Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 680, 20

Втрачений Ужгород: канцелярський магазин Шандора Калуї

У міжвоєнні роки на центральній ужгородській вулиці Казінці (нині – Корзо) працював канцелярський магазин, яким володів Шандор Калуя. На одному й тому ж місці протягом 25-ти років він торгував папером, книжками, газетами, журналами, листівками та канцелярським приладдям.

Різнокольорові парасольки відтепер прикрашають ужгородський пасаж

Ужгороді з’явилась алея парасольок. Ідею втілили молоді люди – власники невеликої кав’ярні та рекламної агенції, які розташовані в центральному пасажі.

Поза реальністю: Як шедеврально може виглядати Ужгород

Ужгородці бачать своє місто по-різному. Не завжди це ями на дорогах і сміття у скверах

Як керівництво Ужгорода звітувало перед журналістами

Керівники Ужгорода вирішили провести спільну прес-конференцію. Це викликало ажіотаж, бо важко пригадати, коли востаннє мер Андріїв давав прес-конференції. Цього ж разу у мерії пообіцяли, що подібні заходи проводитимуться щомісяця.

Авторка циклу "Втрачений Ужгород" перемогла у номінації "Кращий журналіст інтернет-видання"

8 червня в ужгородському готелі "Дружба" медійники краю спільно з керівництвом області відзначили День журналіста.

З вівторка в Ужгороді асфальтуватимуть вулицю Заньковецької, тож на "Білочці" буде дурдом

Як повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, з вівторка, 6 червня, працівники підрядної організації розпочнуть перший етап асфальтування вулиці Заньковецької в Ужгороді – від проспекту Свободи до повороту на вулицю Сечені.

Чи можливо врятувати «Ужгород»

Активісти Ужгорода намагаються врятувати колишній кінотеатр «Ужгород» від руйнації приватними власниками. У четвер відбулася акція з порятунку колишнього кінотеатру «Ужгород», де зараз тривають незрозумілі роботи.

Міського голову попередили...

...про кримінальну відповідальність за продаж землі громади
на вул. Бородіна

Тротуарні пастки на вулиці Собранецькій в Ужгороді (ВІДЕО)

Більше шести місяців на вулиці Собранецькій в Ужгороді розриті тротуари. В рамках масштабної реконструкції там проводили ремонт – покриття проїжджої частини вже відновлено, а от долю пішоходів – відклали на невизначений термін.

Василь Кузан про математику, спецслужби, інтимну лірику… та «фийсу у пличі»

Василь КУЗАН – людина добре відома далеко за межами Закарпаття. Поет-романтик і в той же час реаліст, автор багатьох поетичних збірок та прозових видань, пісняр, журналіст,   лауреат Міжнародного конкурсу «Гранослов»,

В Ужгороді збунтувалися студенти-іноземці

Студенти-іноземці медичного факультету УжНУ обуренні цьогорічним іспитом "КРОК", який складали 23 травня

Рух по колу: В Ужгороді зміниться проїзд транспортними колами!

Із 28 травня в Ужгороді на площах Б.Хмельницького та Дружби народів (відповідно до вимог ч.2 ст.41 Закону України «Про дорожній рух») буде змінено організацію дорожнього руху на транспортних колах.

Ужгородцям Андріїв пропонує об’їзд суцільними ямами (ВІДЕО)

Як ми вже повідомляли, 20 травня в Ужгороді будуть проводитися роботи з ремонту   зливової каналізаційної мережі по вул.Тімірязєва. В зв’язку з цим буде перекрито рух

Відставку міського голови на сесії не розглядали

Спрогнозованої деякими інформаційними ресурсами відставки міського голови Ужгорода Богдана Андріїва на сесії міськради у четвер 18 травня не відбулося. Багато депутатів цього дня прийшли у вишиванках, а після сесії голова міста навіть запропонував усім сфотографуватися навпроти будівлі мерії.

Як міська влада позбавляє ужгородських підприємців бізнесу

МПП «Рута», що розташоване за адресою м. Ужгород, пр. Свободи, 58 ще у 1989—1990 рр. збудувало на привокзальній площі автовокзалу торговий павільйон, проект якого було погоджено з міською архітектурою, Закарпатським обласним об’єднанням автобусних станцій та відповідними службами. На об’єкті автономно підвели всі необхідні комунікації, зокрема, опалення, водопостачання та водовідведення.

Підрядник неякісно зробив ремонт, тож дорогу зробить за свої, — сказав Андріїв і зашарівся

На виконання доручення Ужгородського міського голови комісія у складі працівників відділу технагляду міськради та представника фірми-підрядника "КБК" обстежила стан дорожнього покриття після капітального ремонту

На Закарпатті можна відвідати "Зелено-блакитну Хорватію"

Унікальну виставку фотографій розгорнули в атріумі Закарпатської обласної ради

Чому розсипається Закарпатська обласна філармонія?

Закарпатська обласна філармонія переживає далеко не найкращі часи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат