Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

Родинний бізнес Андріївих: Хто контролює автовокзали Закарпаття

Як відомо, автовокзали на Закарпатті виглядають так само, як вони виглядали в період краху соціалізму в СРСР. Реконструкцій очікувати не варто. Так само, як і новацій у зручностях обслуговування пасажирів. А пригадайте, що робиться на більшості автостанцій на Закарпатті після найменшого дощу — пройти до автобусів просто неможливо. Таке враження, що власники автостанцій просто викачують кошти з цього бізнесу, не вкладаючи майже нічого в їх реконструкцію.

Мер Ужгорода у протистоянні з підприємцем став на бік власної родини

Як ми повідомляли, НАЗК направило до суду подання на голову Закарпатської ОДА Олексія Петрова та мера Ужгорода Богдана Андріїва позови щодо порушення ними антикорупційного законодавства.

Столітній ужгородський орган відновлять зусиллями родини Панових

Мова йде про один з найстарших органів в Україні, побудований у 1912 році   мануфактурою Angster з міста Пейч в Угорщині, заснованої в Ангстер Йожефом.

Ужгородці підписують петицію на захист Радванського кар’єру від забудови

Це здавна і поколіннями улюблене місце відпочинку ужгородців опинилось тепер під загрозою зникнення. Кар’єр хочуть забудувати, які і чимало інших зелених та історичних локацій міста.

В Ужгороді хочуть знищити лісовий масив поряд з аеропортом: Жителі протестують

Лісовий масив у кілька гектарів позаду багатоповерхівок аж до території аеропорту хочуть забудувати багатоповерхівками, міська рада роздала земельні ділянки, пише «М-студіо».

Ужгородські патрульні зупинили водія бетонозмішувач, бетонна суміш із якого забруднювала проїзну час

23 липня, близько 16-ї години, патрулюючи площу Богдана Хмельницького, інспектори виявили вантажний автомобіль, який забруднював проїзну частину бетонною сумішшю, та ускладнював рух автомобілів, які їхали позаду.

Іштвана Цапа не відновили на посаді першого заступника міського голови Ужгорода

Сьогодні депутати Ужгородської міської ради розглядали два питання, які стосуються Іштвана Цапа, колишнього заступника міського голови.

Богдан Андріїв власними руками нищить пам

Save Uzhhorod повідомили, що мер Ужгорода надав дозвіл на реконструкцію унікальних об'єктів міжвоєнного модернізму.

В Україні обирають найкраще місто

Триває голосування за вибір найпривабливішого і впізнаваного міста України в 2020 році. З-поміж претендентів Ужгород та Мукачево.

130-річні тенісні корти «Спартак» хочуть забудувати багатоповерхівками

Ужгородці зареєстрували на сайті міськради петицію про заборону будівництва багатоквартирного житлового корпусу на землях тенісних кортів «Спартак». За короткий час петиція набрала необхідні для розгляду міськими депутатами 250 голосів і продовжує збирати підписи.

В центрі Ужгорода у Малому Ґалаґові, під час ремонтних робіт вирубали сакури

Це було зроблено начебто для того, щоб відремонтувати дах на будівлі колишнього фінансового управління. Про це повідомили у групі Save Uzhhorod. Дерева зрубали начебто для того, аби відремонтувати дах.

Це були одні з найгарніших сакур в Ужгороді, тому свавілля ремонтників обурило ужгородців і критика полилася в бік влади, яка не контролює подібні ремонтні роботи.

У свою чергу мер Ужгорода Богдан Андріїв відразу ж прореагував і повідомив, що сакури зрубано самовільно. Більше того, мер розповів, що особисто викликав поліцію, яка зафіксувала факт вирубки сакур.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини цього дикого факту. На жаль, дерева вже не повернеш, повідомляє prozak.info.

На Слов'янській набережній міняють андезитові кам'яні бордюри на бетонні

Активісти Save Uzhhorod виявили черговий факт нищення старого Ужгорода нинішньою владою.

4,5 мільйона гривень коштуватиме ремонт скверу на площі Петефі

Саме таку суму виділили з міського бюджету на капітальний ремонт скверу на площі Петефі. За словами головного архітектора міста Олега Боршовського, за ці гроші у сквері перекладуть бруківку, встановлять нові лавиці, сміттєві урни та ліхтарі. Ремонт скверу на площі Петефі розпочався 21 травня, зараз його роблять 6 працівників. Ці роботи, розповів бригадир, займуть близько місяця.

Ремонт даху апеляційного суду в Малому Галагові: Вигляд історичної будівлі змінюють

Капітальний ремонт даху Закарпатського апеляційного суду в Ужгороді погоджували з департаментом культури та управлінням архітектури. Про це сказала начальниця управління архітектурно-будівельного контролю міста Олександра Зотова.

Мер Ужгорода бідніє, а його дружина збагачується: Богдан Андріїв задекларував свої статки

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв нарешті оприлюднив свою декларацію про прибутки за 2019 рік. Нагадаємо, що цього року держава через пандемію коронавірусу продовжила кампанію з декларування до 1 червня.

В Уж регулярно скидують нечистоти, а екоінспекція не реагує

В Ужгороді біля транспортного мосту «Боздош» в Уж регулярно скидають нечистоти, — написав на своїй сторінці у Facebook еколог Генріх Розман.
Стоки з нечистотами надходять із боку будівельного супермаркету «Епіцентр-Нова лінія». Як пише еколог, скандал навколо викидів нечистот у річку в цьому місці триває вже понад 8 років. Свого часу керівництво супермаркету переконувало, що каналізаційна система магазину підключена до центральної каналізаційної системи міста, тому нечистоти не їхні.

Історичну будівлю на Корзо сплюндрували під панорамні вікна

Катастрофічно швидке руйнування Ужгорода продовжується. Група Save Uzhgorod опублікувала фото руйнування будівлі колишньої аптеки № 1 на розі вулиці Корзо — так званий будинок Лендваї, зведений у другій половині 1920-х років у стилі ар-деко.

В Ужгородському замку відкриють виставку знахідок із розкопок церкви Св. Юрія

Гуляючи територією Ужгородського замку, ми майже не надаємо уваги руїнам тутешньої церкви. Однак уже два роки тут триває експедиція істориків Ужгородського національного університету. Ось що розповідає завідувач Археологічного музею УжНУ, доцент Володимир Мойжес про останні знахідки на території руїн церкви святого Юрія та їхню цінність.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат