Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-26') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгороді вводять транспортні картки для пільгового проїзду в громадському транспорті

Основні вимоги та вигляд персоналізованих транспортних карток, які передбачені для пільгового проїзду в громадському транспорті Ужгорода, затвердили 24 липня на засіданні виконкому.

В Ужгороді освятили нову дерев'яну греко-католицьку церкву

21 липня   у мкр. Підлипники Преосвященний владика Ніл здійснив Чин освячення нового престолу та храму Пратулинських мучеників.

В Ужгороді Tesla зіткнулася з автобусом

Водій Тесли виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автобусом Електрон. Подія трапилася 14 липня на перехресті вулиць Митна — Собранецька.

Масштабний молодіжний освітній форум від Української академії лідерства відбувся в Ужгороді

Понад 300 молодих людей з усієї України віком від 16 до 19 років впродовж трьох днів, 4-6 липня, на стадіоні «Авангард» вчилися працювати в команді, досягати цілей, створювати проєкти, брати відповідальність за своє життя та свідоміше обирати професію.

До 150-річчя Августина Волошина прикарпатці подарували Ужгороду мурал

В обласному центрі Закарпаття, на стіні новобудови на вулиці Капушанській завершуються роботи над муралом, основою якого є зображення президента Карпатської України Августина Волошина.

Відкрили скульптурку до Дня поліції

У четвер до Дня національної поліції України у дворі управління патрульної поліції в Закарпатській області відкрили символічну міні-скульптурку. Скульптурку було профінансовано меценатом, депутатом Ужгородської міськради Арсеном Мелкумяном, який на знак подяки отримав від поліцейських відповідну відзнаку.

Візит делегації з Німеччини

В Ужгороді цими днями із робочим візитом перебувала делегація німецького міста-побратима Дармштадта. Співпраця та дружні стосунки між містами-побратимами   тривають вже понад 30 років, саме це німецьке місто із початку збройної агресії росії проти України і досі продовжує надавати допомогу.

В Ужгороді у спеку будуть обмежувати рух великих вантажівок

На території міста із 1️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣ до 2️⃣2️⃣:0️⃣0️⃣ включно ОБМЕЖЕНО рух автотранспортних засобів фактичною масою понад 2️⃣4️⃣ тонни і навантаженням на вісь більше 7️⃣ тонн при температурних показниках повітря вище 2️⃣8️⃣ градусів за Цельсієм.

В Ужгороді під час ремонтних робіт бетонозмішувач зачепив дроти і зірвав ліхтар - постраждала жінка

У центрі Ужгорода на Волошина бетонозмішувач зірвав електропроводи та ліхтар.

В Ужгороді, на землях виділених під дитсадки, будують багатоповерхівки

На території колишнього зеленгоспу, що на розі вулиць Загорської та Івана Франка, виросла новобудова. Минулого року тут мали почати будувати садок, натомість сьогодні продають квартири від 50 000 доларів.

Макдональдс в Ужгороді збудують на проспекті Свободи

Стало відомо, де побудують ужгородський Макдональдс.

В Ужгороді відкрили Меморіальну дошку на честь Володимира Ладижця

Меморіальну дошку відкрили на Православній у будинку №14, у якому жив відомий український поет, прозаїк, перекладач.

25-26 червня (вівторок-середа) в Ужгороді труїтимуть гризунів

Планова дератизація проводитиметься у місцях загального користування, зокрема, скверах, на схилах річки тощо. Про це інформує Департамент міської інфраструктури Ужгородської міської ради.

Церемонія закриття формаційної програми УАЛ Ужгород відбулася у галереї Ілько

Церемонія закриття формаційної програми Ужгородського осередку Української академії лідерства відбулася напередодні у галереї «Ілько». В Ужгороді навчалися 47 студентів із 16 областей України, які за тиждень стануть випускниками. Привітати випускників прийшли представники влади, політики та підприємці.

В Ужгороді презентували доповідь Омбудсмана

В Ужгороді на форумі «Шлях гідності: Боротьба за права людини» в режимі онлайн презентував доповідь Омбудсман України Дмитро Лубінець.

Ужгородці створили петицію мета якої унеможливлення безпричинного і хаотичного обрізання дерев

Хаотичні та неякісні обрізки міських дерев з повним видаленням крони не припиняються. Активісти вимагають заборонити обрізку дерев без попередження і пояснення причин.

В Ужгороді гола жінка розгулювала біля річки, а п’яний молодик - дорожнім колом площі Хмельницького

В суботу, 15 червня, в соцмережах з'явилося фото літньої жінки без одягу, яка прогулювалася вздовж річки у всіх на виду.

В Ужгороді з 9-го поверху готелю "Закарпаття" вискочив чоловік

Як повідомляють ЗМІ чолоівік таким чином намагався скоїти самогубство. Він випав із 9-го поверху і впав на піддах, що знаходиться на рівні третього поверху.

В Ужгороді запрацював ще один екологічний острівець - на перехресті вулиць Грушевського та 8 березня

Ще один   екологічний острівець запрацював сьогодні в Ужгороді – розташований він на вул. Михайла Грушевського, 62, повідомляє пресслужба міськради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат