Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 360, 20

Ужгородська дитяча залізниця відкриває новий сезон

У першій декаді травня Мала Закарпатська дитяча магістраль регіональної філії «Львівська залізниця» відкриває новий сезон пасажирських перевезень. Цього року відкриття сезону заплановане на 4 травня.

В Ужгороді подали петицію з вимогою зупинити знищення   зелених насаджень — триває збір підписів

На одну з найболісніших тем Ужгорода — знищення зелених насаджень — ужгородці зареєстрували петицію. Авторами стали кандидат біологічних наук Олег Колесник, Олександр Ровняк та Микола Сюсько.

В Ужгороді понад 600 вулиць, провулків та площ і жодна не носить назву давніше, ніж 70 років

У четвер, на черговому засіданні сесії Ужгородської міськради депутати затвердили оновлений список усіх назв вулиць, провулків та площ.

Депутати «роздерибанили» землю колишнього «Ужгородприладу»

У четвер на сесії Ужгородської міської ради депутати розглядали ряд земельних питань, серед яких і, фактично, поділ території діючого заводу ПАТ «Модуль М» на 6 земельних ділянок: одна площею 7,2 га — заводу, а решта п’ять, площею майже 6,5 га, — 5-м приватним організаціям. Йдеться про гектари комунальної землі міста, яка залишилася заводу для його обслуговування ще з радянських часів, розташована неподалік гіпермаркету «Епіцентр» та Боздоського парку.

В Ужгороді стіни історичних будинків та нову плитку на набережній розписав вандал-наркодилер

Ужгородці були неприємно здивовані появі в історичній частині міста вандальних написів на будівлях чеської доби та новенькій плитці щойно відреставрованої алеї набережної Незалежності.

В Ужгороді зареєстрували петицію з вимогою заборонити забудову історичного ареалу міста

На сайті петицій Ужгородської міськради зареєстровано петицію "Про тимчасовий мораторій на забудову земельних ділянок та реконструкцію чи добудову об’єктів у межах історичного ареалу м. Ужгорода"

Завдяки європейському фінансуванню в скансені запрацювала перша музейна школа екскурсоводів

Ужгородський музей архітектури і побуту в кінці березня оголосив про набір підлітків у так звану Школу юного музейного екскурсовода. На анонсованих заняттях були обіцяні розповіді та дослідження найцікавіших музейних хатинок та експонатів.

Ужгородські комунальники, через халатність яких дерево покалічило дівчинку, відбулися штрафом

Аніта Білей з того часу перенесла 28 операцій, цього тижня відбулося судове засідання по справі дворічної давності.

Жінка, яка плює на перехожих та обливає їх сечею, перебралася з Мукачева до Ужгорода

Її звати Вікторія, однак мукачівці прозвали її «Плювачкою». Саме напередодні туристичного буму в період цвітіння сакур Ужгород отримав від Мукачева шокуючий «подарунок»: жінку, яка протягом минулого року дошкуляла мукачівцям тим, що їздила по центру міста на інвалідному візку, плювала на перехожих, часто ображала їх, кидала у людей всім, що потрапляло під руки та обливала містян сечею.

У справі про забудову території біля драмтеатру суддя взяв відвід

У середу в Закарпатському апеляційному суді відбулося резонансне судове засідання палати з розгляду кримінальних справ у складі колегії суддів І.Стана, Г.Гошовського, Н.Мишинчук.

Сквер Героїв Майдану в Ужгороді: Реконструкція буде радикальною

Трохи дивно, що сквер у самому центрі міста та ще й перед такою серйозною структурою, як СБУ, є захаращеним і недоглянутим.

На площі Театральній в Ужгороді запланували кардинальну реконструкцію (ВІДЕО)

Сьогодні в Ужгородській міськраді львівський архітектор Ольга Криворучко презентувала свій проект реконструкції площі Театральної в Ужгороді

У суботу в Ужгороді урочисто відкриють реконструйований стадіон «Авангард»

Реконструкцію легкоатлетичного ядра стадіону «Авангард» розпочали в серпні минулого року за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та місцевого співфінансування.

У Дубках буде закладено дендропарк

У лісфонді поблизу села Дубки планується створення дендропарку. Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства на чолі з керівником Валерієм Івановичем Мургою, радо запрошує долучитись до «зеленої» акції та внести свій вклад у заліснення Українських Карпат.

Суд скасував незаконне рішення Ужгородської міськради про відведення 670 м кв землі під забудову

Ужгородський міськрайонний суд підтримав принципову позицію Ужгородської міської прокуратури та скасував незаконне рішення Ужгородської міської ради про відведення земельної ділянки площею 670 м.кв. по вулиці М. Заньковецької поблизу багатоквартирних будинків та визнав недійсним державний акт на земельну ділянку, вартість якої становить понад 1,4 млн. грн.

Чому мери Ужгорода та Мукачева бідніші за своїх дружин

Які декларації про доходи у мерів Ужгорода та Мукачева за 2018 рік.

В Ужгороді заборонено ловити рибу

«Ловити рибу заборонено!». Попереджувальні таблички з таким написом встановили напередодні в Ужгороді вздовж річки Уж комунальні служби. Вказівники розмістили на схилах Ужа – біля Лінгвістичної гімназії, ЗОШ № 3, 5, 11, біля підвісного мосту в Боздоському парку, озера «Кірпічка», так званих Чорних озер, радванського кар’єру.

Алея в Боздоському парку. Питання про її брукування   ще не вирішене

Спочатку місцеві ЗМІ повідомили, що бруківку, яку зняли з набережної Незалежності, чомусь перевезли до Боздоського парку. А вже згодом з’явилася інформація від мерії, що цією бруківкою хочуть вистелити ...широку алею парку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат