Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 60, 20

Мукачівка Надія Геревич здала 32 літри крові за 42 роки, жінка стала Почесним донором України

Надія Йосипівна Геревич вперше вирішила спробувати стати донором крові у 18 років. Зараз жінці 60 і за цей час вона здавала кров 65 разів. Загалом це 32 літри крові. У 2016 році пані Надія стала Почесним донором України.

У 2024 році в Закарпатській області планують провести перепис ромського населення

Ці повні й актуальні статистичні дані допоможуть більш ефективно забезпечувати соціально-правовий захист та інтеграцію ромів у наші громади, зокрема й з урахуванням дії воєнного стану.

На Іршавщині врятували Лабрадора, який застряг у трубі (ФОТО)

"Цілу ніч спокій мешканців села Ільниця розтинало собаче скавчання", - повідомляє пресслужба ДСНС. - Господарський пес ще звечора пропав із обійстя. "З’ясувалося, що він застряг у кільцях стічної канави й вибратися з восьмиметрової бетонної пастки самостійно вже не зміг".

У горах Рахівщини поблизу кордону з Румунією виявили тіло чоловіка

13 лютого військовослужбовці відділення «Богдан» Мукачівського загону отримали інформацію про те, що на гарячу лінію служби порятунку Румунії надійшло повідомлення про втрату орієнтування у горах одним громадянином України.

Перший приватний будинок за єОселею придбали в Ужгороді – позичальниками стала переміщена родина

За програмою єОселя видано перший кредит на купівлю приватного будинку; кредит узяла родина з Ужгорода, яка переїхала на Закарпаття після початку війни.

Закарпаття оговтується від наслідків негоди

Станом на 11:00 12 лютого залишаються підтопленими 13 дворогосподарств та 350 Га сільгоспугідь. З 8-ми придворових територій вода зійшла самопливом, а там, де була потрібна допомога рятувальників - вони здійснювали відкачку води.

У Мукачеві відкрили ромський інтеграційний простір

Осередок підтримки ромської громади, зокрема жінок та дівчат, облаштували за сприяння УВКБ ООН та неурядової організації NEEKA. Тут люди зможуть отримувати консультації чи допомогу в реалізації своїх освітніх і соціальних прав.

Школи Ужгорода, Мукачева, Берегова та Рахова йдуть на карантин

Через різке зростання захворюваності на ГРВІ та грип в Ужгороді Берегові та Рахові з понеділка, 5 лютого, запроваджують карантин. У Мукачеві карантин запровадили вже від сьогодні.

У Берегові врятували чоловіка, який понад три доби пролежав на підлозі у безпорадному стані

Берегівські поліцейські разом з волонтерами врятували одинокого чоловіка, який понад три доби пролежав на підлозі у безпорадному стані.

У Хусті під час пожежі загинула 30-річна жінка

Бабуся врятувалася, але онука загинула.

За 2023 рік майже 100 закарпатців вказали у декларації дохід у понад 1 мільйон гривень

У Закарпатській області протягом 2023 року 7433 громадян подали декларації про майновий стан і доходи за звітній 2022 рік (в тому числі 3618 громадян скористались правом на отримання податкової знижки).

На озері у селі Горбок шукають імовірного потопельника

29 січня на підставі листа з поліції залучалося водолозно-рятувальне відділення для проведення пошукових робіт мешканця с. Воловиця Берегівського району, який 07.12.2023 року пішов з дому та не повернувся, - повідомляє пресслужба ДСНС.

Благодійний фонд «Сталеві» співпрацюватиме з європейським АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ»

Благодійний фонд “Сталеві” радий поділитись чудовою новиною, про співпрацю з АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ»! Цей відомий європейський банк має бездоганну репутацію та є чудовим прикладом соціально-відповідального бізнесу, що уважно слідкує за роботою благодійників та долучається до добрих справ задля наближення нашої перемоги.

На Хустщині потонув рибалка, що провалився під лід на ставку

28 січня до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що на місцевому ставку в с. Дубрівка провалилися під кригу двоє місцевих рибалок. Один з них врятувався самостійно, а інший імовірно потонув.

83-річний чоловік загинув на пожежі в Рахівському районі

Вогонь охопив дерев’яний будинок у селі Костилівка. Місцевий мешканець побачив дим, побіг до оселі й вибив вхідні двері, але через сильне задимлення і полум’я в кімнаті не зміг зайти всередину. Тож загорання за 35 хвилин ліквідували рятувальники з Рахова.

УжНУ вперше увійшов до тисячі найкращих університетів світу

Як зазначив ректор УжНУ Володимир Смоланка на Конференції трудового колективу УжНУ, університет посідає провідні позиції серед українських університетів за іншими міжнародними рейтингами: 12 місце – у QS World University Rankings: EECA, 8 місце – у GreenMetric World University Rankings, 15 місце – у рейтингу Webometrics, 18– у SciVerse Scopus.

На Перечинщині та Тячівщині під час пожеж загинули пенсіонери

У с. Туриця, по вул. Центральній трапилася пожежа у якій загинув 67-річний чоловік.

У Виноградові родина отруїлася чадним газом, серед постраждалих 7-річна дитина

З початку 2024 року на Закарпатті 11 людей отруїлись чадним газом. Рятувальники нагадують про безпеку!

Через сильний снігопад на дорогах області ожеледиця, на окремих ділянках – ускладнення руху

По всій території Закарпаття триває снігопад. На дорогах фіксують ожеледицю, на окремих ділянках – ускладнення руху, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Красії під час катання на лижах померла жителька Перечина

На гірськолижному курорті “Красія” селі Вишка в неділю, 21 січня, померла 43-річна лижниця з Перечина. Про це інтернет-виданню   Zaholovok.com.ua підтвердила речниця Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги Олена Суханова.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат