Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 700, 20

У мера появився новий заступник, а в ужгородської молоді — надія на власне житло

12 вересня відбулося чергове засідання сесії Ужгородської міської ради. Депутати розглянули та схвалили 32 голосами рішення про затвердження на посаді заступника мера Ужгорода Василя Гомоная.

Москаль: Реальна можливість відновити роботу Ужгородського аеропорту – це передати його в

Нарада у Міністерстві інфраструктури України за участі представників Державіаслужби, Європейського агентства з авіаційної безпеки, уповноваженого органу з питань цивільної авіації Словаччини, «Украероруху» та Закарпатської ОДА щодо відновлення роботи аеропорту «Ужгород» не принесла очікуваних результатів, – вважає Геннадій Москаль

В Ужгороді незабаром відзначатимуть День міста (ПРОГРАМА)

Традиційно наприкінці вересня Ужгород святкує свій День народження. Цього року на 22-24 вересня організатори підготували фестивалі, концерти, етнодійства, шоу-програми, спортивні змагання

Гірка доля пам’ятника Адольфу Добрянському

Цього року виповниться 200 років від дня народження славного сина і будителя свого народу Адольфа Добрянського. За проросійську позицію та його сприяння в придушенні Угорської революції, угорські власті пробачити йому це не змогли.

В Ужгороді замість старих електропідстанцій встановлюють нові сучасні

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» встановило дві трансформаторні підстанції незвичної форми у центральній частині міста, що викликало безліч запитань ужгородців.   Особливо та, що була встановлена позаду Лялькового театру.

Ужгородці передали міському голові петицію з проханням навести лад із тротуарами та пандусами

У зверненні ужгородців йдеться про те, що місто є незручним для пересування людей з дитячими або ж інвалідними візочками.

Пане Андріїв, клієнти ужгородських "апараток" нищать прибудинкові території Нового району

Мешканці “Нового району” та вірники греко-католицької громади (і всі вони, нагадуємо меру Андріїву, – ВИБОРЦІ) написали гнівного листа на адресу Ужгородського міського голови з приводу безчинств, які творяться під їхніми вікнами.

Коштів нема, але ви тримайтесь: ужгородці не випросили в Андріїва гроші

Днями на прийом до міського голови Богдана Андріїва прийшло 82 ужгородців, розглянуто 49 індивідуальних та колективних звернень.

Полотна студентів-художників України представлена на виставці у "Совиному гнізді" в Ужгороді

В обласному центрі Закарпаття відкрилася виставка робіт учасників Всеукраїнського студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт»

Конкурс без альтернативи: визначено переможців на перевезення на п’яти маршрутах

В Ужгороді відбулося засідання конкурсного комітету виконкому Ужгородської міськради щодо визначення переможців по п’яти оголошених маршрутах.

Чи можуть комунальні підприємства Ужгорода займатися вимиванням бюджетних грошей?

Робота комунальних підприємств в Україні – окрема тема для дослідників української корупції. Тут діє безліч сумнівних схем, в яких певні люди почуваються як риба у воді.

В Ужгороді зберуться за "круглим столом" вирішувати долю парку "Перемога"

31 серпня, о 15 годині, у історико-культурному комплексі "Совине гніздо" (вул. Ракоці, 2) відбудеться "круглий стіл" на тему "Чи вдасться відновити парк "Перемога"?".

В Ужгороді комунальне майно, яке не використовується громадою, продаватимуть через електронний майда

Комунальне майно Закарпаття продаватиметься через нову систему, повідомляє прес-центр ОДА.

Заручники прогресу

Із плоскими дахами доводиться жити з часів їх впровадження у будівництво. І це в Закарпатті, де дощі бувають іноді й довготривалими, з потужними повенями.

У "Новому районі" в Ужгороді облаштовують транспортне коло

В Ужгороді продовжують підготовчі роботи з реконструкції перехрестя вулиць Перемоги-Легоцького, де облаштують транспортне коло.

Як в Ужгороді у 1929 році відкривали летовище

Літак чеського виробництва здійснював рейси до Кошице, Братислави, Праги, Брно

А що зміниться в Ужгороді й Мукачеві?

На початку червня мукачівці побачили нові автобуси, які курсуватимуть вулицями їхнього міста. Як пише видання «РМС», Мукачево закупило 20 нових автобусів, загальна вартість яких складає 44 мільйони 200 тисяч гривень.

Влада Ужгорода змушена реагувати на петицію про заборону виступів цирків із використанням тварин

Електронна петиція ужгородців про заборони виступів цирків із використанням тварин та пересувних звіринців набрала необхідні 250 підписів. Тепер влада змушена буде реагувати на цю петицію.

Табло для туристичної навігації запрацювало в Ужгороді

На площі Поштовій в Ужгороді, як повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, запрацювало інформаційне табло із сенсорним дисплеєм

Ужгородська швейна фабрика понад 70 років створює одяг

«Ужгородська швейна фабрика» уже понад 70 років створює одяг для українського та європейського ринків

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат