Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 420, 20

«Сонячна» фірма дружини мера купила два круті Рендж Ровери по 5,3 мільйона

ТОВ «Сонячна енергія Плюс» (м. Ужгород, Закарпатська обл.) 20 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «ВіДі-Пауер» автомобілів на 338 тис євро, або 10,90 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Посадовці Ужгородської міськради незаконно віддали у приватну власність сквер, який потім забудували

Закарпатська Прокуратура оголосила про підозру двом посадовим особам Ужгородської міської ради, які незаконно передали у приватну власність ужгородці 0,78 га земель, що відносяться до зони зелених насаджень загального користування (сквер).

В 2018 році фірма мера Ужгорода та його брата отримала з бюджету міста 6 мільйонів гривень

За компенсації по перевезенням пільговиків на громадському транспорті.

Чому ми опинилися у сніговій пастці

Для влади, як завжди, неочікувано прийшла зима. Випав сніг і все зупинилося. В кучугурах грузнуть таксі, автомобілі швидкої допомоги, маршрутні автобуси. Якщо сніг випав уночі, то на ранок рух паралізований. Бо лише в робочий час влада виганяє на дороги кілька стареньких тракторів з грейдерами, які зсувають сніг з дороги на узбіччя. І ці тракторці та ромів з лопатами влада гордо називає снігоприбиральною спецтехнікою.

Ужгородців запрошують визначитися з назвами вулиць міста

Ужгородська міська рада запрошує взяти участь у публічних консультаціях.

Графік руху міських автобусів Ужгорода у новорічні дні

31 грудня, 1 та 7 січня міські маршрути працюватимуть. В які години і з якою періодичністю - дивіться у таблиці.

Як «накосити» 300 тис. грн. із міського бюджету?

Дивовижну авантюру провернув з коштами місцевого бюджету Ужгорода підприємець Іван Кочан. Із 1 березня цього року Іван Іванович почав вигравати закупівлі з бюджетних коштів. Почав, так би мовити, проявляти телепатичні здібності.

Сесія міськради: 32 мільйона гривень мерським перевізникам

«За» рішення про виділення наступного року 32 млн. грн. компенсації ужгородським перевізникам за безоплатний проїзд пільговиків проголосували 27 депутатів з 33, зареєстрованих на сесії міськради в четвер.

Мер, попри обіцянку, не закупив обладнання для стерилізації в Ужгородській ЦМКЛ

У березні цього року в стерилізаційному відділенні Ужгородської центральної міської клінічної лікарні вперше за 35 років зробили ремонт. Тоді мер Богдан Андріїв пообіцяв закупити цього року нове обладнання для відділення.

Чи «зливають» справу про корупційні діяння мера Ужгорода

Цієї середи відбулося перше судове засідання з розгляду справи щодо корупційного діяння мера Ужгорода Богдана Андріїва.

В Ужгороді встановили головну міську ялинку

Цього року зелену красуню місту подарував меценат, директор машинобудівного заводу "Тиса" Андрій Зацаринний.

Як «накосити» 300 тис. грн. із міського бюджету?

Дивовижну авантюру провернув з коштами місцевого бюджету Ужгорода підприємець Іван Кочан. Із 1 березня цього року Іван Іванович почав вигравати закупівлі з бюджетних коштів. Почав, так би мовити, проявляти телепатичні здібності.

В Ужгороді урочисто відзначили 100 років незалежності Польщі

Цього року Польща відзначає 100 років своєї незалежності. З цієї нагоди 7 грудня в атріумі будівлі Закарпатської ОДА відбулися урочистості, організовані Генеральним консульством Республіки Польща у Львові. Присутніх привітав Генеральний консул Республіки Польща у Львові Рафал Вольскі.

Чергова незаконна забудова в Ужгороді? Думка першого мера «незалежного» Ужгорода

На вулиці Перемоги, 6а колись була стара громадська вбиральня, побудована ще в 30-х роках чехами. А потім вбиральні зруйнували і почали якесь будівництво, яке незабаром припинилося і стало притулком для безпритульних, пацюків та бродячих собак.

В Ужгороді чиновник збив на площі Петефі новий ліхтар і втік

За номерами журналіст Віталій Глагола вирахував власника автомобіля.

В Ужгороді презентували книгу Володимира Панова «Перший інвестор»

У вівторок в Ужгороді презентували книгу Володимира Панова «Перший інвестор».

Відкриті люки: В Ужгороді люди травмуються через відкриті зливові системи та люки

Щодня люди наражають себе на небезпеку через вiдкритi каналiзацiйнi люки, а інколи й падають у них. Часто ями засипані листям, подекуди сміттям і людям не видно, що люк — відкритий... Таким чином люди падають і травмуються у півметрових люках.

В Ужгороді демонтують самовільно встановлені шлагбауми та паркувальні бар’єри

Виконавчий комiтет Ужгородської мiської ради зобов’язав комунальникiв демонтувати бетоннi стовпцi, шлагбауми, загороджувальнi бетоннi блоки та паркувальнi бар’єри у близько сорока мiсцях по всьому мiсту.

Ковзанка від «Дастору» переїде до «Авангарду»

Земельна ділянка біля стадіону «Авангард», яка колись була четвертим полем стадіону, а потім — геть пусткою, заживе новим життям уже з грудня. Сюди переїде міська ковзанка з майданчика біля «Дастору».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат