Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 560, 20

Сакури відцвіли. Ужгород не скористався моментом

Так сталося, що саме в період цвітіння сакур в Ужгород приїжджає найбільша кількість туристів. На жаль, сакури цвітуть дуже короткий час. Але саме це і є тестом на випробовування влади — як за цей короткий час найкраще його використати зі зиском для міста та його мешканців.

Історичну пам'ятку в центрі Ужгорода перетворять на рожеву новобудову?

Виконавець ремонтних робіт будинку на вулиці Довженка 5 вже "відремонтував" одну будівлю чеської забудови у центрі Ужгорода. Вийшов такий собі "особняк" у стилі сучасної сільської архітектури.

Мерія довірила ремонт Капушанської новому підряднику, який проходить по кримінальній справі

Попередній підрядник не вклався в терміни. Ремонтні роботи на Капушанській продовжить інший підрядник — нову угоду укладено з будівельною компанією «Антрол». Ця компанія зобов’язалася закінчити роботи на цьому відрізку дороги до серпня. Це підтвердили і в міській раді Ужгорода.

Знущання над історією Ужгорода

Ужгородці спостерігають за тим, як знищувався унікальний кінотеатр на Волошина, будинок Фунданича на тій же вулиці, як добудовувався мансардний поверх «Червеної ружі», як нищать історичні будинки на вулицях Фединця та Льва Толстого, як без погодження роблять надбудову на старому будинку на Довженка, 5 на Малому Ґалаґові. І на всі ці протизаконні реконструкції дає згоду влада міста.

Влада Ужгорода пішла на поступки: тимчасова дорога проляже через зелену зону

Дивна реакція влади Ужгорода на протест кількох підприємців.

В Ужгороді знову перекриють Капушанську, щоб продовжити ремонт

В Ужгороді підрядник нарешті починає другий етап реконструкції вулиці Капушанської.

Перед драмтеатром зведуть 4-поверхівку

На засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради виноситься проект рішення «Про закритий архітектурний бліц-конкурс по провулку Мостовому». Замовником та організатором конкурсу виступає ТОВ «Континент Інвест Груп».

В Ужгороді збираються ремонтувати пам'ятку архітектури

Будівлю на площі Народній, більше відому як будинок профспілок збираються реставрувати. При цьому у триповерховому будинку зроблять ще й мансардний, 4-й поверх.

Провалений сезон

У нас починається сезон цвітіння сакур. Саме у найближчі два тижні до Закарпаття подивитися на сакури приїдуть десятки тисяч туристів. Місць у готелях немає. Квитків на потяги також. Керівник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль навіть попросив Укрзалізницю виділити нам додаткові потяги з Києва.

Чому Ужгород уже не столиця сакур?

Туризмознавці та краєзнавці цього тижня винесли сумний для обласного центру вердикт — вони вже не рекомендують Ужгород як місто сакур у Закарпатті. Цього року найкращим містом для милування сакурами Закарпаття називають Мукачево.

Голосування за громадські проекти могли бути сфальсифіковані

10 квітня влада Ужгорода оголосила на черговому засіданні переможців поданих ужгородцями громадських проектів. Серед малих проектів, то найбільше голосів набрав проект облаштування класу для предмета «Захист Вітчизни» на базі школи № 20 — ліцею «Лідер». За цей проект проголосувало 1928 ужгородців.

Ален Панов відновить найзнаковіший будинок навпроти Ужгородського замку

Йдеться про унікальний будинок, розташований навпроти Ужгородського замку, по вулиці Капітульній, 24.

Парк Перемоги (Кірпічка) засадили екзотичними деревами

До Міжнародного Дня Землі у парку біля озера висадили гінкго.

Громадськість Ужгорода вимагає пояснень від влади щодо будинку по вулиці Довженка 5

Нещодавно навколо будівлі колишнього військового управління 12-ї чехословацької піхотної дивізії, зведеної у 1920-их роках, розпочалася підготовка до будівельних робіт.

Як "відновлюють" фасад будівлі на вулиці Толстого в Ужгороді

В Ужгороді продовжують глумитися над історією міста. Одноповерхову будівлю на вулиці Толстого 2, де знаходиться аптека, вирішили зробити триповерховою.

Программа фестивалю "Сакура-фест" (Інфографіка)

18 квітня в Ужгороді розпочнеться "Сакура-фест". Триватиме фестиваль до 6 травня. У шоу-програмі гастрономічні, мистецькі, спортивні фестивалі та багато іншого.

Весни та літа нам не бачити...

Одна стаття в попередньому номері закінчується словами: незабаром зацвітуть сакури і до нас знову поїдуть тисячі туристів. У влади області та Ужгорода залишилося зовсім небагато часу, щоб не стати соромом для всієї України.

Мер Андріїв замість музичного павільйону хоче поставити пластиковий навіс

Ужгородська міськрада запланувала звести навіс сумнівної естетичної якості на бетонному подіумі, що залишився від дерев'яного музичного павільйону, спроектованого відомим празьким бюро Freiwald-Böhm у 1925 році.

Де в Україні найкращі тротуари, дороги? Тільки не в Ужгороді

Мешканців України попросили оцінити у своєму місті тротуари, каналізацію, збір сміття, транспорт, медичні заклади, школи та садочки, вуличне освітлення, дороги, парки, базари тощо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат