Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 600, 20

Влада Ужгорода збирається ремонтувати стадіон "Авангард"

В Ужгородській міськраді міркують, що робити зі стадіоном «Авангард», який після зникнення ФК "Говерла", став непотрібним. Поки що придумали, що його потрібно підремонтувати.

Обласна прокуратура позивається проти міської ради Ужгорода

Прокуратура області добивається визнання незаконними і скасування рішень Ужгородської міської ради та витребування земельної ділянки довкола ресторанного комплексу «Кардинал» на користь громади міста подано касаційну скаргу до Верховного Суду України.

«Інспектор. Міста». Як пройшов перевірку Ужгород

Цього тижня в ефір вийшла перша серія нового сезону телепроекту «Інспектор. Міста». Новий ведучий програми Володимир Остапчук (відомий усім з участі в ролі ведучого минулорічного Євробачення) проінспектував Ужгород.

Про зупинки громадського транспорту

Ситуація з маршрутними автобусами й зупинками громадського транспорту в Ужгороді не втрачає своєї актуальності. До редакції надійшов лист від ужгородки Ольги Пономарьової, з яким не можемо не погодитися.

В Ужгороді подорожчає проїзд у маршрутках

Сьогодні відбулося засідання міської міжвідомчої комісії з питань реалізації державної цінової політики у житлово-комунальному господарстві та на міському пасажирському транспорті, на якому розглядали звернення і матеріали, подані перевізниками щодо підвищення тарифів на проїзд в автобусах на міських маршрутах.

В центрі Ужгорода стару чеську бруківку замінили цементною

"В Рафанді виконують отой Громадський проект, я так розумію. Прорубали той пожежний проїзд. І заклали плиткою багнюку. Але навіщось заодно і виколупали кам’яну вічну бруківку на тротуарі вулиці Гойди і замінили її тою дешевою плиткою, яка скоро почне крошитися", - пише на своїй сторінці у ФБ ‎Sasha Rabshun.

Почому ілюмінація для Ужгорода?

2,069 млн. грн. коштувала святкова Новорічна ілюмінація для обласного центру. Це, кажуть у міськраді, загальна вартість гірлянд, декоративних елементів та роботи з монтажу прикрас.

У міській раді Ужгорода планують «взятися» за нічний клуб «Фантом»

У середу, 27 грудня, на засідання виконкому Ужгородської міської ради додатково внесли на розгляд і першим розглянули питання про роботу в нічний час клубу «Фантом».

У міськраді Ужгорода пропонують нові назви вулицям

З метою збору зауважень та пропозицій на офіційному сайті Ужгородської міської ради прозміщено пропозиції із перейменування провулків та площ міста, які повторюють назви вулиць, а також перейменування вулиць у зв’язку із зверненням депутата.

На сесії міськради: Цап, авто для мера та бюджет

Друге пленарне засідання чергової ХVІІІ сесії Ужгородської міської ради VІІ скликання   в четвер почалося з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих на Сході закарпатців-героїв, які в зоні АТО відстоюють незалежність України.

Автозупинки в Ужгороді продають за підозрілими схемами

Продати, а то й просто віддати те, що, здавалось би, за законами логіки відчужувати не можна – муніципальні автобусні зупинки. Таким нещодавно почали займатися в Ужгороді місцеві чиновники за мовчазної згоди депутатів та мера.

Офіційно: ужгородську "Кірпічку" не віддадуть в оренду забудовникам

Взяти участь у «Різдвяній майстерні», отримати купу позитивних вражень, навчитися власноруч створювати красу і долучитися до благодійності можна найближчої суботи, 16 грудня. Саме цього дня в Ужгороді пройде ряд майстер-класів для дорослих і дітей, організований ГО «Щасливі діти».

В Ужгороді через сильні дощі й пориви водопроводів сталися серйозні підтоплення

Сьогодні вдень перехрестя вулиць Тлехаса та Заньковецької (Новий район) почало заливати водою.

В Ужгороді завершують облаштування чотирьох “розумних” автобусних зупинок

На зупинках “універмаг “Україна”, “пл. Кирила і Мефодія (Собор)”, “магазин “Електрон” діють електронні табло, на яких відображається час, через скільки хвилин прибуде автобус кожного маршруту.

Колишнього керівника поштового відділення в Ужгороді судитимуть за привласнення коштів та службове п

Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт по обвинуваченню колишнього начальника одного з поштових відділень Ужгорода у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні (ч.3 ст.191 та ч.1 ст.366 КК України).

В Ужгороді з'являться годівниці для птахів розписані дітьми

На Закарпатті за ініціативи начальника Закарпатського ОУЛМГ Валерія Мурги та за підтримки лісівників області стартувала акція з підготовки птахів до зимового періоду.

У мера Ужгорода вимагали звільнити його заступника Іштвана Цапа

Мер Андріїв вчергове озвучив дату відставки свого заступника, якого судять за підозрою у отриманні хабара. Ужгородський міський голова Богдан Андріїв повідомив, що підготував проект рішення про скорочення посади першого заступника міського голови Іштвана Цапа. Таке рішення він озвучив після зустрічі з пікетувальниками з числа громадськості та учасників бойових дій на Сході України, які зайняли його приймальну і збиралися там заночувати у разі відсутності мера на робочому місці. Андріїв озвучив чергову дату звільнення з посади зафільмованого СБУ на хабарницьких схемах першого заступника Ужгородського міського голови Іштвана Цапа під час грудневої сесії Ужгородської міськради.

Як водії маршруток спілкуються зі школярами

Кілька випадків щодо того, як в Ужгороді водії автобусів міських маршрутів спілкуються зі школярами, цими днями обговорюються в соцмережі Фейсбук.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат