Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 460, 20

На відеоспостереження в Ужгороді виділять 10 млн. грн.

Сьогодні відбулася сесія Ужгородської міськради.

Площа Петефі: Сіті-лайти встановлені незаконно

Майже непомітно на площі Петефі замість дерев з'явився ряд рекламних сіті-лайтів. В соцмережі піднявся шум обурення і міська рада не забарилася з відповіддю:

Ремонт набережної Незалежності. Почали

В Ужгородській міськраді відбулася прес-конференція щодо ремонту набережної Незалежності. Мер Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що влада готова врахувати всі зауваження активістів.

"Міська влада знову бикує і випробовує терпіння, порушуючи всі обіцянки"

Попри те, що вже нашою групою налагоджені контакти для консультацій з фахівцями з Дармштадту, з Міністерства культури Словаччини, з чеськими експертами, що мають досвід підготовки об'єктів ЮНЕСКО — міська рада попри всі обіцянки вирішила знову вибрати самостійно мощення для пішохідної зони, ліхтарі, лавиці та урни, - повідомляється у групі Save Uzhhorod.

Мережу громадських вбиралень можут побудувати в Ужгороді

На сайті міськради ще протягом 11 днів можна буде підписати петицію про спорудження мережі громадських вбиралень в Ужгороді. При 114-тисячному населенні місто станом на вересень 2018 року має всього 4-5 вбиралень, і то - приватних

Ужгородський водоканал піднімає ціни на воду та водовідведення

З 1 жовтня послуги КП «Водоканал м. Ужгорода» вводить нові тарифи.

Вулицю Шумну в Ужгороді вже асфальтують

Вулицю Шумну, ождну з центральних транспортних артерій Ужгорода, почали ремонтувати ще на початку липня цього року. На реалізайцію ремонту з місцевого бюджету виділили 19, 6 мільйонів гривень.

Дев’ятиповерхівка із сотнями квартир руйнується   просто на очах

Ужгородська дев’яти­поверхівка на вулиці Заньковецької — із ряду відомих колись «Народ» і «Партія», «Єдині» — в аварійному стані (будинки 3, 7, 9). Вже не перший рік мешканці дому просто волають про катастрофічний стан будинку, починаючи від підвалу і закінчуючи дахом, на якому через відшарований руберойд і не облаштовані ливнівки, під час дощів заливає квартири...

В Ужгороді штрафуватимуть за спалювання листя

Працівники відділу муніципальної інспекції з благоустрою Ужгородської міської ради, міжрайонного відділу УДСНС та Держекоінспекції проводитимуть рейдові обстеження Ужгорода з метою недопущення спалювання відходів.

Мер Ужгорода відкликав власну ж апеляційну скаргу

Мер Ужгорода Богдан Андріїв відкликає власну ж апеляцію на рішення суду щодо взяття його під варту із внесенням застави 440 тисяч грн.

Про що захисники "набки" домовилися з мером Андрієвим

Сьогодні представники ініціативної групи #savenabka передали пропозиції та вимоги до «Проекту капітального ремонту набережної Незалежності в Ужгороді» особисто міському голові в руки.

Сумнозвісний мер Ужгорода задобрюватиме правоохоронців елітними ділянками під забудову

На сесії міської ради мер Ужгорода Андріїв, який, як відомо, не сів за грати завдяки грошовій заставі, має намір "протягнути" питання виділення земельних ділянок у елітному районі Ужгорода по вулиці Буковій, що у лісі поблизу прикордонної застави, повідомляє Трибуна.

«Набка»: Громадські слухання провалилися. Протистояння триває

Вже понад місяць триває протистояння ужгородців та міської ради щодо питання реконструкції набережної Незалежності, або як її з покоління в покоління називають ужгородці — «Набки».

На Днях міста все-таки буде делегація зі Словаччини

Віце-прем’єр-міністр Словаччини Ріхард Раші таки приїде на ці вихідні до Ужгорода на святкування Дня міста. Про це днями повідомили в мерії міста Кошице: «Делегацію міста Кошице на Днях Ужгорода очолить заступник мера Кошице Рената Ленартова. Також до Ужгорода приїде і колишній мер Кошице, а нині віце-прем’єр-міністр Словаччини Ріхард Раші. Спочатку у нього виникли труднощі з візитом до Ужгорода через щільний робочий графік, однак Раші таки знайде можливість навідатися до Ужгорода».

Ужгородці змусили мера втікати

Напевно, мер Ужгорода і не сподівався, що ужгородці так обізляться на нього через якийсь ремонт набережної. Цього тижня з сотня ужгородців уже навіть блокували будівлю мерії і мер втік.

В Ужгород прибули перші два автобуси з великою місткістю

Підходить до кінця епопея з придбанням КП "Ужгородський муніципальний транспорт" нових автобусів.

Автозатори до Дня Ужгорода: із 13 по 17 вересня буде перекрито вулицю Толстого та Поштову площу

Починаючи з 13 вересня буде ускладнено рух у центрі Ужгорода. Через ярмарок перекрито вул. Толстого. Через монтаж святкової сцени перекрито площу Поштову.

Мер Андріїв запрошує всіх на зустріч з приводу ремонту Набережної

Сьогодні біля мерії небайдужі ужгородці влаштували "мовчазну акцію протесту". Учасники хотіли спілкування з Андріївим. Однак, останній вискочив з будівлі ради через чорний хід.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат