Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-01') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 920, 20

В Ужгороді відбудуться заходи з нагоди ювілею муздрамтеатру

27 березня, на Міжнародний день театру, о 17.00 в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв відбудеться урочистий вечір та святковий концерт з нагоди 70-річного ювілею.

Ужгородські ями несуть загрозу життю мешканців міста

Про це повідомляє “Спеціальний контроль”. Бо дороги у нас або не ремонтують, або ремонтують халтурно. До прикладу — дорога через Доманинці. Днями її полатали та й пішли геть. Але кусок дороги від хлібопекарні до магазину VIANOR чомусь забули. Ось водії після розгону по ремонтованій частині дороги і влітають у приготовлені, але незаасфальтовані халтурниками ями

У маршрутках школярів змушують платити   за проїзд

Отже, в Ужгороді чергова нервозна плутанина з пасажирськими перевезеннями. По-перше, хоч якість пасажирського транспорту не покращилася, однак ціна за проїзд у маршрутці таки зросла, що самим своїм фактом обурює людей, змушених користуватися міським транспортом. По-друге, обіцянка возити школярів упродовж року безкоштовно — взамін на подорожчання проїзду й щедру дотацію перевізникам — наразі має присмак брехні й замаскованої афери.

Центр надання адміністративних послуг працюватиме в Ужгороді і в суботу

Відповідно до розпорядження міського голови Богдана Андріїва, на виконання Закону України «Про адміністративні послуги» від сьогодні, 15 березня 2016 року, у ЦНАП встановлено наступний режим роботи:

В Ужгороде у повітрі забагато пилових забруднень та небезпечних формальдегідів

(мовою оригіналу) Отобрано и проанализировано 798 проб атмосферного воздуха г.Ужгорода

Сесія ухвалила скандальний Генплан й надала бюджетних   13,5 млн. грн. для перевізників

Після довгих суперечок та емоційних сварок, що тривали протягом майже години, всупереч протестам міської громади й проханням зняти з порядку денного й доопрацювати питання, ужгородські депутати ухвалили зміни до Генплану міста 21-м голосом «за» під час сесії у четвер 10 березня.

В Ужгороді зросла плата   за проїзд в маршрутках

Мер Ужгорода «Бодя—500 гривень» збагатиться на маршрутних перевезеннях.

Ужгород не зміниться – лишиться згорілий універмаг, нерозпочате будівництво і ями на асфальті

Від групи підприємців, об’єкти яких розташовані за універмагом «Україна», що в Ужгороді, до редакції «Карпатського об’єктива» надійшло письмове звернення.

Із нагоди 77-ї річниці Карпатської України пройде цикл військово-патріотичних та освітніх заходів

Закарпатська обласна організація Товариства сприяння обороні України спільно з Ужгородським міським об’єднаним комісаріатом, Ужгородським національним університетом, ГО «Громадський конвент» організовують цикл тематичних військово-патріотичних та освітніх заходів.

В Ужгороді встановлять нову прикрасу міста

Нові лавиці планують розмістити у місцях масового скупчення людей та біля житлових будинків.

Потрібно зберегти унікальну алею Боздоського парку

Останнім часом Боздоський парк дуже занепав. Фактично відчувалося, що там не було господаря. Влада повинна терміново почати порятунок парку.

Головний архітектор Кошіц: «Якби у Кошіцах так обрізали дерева як в Ужгороді – я би плакала»

Головний архітектор міста Кошіц Петронелла Кіральова: «Якби у Кошіцах так обрізали дерева як в Ужгороді – я би плакала».
Аби записати інтерв’ю з головним архітектором Кошіц Петронеллою Кіралевою, зустрічаємось з нею в одному з ужгородських кафе.

Сергій Федака: На Закарпатті не видно навіть натяків на реформи

Всупереч усьому весна все-таки наближається. Перші два місяці мали значно менше подій,ніж аналогічний період минулого року. Ну, за винятком хіба що кримінальної хроніки – тут побито усі рекорди.

Громадськість Ужгорода вимагає публічного звіту мера та депутатів

У четвер, 3 березня 2016 року, відбудуться громадські слухання
з приводу публічного звіту Ужгородського міського голови та депутатів за 100 днів при владі.

ФОТОФАКТ: Як поліція евакуйовує неправильно припарковані авто в Ужгороді

Порушення правил паркування - ваше авто може евакуювати поліція.

Олег Колесник: Ужгород перетворюється на великий смітник

Науковець УжНУ про шкоду від «коронування» дерев, знищення зелених зон і деградацію культури.

Поліція займеться вандалами, які підпалюють в Ужгороді сміттєві контейнери

Із заявою до поліції звернулись представники обслуговуючої організації – фірми АВЕ.

У яму-пастку на вул. Баб’яка втрапили три десятки автівок

Докори автомобілістів на стан ужгородських доріг невичерпні. Найбільше нервів, часу і коштів на ремонт аквтомобілів тратиться у весняну та осінню пори року. При тому, що в обласному центрі Закарпаття звичкою вже стало латати міські дороги по чотири рази за рік, толку з того практично немає. Чи то робиться той латковий ремонт такого рівня фахівцями, чи то асфальт такої якості, але ями з’являються знову.

1,7 мільйона гривень внесків заплатили закарпатці в ужгородську лікарню у 2015 році (ФОТО)

Депутатська комісія Ужгородської міськради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування провела вчора, 16 лютого, виїзне засідання в дитячій та центральній міській клінічній лікарнях, щоб на місці з'ясувати проблеми закладів, на що насамперед і скільки потрібно коштів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат