Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 620, 20

В Ужгороді діятиме постійна виставка про історію Закарпатського краю

Сьогодні, 21 листопада, у Закарпатському обласному краєзнавчому музеї ім. Т. Легоцького, що в Ужгородському замку, офіційно відкрили виставку «Історія Закарпаття від VIII-го ст. до 1920 р.».

В Ужгороді збільшилися надходження порівнянні з минулим роком

За 10 місяців 2017 року до загального фонду бюджету міста Ужгород надійшло податків, зборів та інших платежів на суму 554,6 мільйонів грн., що на 168,7 млн. грн. більше у порівнянні з відповідним періодом 2016 року.

Пересувних зоопарків та цирків в Ужгороді більше не буде

Депутати Ужгородської міськради у четвер на сесії більшістю голосів підтримали питання заборони в Ужгороді гастролей пересувних цирків та зоопарків.

Бруківкою з площі Поштової вистелять інші місця

Влада Ужгорода намагається виправити ситуацію з невдалим вистеленням бруківки в центрі міста.

«Закарпатське божоле-2017»: Чому фестиваль вина в Ужгороді   стає фестивалем товстосумів?

Ярмарки в Ужгороді вже давно відлякують цінами, бо фактично   перетворилися зі свята для людей –   на біржі по зароблянню бабла для міської влади. Ось і днями перед «Закарпатським божоле-2017» в Ужгороді провели аукціон серед підприємців-харчовиків – хто більше дасть

Дорогу напроти "Велмарта" ремонтують з порушенням технологій?

У міськраді кажуть, що вкладений асфальтобетон можуть демонтувати.

Валентин Штефаньо: Новий початок на новому місці

Він щодня приймає по 5—7 дзвінків стосовно оригінальності свого витвору в тій чи іншій торговій точці міста. І кожному відповідає, що сьогодні оригінальний торт «Ужгород» можна купити тільки в двох місцях Ужгорода: в кав’ярні «Shtefanyo» на вул. Духновича та на полицях супермаркету «Дастор». Непрості часи, які зараз переживає ужгородський кондитер зі світовим ім’ям Валентин Штефаньо, так чи інакше торкнулися багатьох ужгородців.

В Ужгороді розігнали тротуарний базар біля "Білочки"

Тротуари та прибудинкову територію в Ужгороді на вулиці Вілмоша Ковача (колишня Белінського) біля ринку «Білочка» сьогодні вранці розчистили від сміття.

Жебраків в Ужгород звозять мікроавтобусами

Як протидіяти жебрацтву на вулицях Ужгорода та торгівлі без дозволів сьогодні вирішували на нараді в Ужгородській міській раді за участю представників Держспоживслужби, Національної поліції, патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві.

Напис "Я люблю Ужгород", що стоїть перед міськрадою, знову пошкодили

Напис «Я люблю Ужгород» ймовірніше за все цілеспрямовано пошкодили минулої ночі, 30 жовтня близько 23.20-23.40. Із записів кількох камер відеоспостереження, які проглядають площу Поштову в обласному центрі Закарпаття, видно, як до літер наблизилася група з 5 осіб і тривалий час перебувала біля нього, - повідомляє прес-служба міськради.

«Кірпічка» і влада: про Ужгород, шахрайство, інвестиції та украдений парк

Яма, залишки цегельного кар’єру, Кірпічка, пустир, парк Перемоги — в обласному центрі Закарпаття цю місцину по-різному називають містяни, депутати та інвестори.

Халтура за 1,5 мільйони: в Ужгороді з Поштової знімуть бруківку, яку клали 5 місяців

Бруківку, яку ще на початку червня почали викладати на тротуарах Поштової площі в Ужгороді (так званому Андріївському узвозі), вже розсипається!

Щодо ситуації в ужгородській ЗОШ №9

Сьогодні близько 11 години виявили поширення невідомої газоподібної речовини на першому поверсі приміщення школи, характерний запах швидко поширювався на верхні поверхи. Негайно було евакуйовано дітей і працівників закладу, повідомлено відповідні служби – поліцію, рятувальників, медиків, газову службу.

Ужгородець відсвяткував своє 100-річчя

22 жовтня, свій 100-літній ювілей відзначив ужгородець Микола Деревляник.

Рейдерське захоплення Будинку профспілок розпочинається?

У четвер, 12 жовтня, у приміщенні Будинку профспілок Закарпаття у місті Ужгороді на пл. Народній, 5, без будь-якого попереднього повідомлення зайшли працівники проектної фірми зі Львова. Їх супроводжували особи, які представилися працівниками Закарпатського окружного адміністративного суду.

Гроші, земля, приміщення — в приватних інтересах   мера Ужгорода

Розслідування організації «Варто знати» про конфлікт інтересів мера Ужгорода та міських депутатів викликало резонанс. Подаємо частину, яка стосується власне градоначальника.

На вулиці Панаса Мирного в центрі Ужгорода вже почали викладати бруківку проїжджої частини

Компанія "Антрол" завершила всі підготовчі роботи, у тому числі й на тротуарах, де викладуть ФЕМ-плитку. Київська фірма "Енергокомсервіс", яка прочищає зливову вуличну каналізацію по всьому місту, провела відповідні роботи і тут.

Наступного тижня в Ужгороді проходитиме ярмарка «Золота осінь 2017»

13-15 жовтня, з п’ятниці по неділю, в Ужгороді проходитиме осінній ярмарок сільськогосподарської продукції «Золота осінь 2017».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат