та окремих ЗМІ на всіх рівнях, привернули увагу на цей раз в сфері відновлювальної, вона ж «чиста», зелена та екологічна енергетика. Мова йде саме про вітроенергетику, кілка проектів якої приватники почали реалізовувати на Закарпатті.

Масштабна пожежа сталася у житловому будинку на Рахівщині - у вогні загинули свійські тварини

Значна пожежа сколихнула рахівське село Кваси, урочище Верхні Береги. Посеред ночі місцеві мешканці подзвонили до Служби порятунку й повідомили про загорання дерев’яної господарської будівлі в сусідньому дворі.

У Берегові сім’я отруїлася чадним газом

19 лютого до ДСНС Закарпаття надійшло повідомилення про отруєння чадним газом 3 людей, з яких двоє - діти в житловому будинку за адресою: м. Берегово, вул. Болудянського.

Суд оштрафував жителя Рахівщини за пиятику його 14-річного сина

Рахівський районний суд визнав винним у невиконанні батьківських обов’язків мешканця села Богдан Івана Мартиша. Закарпатець заплатить штраф за те, що його 14-річний син пиячив у громадському місці.

В Ужгороді біля Закарпатської ОВА помер чоловік

Подія траписалась сьогодні о 17:40. Як видно з камер спостереження - чоловік йшов з боку Закарпатської ОВА до Медичного факультету УжНУ. Він зупинився на хвилину, кілька секунд постояв і впав. Після цього чоловік вже не піднявся з газону. Причина смерті наразі невідома.

Кому ж належить Ужгородський коньячний завод?

Коли ми говоримо про коньячного барона Володимира Гісема, то повинні розуміти, що завод не є його власністю. Інша справа, що він зумів все так перевернути, щоб використати завод на свою користь. Офіційно Ужгородський коньячний завод є колективною власністю. Але саме тут і виникає конфліктна ситуація. Бо, як відомо, частину колективу просто було викинуто зі списку і люди досі доводять свою правоту. Але найгірше те, що нікому не відомо, хто ж є власником заводу. Що це за «колектив». Такої інформації ніде немає.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат