Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 280, 20

Ужгородські рагулі продовжують знищувати архітектуру чехословацького періоду

Схоже, що посадовцям ужгородської міськради не дає спокою слава Герострата.

Заступник мера Ужгорода Білак подав у відставку (ВІДЕО)

Заступник мера Ужгорода Олександр Білак виступив із відеозверненням, у якому оголосив про свою відставку з посади заступника міського голови.

1 січня в Ужгородському пологовому будинку народилося 9 немовлят

Першою на світ з’явилася дівчинка – о 10.15, із села Кам’яниця Ужгородського району.

В Ужгороді скасували мораторій на виділення землі

Формальною причиною скасування мораторію стало звернення місцевого мешканця Петра Ілліча Дудка на урядову лінію ще у серпні цього року.

Земельною аферою мера Ужгорода займеться прокуратура

Депутат Ужгородської міськради Сергій Варцаба подав заяву до прокуратури через виділення земельної ділянки в історичній зоні Ужгорода.

В Ужгороді відкрили 43 та 44 міні-скульптурки

Цього тижня місто поповнилося аж двома міні-скульптурками: міні-скульптурою «Роду Другетів» та   видатному американському економісту із закарпатським корінням Фрідману Мілтону.

Новий генплан Ужгорода: Громадськість проти земельного «дерибану»

У середу на засіданні обласної містобудівної ради фахівцями та громадськістю було внесено безліч зауважень щодо змін до генерального плану забудови міста Ужгорода, які пропонуються внести міською радою, а де-факто йдеться про новий генплан.

З наступного року медичні послуги в Ужгороді стануть платними

Не платитимуть лише ті ужгородці, котрі уклали договори із сімейними лікарями і звертатимуться до медзакладів із направленнями. Те саме стосується і громадян тих населених пунктів, які уклали з Ужгородом угоду про відповідний міжбюджетний трансфер. Наразі це – Чопська міська рада та Баранинська ОТГ.

Ужгород увійшов у ТОП-10 найбезпечніших міст   в Україні

У темну пору доби найбезпечніше у своєму місті себе відчувають хмельничани. А ось найстрашніше живеться херсонцям. На це вказують дані, отримані під час опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Затвердили бюджет: Скільки і на що витратить місто наступного року

У четвер на черговій сесії міськради депутати ухвалили бюджет міста на наступний рік — проект кошторису підтримали 27 депутатів. Заплановано, що бюджет міста становитиме 1,3 мільярда гривень. Бюджет цього року трохи більший — 1,45 млрд.

Мер Андріїв вимагатиме від Волошина реконструювати площу Театральну

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що Ужгородська міська рада звернулася до суду з вимогою стягнення коштів з власника історичного комплексу «Корона», передбачених на реконструкцію площі Театральної.

В Ужгороді на площі Театральній встановили головну ялинку міста

30-річне дерево росло біля будинку на приватному подвір’ї по вулиці Лайоша Кошута.

Що будують на БАМі в Ужгороді?

Активні роботи на одній з найвищих локацій обласного центру почалися кілька місяців тому. Майже два роки будівництво на цій ділянці було замороженим. І ось у другій половині 2019-го на територію новобудови на вулиці Університетській повернулися робітники та техніка.

Презентували проект бюджету Ужгорода

Мільярд 300 мільйонів гривень — таку суму заклали до проекту бюджету Ужгорода на 2020 рік. Про це у середу повідомив міський голова Богдан Андріїв. 12 грудня має відбутися голосування.

Міна сповільненої дії

Депутати-навпаки все-таки перейменували вулицю Мейсароша на Кашшая, а вулицю Кашшая на Мейсароша.

Тестування автобусів ЗАЗ в Ужгороді: Крім переваг пасажири   побачили й недоліки

Як повідомило видання 0312, 27 листопада в Ужгороді протестували ЗАЗ-А10 — низькопідлоговий автобус довжиною 8,2 м, що вміщує загалом 60 пасажирів, має 24 сидячі місця, зокрема і для людини на візку та маломобільних осіб.

Скейт-парк, соціальна майстерня та дитячий майданчик...

Визначено переможців бюджету громадської ініціативи в Ужгороді.

Тротуари біля базару «Білочка» в Ужгороді заблоковані торговцями

Пішоходам фактично неможливо пройти вулицею Белінського. На тротуарах йде торгівля. Муніципальна поліція не реагує.

Суд повернув ужгородцям землю, яку міськрада незаконно передала у приватну власність

Рішенням Ужгородського міськрайонного суду задоволено позовну заяву заступника керівника Ужгородської місцевої прокуратури, подану в інтересах держави до Ужгородської міської ради та чотирьох місцевих мешканців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат