Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 100, 20

Міжнародна організація з міграції передала ужгородському водоканалу 4 насоси та дизельний генератор

Насоси Hydro-Vacuum відповідають європейським стандартам, є важливою складовою системи водопостачання та водовідведення, забезпечують стабільність роботи всієї системи.

В Ужгороді відкривається виставка-аукціон продажу військових артефактів для підтримки ЗСУ

Спільна виставка-аукціон продажу військових артефактів для підтримки Збройних Сил України відкривається сьогодні, 10 березня, у краєзнавчому музеї імені Тиводара Легоцького (Ужгородський замок).

В Ужгороді перехожі помітили у зачиненому магазині жінку, яка лежала на підлозі без свідомості

4 лютого, близько 13-ї години, на лінію 102 зателефонували стурбовані заявники та повідомили, що за зачиненими дверима крамниці видно непритомну продавчиню, яка лежить на підлозі і не підводиться. Подія трапилася в Ужгороді на вулиці Швабській.

Зміни до бюджету внесли на сесії Ужгородської міськради

У роботі сесії Ужгородської міської ради 28 лютого взяв участь мер Дармштадта – німецького міста-побратима Ужгорода впродовж більше ніж 30 років. Йохен Парч запевнив присутніх, що Німеччина добре усвідомлює: свобода і демократія Європи захищається зараз в Україні, тож спільними зусиллями маємо здобути перемогу. Німецьке місто прихистило наразі дві тисячі наших громадян і піклується про них. Щосуботи проводять мітинги на підтримку України.

Розпочато проєктування регулюючої гідротехнічної споруди на річці Уж в Боздоському парку Ужгорода

Розпочато проєктування регулюючої гідротехнічної споруди в Боздоському парку. Вода буде йти старим руслом через озеро, під містком і впадатиме в річку в районі мінерального джерела. Для цього спорудять кілька водорегулюючих дамб.

В межах Ужгорода виявлено 9 стихійних сміттєзвалищ поблизу водойм

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області з метою здійснення контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території області проводить обстеження в частині поводження з відходами та виявлення несанкціонованих сміттєзвалищ, в тому числі в межах прибережних захисних смуг річок.

В Ужгороді запрацював перевезений з Дніпропетровщини трубний завод

Трубний холдинг «Сентравіс» із Дніпропетровщини,   який є одним із найбільших виробників безшовних труб в Європі, відкрив нову виробничу лінію в Ужгороді.

Ужгородські депутати проголосували за перейменування семи вулиць міста

Перейменування 7 вулиць в Ужгороді підтримали сьогодні депутати на сесії міської ради:

Арсен Мелкумян: За останній рік війни Ужгород став надійним тилом

За останній рік війни, яка триває на території України вже 9 років, Ужгород став надійним тилом, а ще прихистком для тисяч українців, які були вимушені тікати з рідних міст з перших днів повномасштабного вторгнення. Чим може пишатися і над чим має продовжувати активно працювати ужгородська громада, розмовляємо з депутатом президентської партії, секретарем Ужгородської міської ради Арсеном Мелкумяном.

Ужгородський водоканал отримав генератори, щоб подавати воду за відсутності електроенергії

У лютому для підприємства виділено бюджетні кошти по «Програмі підтримки комунальних підприємств м. Ужгорода», на які було придбано 4 дизельні генератори потужністю 44 кВт.

Новий концепт Ужгорода розглядали на конференції в Києві

Представники Ужгородської ТГ взяли участь у роботі конференції «Відновлення України – відкриті дані та стимулювання інвестицій», яка пройшла 14 лютого в Києві.

В Ужгороді відновили роботу вуличного освітлення - його вмикатимуть до 23:00

За інформацією «Укренерго», в українській енергосистемі немає дефіциту потужності вже четверту добу. Цього вдалося досягнути завдяки відновленню роботи енергоблоків АЕС, сприятливій погоді, а також, беззаперечно, завдяки високим темпам ремонту мереж та цілодобовій праці енергетиків.

Прокуратура вимагає скасувати тендер про закупівлю робіт із рекультивації сміттєзвалища у Барвінку

Спеціалізована екологічна прокуратура Закарпатської обласної прокуратури заявила позов щодо визнання недійсними результатів торгів та договору про закупівлю робіт з рекультивації сміттєзвалища в с. Барвінок на Ужгородщині.

Мелкумян: Для мене важливо мати зворотний зв‘язок з мешканцями

Розмовляємо із секретарем Ужгородської міської ради Арсеном Мелкумяном про те, яким чином планується розподіл бюджетних коштів на рік насущний і як ставитися до думки, що місто має жити не тільки потребами військових.

В Ужгороді у тестовому режимі запрацювали паркомати

Це відбувається на трьох локаціях – вулицях Олександра Фединця, Льва Толстого та площі Жупанатській. Місця для платного паркування позначені відповідною дорожньою розміткою та дорожніми знаками.

Перша в році сесія ужгородської міськради: підсумки і рішення

На першій сесії Ужгородської міської ради 2023 року, яке відбулося 31 січня, затвердили важливі програми, що стосуються підтримки ЗСУ та інших військових формувань, а також медичної реабілітації осіб, які брали безпосередню участь у бойових діях.

Ужгородські депутати проголосували за перейменування 11-ти вулиць

За перейменування 11 вулиць в Ужгороді проголосували сьогодні депутати на сесії міської ради:

В Ужгороді перейменували ще п’ять вулиць та одну площу

Чергові громадські слухання щодо перейменування в Ужгороді 5 вулиць та площі відбулися напередодні, 18 січня, у міській раді.

В Ужгороді впали на проїжджу частину відразу чотири електроопори

Сьогодні, близько 15-ї години інспектори отримали виклик про те, що на вулиці Капушанській впали 2 дерева і потягнули за собою 4 високовольтні стовпи. У зв‘язку із цим проїзд на цій ділянці дороги став неможливим.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат