Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 860, 20

На Параді наречених в Ужгороді - "Весілля стилі Енді Ворхола”

Команда “Весілля в стилі Енді Ворхола” вже розпочала свою роботу в рамках 7 Параду наречених.

Заможні депутати: хто з народних обранців Ужгорода задекларував найбільші статки

Ужгордський прес-клуб вирішив підготувати інфографіку, яка би відповідала на питання: хто із ужгородських обранців задекларував найбільші статки.

Водоканал Ужгорода бере 25 млн. євро позики і підвищує тарифи до 16,43 грн. за куб. м

У п’ятницю 17 червня ужгородські депутати зібралися на позачергове засідання з метою підтримати участь КП «Водоканал м. Ужгорода» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України». Цим проектом передбачається залучення коштів позики від Європейського інвестиційного банку на суму 25 млн. євро для фінансування субпроекту «Реконструкція системи водопостачання та водовідведення міста Ужгорода». На отриману позику планують провести реконструкцію мереж та об’єктів питного водопостачання і водовідведення м. Ужгорода, які перебувають на балансі Водоканалу.

На переконання біолога, влада Ужгорода висадила нестійкі до захворювань каштани

В Ужгороді висадили молоді каштани, які не є стійкими до збудника мінуючої молі, повідомив завідувач кафедри ботаніки УжНУ Олег Колесник.

За фактом кривавої НП на території «Корони» відкрито кримінальне провадження

За інформацією місцевих ЗМІ з посиланням на витяг із кримінального провадження за №12016070030001932, 4 травня за фактом збройного нападу депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина на депутата міськради Романа Богуславського та його офіційного помічника Євгена Рахімова відкрито кримінальне провадження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

В Ужгороді «докапіталізовується» власність за бюджетні гроші, — переконані експерти

У четвер в Ужгородському прес-клубі відбувся тренінг-семінар «Навчання техніки журналістських антикорупційних розслідувань», який організували ГО Журнал «Ї» (Львів) та Ужгородський прес-клуб за участі тренерів Наталки Онисько, журналіста-розслідувача, й Тараса Возняка, політолога, головний редактор ГО Журналу «Ї».

Аеропорт “Ужгород” залишився без директора

Таке рішення 14 червня підтримали закарпатські депутати.

Між владою й директорами ЖРЕРів — змова   й підкилимні домовленості

Зміни в управлінні багатоквартирними будинками в Ужгороді: міська влада проти приватних компаній?» — про це йшлося на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі. Запрошені експерти розбиралися, чому в Ужгороді гальмується ліквідація ЖРЕРів, а обслуговування висоток, як у минулому столітті?..

Ужгородська міськрада знову шукає головного архітектора

Ужгородська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад.

На вулиці Корятовича в Ужгороді нарешті запрацює світлофор

(мовою оригіналу)Проблема установления светофора на оживленном перекрестке улицы Корятовича возле центрального рынка назрела уже давно, пишет журналист korzonews.info Константин Черкай,

По магазину "Корзо" залишено у силі рішення Господарського суду Закарпатської області

7 червня 2016 року Вищий господарський суд України за касаційною заявою ТОВ "Магазин Взуття" ("Корзо") скасував незаконне рішення Львівського апеляційного господарського суду від 15 березня 2016 року та залишив в силі рішення Господарського суду Закарпатської області

До уваги ужгородців, що проживають в районі аеропорту!

Працівниками водоканалу водопровідної мережі наразі не вдалося ліквідувати аварійну ситуацію, пов’язану з витоком у будинку №152 по вулиці Собранецькій. Проблема виявилась масштабнішою та складнішою, ніж очікувалося.

Адвокати "Кірпічки" здобули чергову судову перемогу

6 червня 2016 року Львівським апеляційним адміністративним судом скасовано ухвалу Ужгородського міськрайонного суду у справі №308/14018/15-а за позовом Андріана Опачка до Ужгородської міської ради

Міський голова Ужгорода “відмахнувся” від проблеми 83-річної пенсіонерки 500-гривневою купюрою

До редакції “Трибуни” у відчаї звернулася 83-річна ужгородська пенсіонерка Ганна Василівна Пилипчинець, яка стала жертвою розвалу комунальної системи обласного центру Закарпаття.

В ужгородський «Aqua Rio-Park» повернулося літо

Разом із літом новий сезон повернувся в сімейно-розважальний комплекс відпочинку «Aqua Rio-Park».

Штат Ужгородської мерії сесія збільшила до 308 чиновників

Перед початком роботи сесії Ужгородської міської ради 31 травня під будівлею мерії зібралися кілька десятків містян, аби висловити свій протест проти тарифно-цінового геноциду. Активісти також збирали підписи під колективним зверненням до Верховної Ради, уряду, міського депкорпусу.

Зупинимо остаточний "дерибан" зелених зон та центру Ужгорода!

Терміново потрібна допомога громади! Зупинимо остаточний 'дерибан' зелених зон та центру Ужгорода! Боротьба проти коригувань до Генплану'2015 триває.

Безплатні атракціони, концерти і конкурси: як Ужгород відзначатиме День захисту дітей

Сьогодні, 1 червня, в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей. Святкові заходи пройдуть і в Ужгороді. Про це повідомляють у міській раді:

Ужгородська міськрада продовжить сесію наступного тижня

Кілька питань сьогоднішнього порядку денного засідання сесії Ужгородської міськради відклали і розглянуть наступного тижня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат