Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 540, 20

В Ужгороді вантажівка звалила світлофор

В Ужгороді на перехресті вулиць Заньковецької-Грушевського водій вантажівки зачепив один із кабелів мереж, через що один зі світлофорів впав.

Ліна Дегтярьова: Як врятувати стародавній Ужгород   і використати бонуси?

У травні протягом двох тижнів Ужгород і Мукачево приймали в себе соціокультурний форум «СлободаКульт», який мав на меті познайомити Закарпаття зі Слобожанщиною (це Харківська, Сумська та частина Донецької і Луганської областей), її традиціями та культурою. Ужгород став четвертим містом у серії форумів, йому передували в попередні роки два «ДонКульти» (у Києві та Львові) та «ГаліціяКульт» (у Харкові).

Минув рік відтоді, як було знесено будинок Фунданича

14 червня розпочався демонтаж даху та карнизу, а 21 червня історичну будівлю екскаватором було стерто з лиця землі.

В Ужгороді стелять тротуар в нікуди

В Ужгороді активно стелять з бруківки новий тротуар по вулиці Гагаріна. Для кого?

Журналісти телепередачі “Гроші” розповіли про корупцію мера Ужгорода (ВІДЕО)

Журналісти телепередачі “Гроші” розповіли про корупцію мера Ужгорода в частині його “маршрутного бізнесу”.

Ужгород зобов’язався зменшити викиди в атмосферу СО2 на 30 %

Угода мерів — європейська ініціатива, в рамках якої місцеві, регіональні й національні органи влади добровільно зобов’язуються співпрацювати задля досягнення кліматичних та енергетичних цілей ЄС. «Угода мерів — Схід» — проект, що фінансується ЄС та підтримує діяльність Угоди мерів у країнах Східного партнерства. Підписанти Угоди добровільно прагнуть скоротити викиди вуглекислого газу до 2030 року щонайменше на 30 %. Проект підтримує органи місцевої влади у виконанні зобов’язань з допомогою комплексу заходів. Майже 200 міських рад України вже приєдналися до Угоди мерів. Ужгород приєднався до Угоди мерів у липні 2016 року.

В Ужгороді та Мукачеві з'явився велопатруль

Протягом вихідних днів, кілька патрульних пересіли на велосипеди. Так поліцейські патрулюють важкодоступні службовим автівкам — паркові зони, центральну частину міста, набережні, двори.

Трагікомічні вуличні громадські слухання

В Ужгороді 25 випадкових людей проголосували за дві абсурдні пропозиції.

Чи є місце Кінчешу на Краснодонців?

Днями до редакції надійшов лист від ужгородця Йосипа Ороса, якого стурбувало питання перенесення авторинку в с. Кінчеш на вул. Краснодонців.

В Ужгороді продається будинок мера Фінцицького

В Ужгороді виставлено на продаж будинок колишнього мера Ужгорода Мігая Фінцицького.

В Ужгороді проходить фестиваль угорської культури

Сьогодні на Православній набережній біля Генерального консульства Угорщини в Ужгороді уже вдруге стартував фестиваль «Hungary Fest».

Ужгород бере 9 млн. євро кредиту від ЄБРР

Віддати гроші потрібно протягом 13 років.

В ужгородських школах пролунав останній дзвоник (ФОТО)

Сьогодні в Ужгороді попрощалися зі школою 690 одинадцятикласників. Попереду у них ще складання ЗНО і державна підсумкова атестація.

В Ужгороді обговорювали питання зміни   деяких автобусних маршрутів

Ужгородська міськрада закупила великогабаритні автобуси, тепер ламає голову над тим, куди їх приткнути.

На Київські набережній Ужгорода каштани замінять гінкго білоба?

Міськрада Ужгорода проводить голосування з приводу вибору дерев для посадки на Київські набережні. Наразі в опитуванні лідирує гінкго білоба.

В Ужгороді відбулися громадські слухання з перейменування вулиць

В Ужгородській міській раді сьогодні відбулися громадські слухання з обговорення пропозицій із найменування (перейменування) вулиць та площі, які протягом двох місяців були розміщені на офіційному сайті міськради.

На сесій міськради виділяли та перерозподіляли кошти, також перейменовували провулки

Сьогодні відбулася сесія Ужгородської міськради. Зареєструвалися 33 депутати.

Влада Ужгорода самоусунулася від захисту архітектурних пам’яток

На території міста Ужгорода, за різними типами та видами, розміщено 233 історичні пам’ятки, з яких 8 пам’яток національного значення та 225 місцевого значення. Крім того, відповідно до історико – архітектурного опорного плану, на території обласного центру, рішенням міської ради від 10.03.2016 р., визначено межу історичного ареалу та 161 щойно виявлений об’єкт культурної спадщини. Наразі, цей перелік виявлених об’єктів запропоновані до внесення у реєстр пам’яток.

Сакури відцвіли. Ужгород не скористався моментом

Так сталося, що саме в період цвітіння сакур в Ужгород приїжджає найбільша кількість туристів. На жаль, сакури цвітуть дуже короткий час. Але саме це і є тестом на випробовування влади — як за цей короткий час найкраще його використати зі зиском для міста та його мешканців.

Історичну пам'ятку в центрі Ужгорода перетворять на рожеву новобудову?

Виконавець ремонтних робіт будинку на вулиці Довженка 5 вже "відремонтував" одну будівлю чеської забудови у центрі Ужгорода. Вийшов такий собі "особняк" у стилі сучасної сільської архітектури.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат