В Україні обирають найкраще місто

14.07.2020 17:48 РАТУША

Триває голосування за вибір найпривабливішого і впізнаваного міста України в 2020 році. З-поміж претендентів Ужгород та Мукачево.

"Місто України" - це проект всеукраїнського масштабу, організований з метою підтримки національного розвитку і самосвідомості поколінь, збереження культурно-історичної спадщини української державності.

Метою проекту є становлення і зміцнення національних цінностей, відродження інтересу до історії українських міст, формування гордості і шанобливого ставлення до культурному, історичному та архітектурному надбання України.

Унікальний за своєю масштабністю проект не тільки ставить в приклад кращі українські міста, а й підвищує інтерес до України, створюючи її новий імідж.

Ми впевнені в тому, що всі, кому адресований і кому цікавий цей проект, будуть не тільки голосувати за улюблені міста, але, і візьмуть участь в житті проекту.

Ми вдячні всім, кого проект не залишив байдужим, всім, хто висловив свою думку, голосував.

Місто, який отримав народне визнання, безсумнівно, отримає додатковий імпульс для подальшого динамічного зростання і розвитку, формування впізнаваності та популярності, як в Україні, так і в усьому світі.

ВІДДАТИ ГОЛОС!

Фото пресслужби міськради.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат