Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 120, 20

В Ужгороді перейменували вулиці Добролюбова, Докучаєва та Осипенко

12 січня, у міській раді відбулися громадські слухання з перейменування 10-ти вулиць.

З 1 лютого в Ужгороді впроваджують платне паркування у центральній частині міста

Як повідомив 12 січня депутат міськради Віталій Глагола, платне паркування стартує з 1 лютого.

П`ять ужгородських вулиць отримали нові назви

5 січня, у міськраді відбулися громадські слухання з перейменування вулиць в Ужгороді сьогодні.

Три ужгородські вулиці в районі П`яного базару отримали нові назви

Чергові громадські слухання з перейменування вулиць в Ужгороді відбулися напередодні, 29 грудня, в міській раді після попередніх обговорень – вирішували, як змінити назви 8 вулиць мікрорайону «П’яний ринок».

Бюджет та підсумки

Секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян про найвагоміше за рік, що минає, і міський бюджет-2023.

Арсен Мелкумян: Війна змінює нас самих і наше ставлення до світу навколо

5 та 6 грудня цього року відзначаємо по-особливому, адже поняття «волонтер» і «ЗСУ», яким вони присвячені, набули в Україні за останні 9 місяців нового змісту.

Про що спілкувався мовний омбудсмен із міською владою

Місто Ужгород і все Закарпаття прийняло значну кількість внутрішньо переміщених осіб, які далеко не завжди володіють державною мовою.

В Ужгороді виділили додаткові кошти на медицину, міське господарство, критичну інфраструктуру

Рішенням чергової сесії Ужгородської міської ради, яка відбулася 10 листопада, виділили додатково 21 млн. грн. для медичної галузі міста.

Меморіальний сквер на Капушанській: У міськраді оголосили громадські обговорення

Громадські обговорення щодо створення меморіального цвинтаря на вулиці Капушанській в Ужгороді відбулися у середу у великому залі міської ради. Говорили про наміри депутатського корпусу та міської влади навести лад на доволі занедбаному нині цвинтарі, що розташований майже у центральній частині міста.

Про роботу ТГ в умовах воєнного стану говорили на Форумі місцевого самоврядування

27 жовтня в Ужгороді провели VI Форум місцевого самоврядування Закарпаття на тему «Посилення ефективності роботи громад в умовах воєнного стану», до участі в роботі якого запросили також представників фронтових Донецької, Луганської та Запорізької областей.

Руйнування будівлі в Ужгороді сталося під час ремонтних робіт - міськрада

Попередньо – під час зняття штукатурки, яке проводили, щоб з’ясувати, у якому стані конструкції, робітники не впоралися із відбійним молотком і порушили несучу здатність середньої стіни, вона й потягнула за собою панелі перекриття, на яких стояли конструкції даху. Про це повідомила начальниця управління ДАБК Ужгородської міської ради Олександра Зотова, яка сьогодні побувала на місці події.

У Боздоському парку діти під час майстер-класу малювали листівки-обереги для захисників

В Арт-просторі Боздоського парку Ужгородський гуманітарний центр організував для дітей майстер-клас, який провели викладачі викладачі ужгородської школи мистецтв.

В Ужгороді на набережній хочуть спорудити «Арку вшанування Божого Слова»

В Ужгородській міськраді днями на засіданні науково-художньої ради розглянули проєкт спорудження пам’ятника «Арка вшанування Божого Слова» на Слов’янській набережній.

В Ужгороді тривають громадські обговорення із перейменування 54 вулиць

До 7 листопада триватимуть громадські обговорення щодо перейменування 54 вулиць Ужгорода. Про це повідомили на сторінці Ужгородської міської ради. Після цих громадських обговорень назви вулиць будуть винесені на громадські слухання, в яких ужгородці, без прив’язки до якогось району міста, зможуть проголосувати за ту чи іншу назву.

У міській раді нагородили 200-бальників та привітали педагогів із професійним святом

Ужгородські школярі показали високі результати на ЗНО-2022: 41 з них склали на 200 балів один предмет, 11 учнів – два предмети, 1 учениця – три предмети. За інформацією очільниці управління освіти Ужгородської міської ради Наталії Баранюк, це найвищий показник за всі роки.

В Ужгороді стався конфлікт між владою міста та забудовниками з Мелітополя

Забудовник із Запорізької області має намір в одному з корпусів машинобудівного заводу Тиса в Ужгороді побудувати квартири для переселенців та комерційні приміщення. Однак, влада міста заявляє про порушення.

Від Ужгорода до села Ярок роблять ямковий ремонт дороги

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді заборонили нічні дискотеки на час воєнного стану

В Ужгороді заборонили у нічний час – із 22:00 до 08:00 – проведення масово-розважальних заходів у закладах ресторанного господарства та сфери послуг на період дії воєнного стану.

В Ужгороді випала рекордна кількість опадів протягом останніх 30 років

Підтопило низку вулиць, оскільки зливова каналізація не справлалася із такою кількістю води.

Арсен Мелкумян: Міжнародний досвід для Ужгорода є безцінним

Днями делегація Ужгорода відвідала польське місто Кросно, де відбувся фестиваль культур прикордонних регіонів «Карпатські клімати». Як нам повідомив секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян, цей захід мав не лише культурно-мистецький напрямок.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат