Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-05') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 800, 20

Після дощів мікрорайон “Радванка” — майже Венеція по-ужгородськи

Користувач мережі Фейсбук Микола Марчишак на своїй сторінці опублікував світлини, як сьогодні виглядає мікрорайон Радванка після дощів.

Як «землю для АТОшників» у Ужгороді роздають хабарникам і поплічникам режиму Януковича

Про це на Інтернет-ресурсі uzpravda.org пише ужгородський активіст Євген Рахімов. Цитуємо.

Ужгородці обурені тим, як "ремонтують" вулицю Підгірну (фотофакт)

Таких "технологій" не використовують навіть у Гондурасі, —
про це у ФБ написав Виталий Глагола. Вулиця Підгірна: в Україні чайничкова технологія вічна)

Ужгородську "Червону ружу" продали без конкурсу

Архітектурну пам’ятку «Червена Ружа» у центрі міста депутати Ужгородської міської радидозволили викупити без конкурсу теперішньому орендареві.

Міська влада активізувала продаж ужгородської землі

Сесія Ужгородської міської ради 18 жовтня розпочалася з мітингу мешканців гуртожитків.

Викладений місяць тому у «внутрікварталках» асфальт уже розсипається

Місяць тому мало не під фанфари та з солідним кошторисом ужгородські комунальники розпочали асфальтувати прибудинкові території на вул. Грушевського.

Сірі комунальні кардинали Ужгорода: хто і як витрачає гроші громади

Фіскальна децентралізація збільшила місцеві бюджети і водночас покращила апетити муніципальних чиновників та місцевих депутатів. Комунальні підприємства приваблюють ділків, бо там досі можна організовувати схеми розкрадання.

В Ужгороді на день перекриють другу частину Підгірної

5 жовтня, на Підгірній в Ужгороді відновлять ремонт, а саме проводитимуть роботи з фрезерування дорожнього покриття.

Нові тротуари та дороги в Ужгороді — заслуга обласної влади, а не міської

В Ужгороді тривають ремонти тротуарів і доріг. Звичайно, це відбувається зі скандалами, бо без сумніву дехто з цих ремонтів добре наживається як на «відкатах», так і на незаконній підвищеній вартості неякісних матеріалів.

Нова ужгородська бруківка — з річним гарантійним терміном?

Ми вже писали про те, як ужгородська влада замінює кам’яні бруківку й бордюри цементними, які вже у процесі викладання розвалюються, тому що сумнівної технічної якості. Поки що немає відповіді на запитання активістів, як саме проводився тендер на реконструкцію вуличного покриття та хто його виграв.

Ужгородці подали 72 проекти для участі у громадському бюджеті

Завершився перший етап реалізації нового механізму залучення громади до розпоряд­ження бюджетними коштами та визначення пріоритетів розвитку Ужгорода — запровад­ження громадського бюджету.

Ужгород: Біля екс-універмага «Україна» зник паркан

Таємничий кольоровий паркан, котрий ховав чималу площу на Кирила і Мефодія (біля універмагу «Україна», що згорів нещодавно), пішов у небуття.

Капушанську ремонтують: замість каменю — цемент, який уже розсипається

Ми вже писали про те, що за розпорядженням мера в Ужгороді кам’яну бруківку поміняли на екологічно шкідливу, як запевняють екологи. Таким чином заплановано «реконструювати» 11100 кв. м вул. Капушанської, як похвалився міський голова — від обласної лікарні до пл. Петефі.

Цього тижня в Ужгороді можливі відключення електроенергії

За даними колл-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго», весь цей тиждень, з 12 по 16 вересня, працівники Ужгородського МРЕМу проводитимуть реконструкцію повітряних ліній електропередач

Євген Забарило про новий Ужгород із креативною індустрією

Євген Забарило розфарбовує Ужгород у яскравіші барви, він відкриває наше місто з іншого боку й розкриває той потенціал, який донедавна ми не надто помічали. Він з однодумцями оживляє ті місця, які для містян рутинні, він знає, як перетворити щось маленьке у грандіозне, він вражає свіжістю поглядів та ідей. Він знає, як через креатив змінити місто і змінити нас. Чоловік вважає, що майбутнє Ужгорода за креативною індустрією й тими людьми, які її формують.

Влада Ужгорода міняє кам’яну бруківку на екологічно шкідливу

Мер Ужгорода Богдан Андріїв похвалився тим, що проконтролював, як на вулиці Капушанській міняють тротуарну бруківку. Каже, що від обласної лікарні до площі Петефі буде покладено 1100 квадратних метрів нової бруківки. Щось подібне робиться і в інших місцях Ужгорода.

Депутати залишили терасу на вул. Корзо і продали парк-рокарій

У передостанній день літа ужгородські депутати провели сесію, де розглянули чимало «гучних» питань, зокрема щодо приватизації комунального майна й долі скандальної тераси, встановленої на вул. Корзо в історичному середмісті.

На скандальній ділянці біля облмуздрамтеатру розпочалися земляні роботи (ФОТОФАКТ)

Схоже забудовник не збирається зупинятися на нещадній рубці ялинок у центрі міста. На скандальній ділянці поряд з облмуздрамтеатром сьогодні вранці розпочалися земляні роботи.

В ужгородській ЗОШ №12 батьки платитимуть за харчування дитини-першокласника 9 гривень у день

В ужгородській ЗОШ №12 батьки платитимуть за харчування дитини-першокласника 9 гривень у день

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат