Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-21') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 640, 20

На вулиці Панаса Мирного в центрі Ужгорода вже почали викладати бруківку проїжджої частини

Компанія "Антрол" завершила всі підготовчі роботи, у тому числі й на тротуарах, де викладуть ФЕМ-плитку. Київська фірма "Енергокомсервіс", яка прочищає зливову вуличну каналізацію по всьому місту, провела відповідні роботи і тут.

Наступного тижня в Ужгороді проходитиме ярмарка «Золота осінь 2017»

13-15 жовтня, з п’ятниці по неділю, в Ужгороді проходитиме осінній ярмарок сільськогосподарської продукції «Золота осінь 2017».

Завершився 16-ий Міжнародний фестиваль ляльок «Інтерлялька»

Фестиваль, що проходить в Ужгороді, вважається найстарішим вітчизняним фестивалем лялькового театрального мистецтва.

Ужгород візьме участь у спільному грантовому проекті з Ніредьгазою та Івано-Франківськом

Спільний грантовий проект розробляють для покращення надання медичної допомоги лікарями центрів первинної медико-санітарної допомоги. У рамках програми розраховують на придбання і для угорської сторони, і для української обладнання та техніки, які в подальшому не потребуватимуть значних коштів на обслуговування. Ідеться також про створення електронних карток пацієнтів та бази даних, що будуть синхронізовані між усіма медичними закладами кожного з міст.

У Боздоському парку провели   фестиваль дворових ігор "Антиспінер"

Боздоський парк в Ужгороді перетворився сьогодні на суцільну територію дитинства з десятками локацій для активного відпочинку дітей та їхніх батьків, велозаїздами та перегонами, пізнавальними атракціями на свіжому повітрі.

В Ужгороді відкрили ювілейну XV Національну філателістичну виставку

Експозицію презентували у приміщенні Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.братів Шерегіїв, а працюватиме вона до 1 жовтня.

Із ознайомчим візитом напередодні Ужгород відвідала делегація міської ради Міхаловце

Заступник керівника канцелярії Габріель Доріч, начальник управління праці та соцзахисту Марія Балінтова та працівники відділів і соціальних служб Ладіслав Міттерпак, Ленка Хробакова.

Ужгородці два дні тестували сучасний автобус «Електрон»

Сьогодні сучасний автобус "Електрон" їздив на маршруті №21 (вул. Чорновола – Речовий ринок). Щойно поїхав у рейс, об 11-ій годині, як дуже швидко наповнився пасажирами, які, дивуючись ноу-хау на ужгородських дорогах та безкоштовному проїзду, діставали мобільні телефони, щоб зробити на пам’ять фото та поділитися враженнями із друзями.

Ремонтують чи... руйнують

В Ужгороді нарешті почали ремонт історичної вулиці, що в самому центрі міста — вул. Панаса Мирного. Вулиця була вистелена ка’мяною бруківкою, але місцями на ній утворилися горби та ями. Активісти «Врятуй Ужгород» зазначають, що ремонтники просто зривають стару бруківку чеського періоду, а також старі чеські бордюри, тож є побоювання, що вулицю асфальтуватимуть, а бордюри зроблять із цементу.

У столиці Закарпаття встановили велетенські літери «Я люблю Ужгород»

До Дня міста обласний центр   отримав ще одну родзинку: на одній з центральних площ встановлюють велетенський знак «Я люблю Ужгород».

Серед депутатів міськради — 12 мільйонерів

Найбільше у 2016 році заробив депутат від ВО «Батьківщина» Сергій Шанта. Дохід склав понад 4,2 млн. грн. Шанта займається бізнесом, пов’язаним із обробкою та продажем деревини. Понад 3 млн. грн. склав дохід депутата «Європейської партії України» Анатолія Ковальського. Майже половину склали доходи дружини, яка займається фармацевтичним бізнесом. Решту — заробітна плата та повернення коштів із засновницьких фондів підприємств депутата.

У мера появився новий заступник, а в ужгородської молоді — надія на власне житло

12 вересня відбулося чергове засідання сесії Ужгородської міської ради. Депутати розглянули та схвалили 32 голосами рішення про затвердження на посаді заступника мера Ужгорода Василя Гомоная.

Москаль: Реальна можливість відновити роботу Ужгородського аеропорту – це передати його в

Нарада у Міністерстві інфраструктури України за участі представників Державіаслужби, Європейського агентства з авіаційної безпеки, уповноваженого органу з питань цивільної авіації Словаччини, «Украероруху» та Закарпатської ОДА щодо відновлення роботи аеропорту «Ужгород» не принесла очікуваних результатів, – вважає Геннадій Москаль

В Ужгороді незабаром відзначатимуть День міста (ПРОГРАМА)

Традиційно наприкінці вересня Ужгород святкує свій День народження. Цього року на 22-24 вересня організатори підготували фестивалі, концерти, етнодійства, шоу-програми, спортивні змагання

Гірка доля пам’ятника Адольфу Добрянському

Цього року виповниться 200 років від дня народження славного сина і будителя свого народу Адольфа Добрянського. За проросійську позицію та його сприяння в придушенні Угорської революції, угорські власті пробачити йому це не змогли.

В Ужгороді замість старих електропідстанцій встановлюють нові сучасні

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» встановило дві трансформаторні підстанції незвичної форми у центральній частині міста, що викликало безліч запитань ужгородців.   Особливо та, що була встановлена позаду Лялькового театру.

Ужгородці передали міському голові петицію з проханням навести лад із тротуарами та пандусами

У зверненні ужгородців йдеться про те, що місто є незручним для пересування людей з дитячими або ж інвалідними візочками.

Пане Андріїв, клієнти ужгородських "апараток" нищать прибудинкові території Нового району

Мешканці “Нового району” та вірники греко-католицької громади (і всі вони, нагадуємо меру Андріїву, – ВИБОРЦІ) написали гнівного листа на адресу Ужгородського міського голови з приводу безчинств, які творяться під їхніми вікнами.

Коштів нема, але ви тримайтесь: ужгородці не випросили в Андріїва гроші

Днями на прийом до міського голови Богдана Андріїва прийшло 82 ужгородців, розглянуто 49 індивідуальних та колективних звернень.

Полотна студентів-художників України представлена на виставці у "Совиному гнізді" в Ужгороді

В обласному центрі Закарпаття відкрилася виставка робіт учасників Всеукраїнського студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт»

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат