Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-01') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 900, 20

УжНУ готується до визначення найкрасивішої студентки (ФОТО)

Зовсім скоро обиратимуть найголовнішу вродливицю між усіма красунями УжНУ – Міс Ужгородського національного університету. Цьогоріч за корону боротимуться 17 дівчат з різних підрозділів вишу.

Скільки ужгородці платитимуть за газ з 1 травня?

На мешканців Ужгорода чекає нове подорожчання "комуналки". Услід за майбутнім подорожчанням води, з 1 травня піднімається і ціна на газ.

Ужгородський водоканал пояснив ситуацію із стоками води біля “Нової лінії”

У понеділок, 25 квітня, в ЗМІ поширились фотографії, де видно як скидаються нечистоти у річку Уж. Свідками цього стали прохожі міста, що їхали по транспортному мосту в районі Боздош.

Вода з-під крана в Ужгороді —   за ціною 16,4 грн. за кубометр

Не буває так погано, аби не могло бути ще гірше. Ужгородці переконуються в цьому щодалі більше. Так, нове подорожчання водопостачання, без перебільшення, шокує. Комунальне підприємство — постачальник води в місті — повідомляє про зміну тарифів.

На сесію — через «металоогляд»...

Сесійне засідання у четвер 21 квітня, яке тиждень тому довелося припинити й перенести через знайдену чи то гранату, чи то її муляж у вбиральні мерії, продовжило свою роботу.

Вода в Ужгороді здорожчає майже на три гривні за кубометр

У місцевому водоканалі кажуть, що тарифи не підвищували рік, а відтоді собівартість води значно зросла. Як наслідок, підприємство недорахувалося майже півтора мільйона гривень.

Андріїв образився на Чубірка

У минулому номері ми розмістили інтерв’ю з колишнім головою Закарпатської облради, кандидатом у мери Ужгорода Володимиром Чубірком.

Боздоським парком керуватиме Чорний

Як уже повідомлялося, на участь у конкурсі на посаду директора
КП «Парк культури та відпочинку «Боздоський» надійшли заяви
від п’яти претендентів.

Ужгородські активісти не розуміють, що “курнув” мер Андріїв

Мер Ужгорода Богдан Андріїв після сьогоднішньої сесії вирішив зробити пафосну заяву про намагання залякати міськраду, однак громадські активісти висміяли її в мережі.

Боздоський парк має нове тимчасове керівництво

Як уже повідомлялося, на конкурс на посаду директора КП "Парк культури та відпочинку "Боздоський" надійшли заяви від п'яти претендентів. Процедуру відбору провели у присутності громадськості та представників ЗМІ.

Закарпатська прокуратура повторно оскаржила Генеральний план Ужгорода

Прокуратурою області у Закарпатський окружний адміністративний суд подано позовну заяву до Ужгородської міської ради про визнання нечинним та скасування рішення «Про затвердження містобудівної документації» № 119 від 10.03.2016.

В Ужгороді опалювальний сезон завершили, але зробили винятки

Рішення “Про припинення опалювального періоду ” прийняли   на позачерговому засіданні виконкому. Зібрання скликали саме для вирішення тільки цього питання, оскільки середньодобова температура в місті впродовж трьох днів перевищувала +8°С, а саме такий показник встановлений нормативними документами.

Від фесту до фесту на наб. Незалежності «сарай-базар»

Ужгородці давно нарікали, що в місті на фестивалях встановлюють примітивні смугасті китайські намети, які аж ніяк не додають святковості ні заходам, ні місту.
І ось на Новорічні свята в Ужгороді з’явилися дерев’яні фестивальні торгові будиночки. Вони, щоправда, дещо убогі, але таки не намети і вже це радує.

В Ужгороді відбирали претендентів на директорські посади в міські парки

Відкритий відбір претендентів на посаду директора комунального підприємства Боздоського парку та парку «Під замком» відбувся цього тижня в Ужгородській міській раді.

Про реконструкцію історичного центру говорять багато.   Коли робитимуть?..

Про комплексне оновлення центру Ужгорода йдеться давно, але далі нарад і обговорень питання не просунулося. Так, на черговій нараді керівництва міської ради Ужгорода, департаменту міського господарства щодо проведення комплексної реконструкції історичного центру міста говорили про заміну комунікацій, мощення, оновлення фасадів і дахів будинків на вулицях Волошина, Корзо і пл. Театральній.

Перевізникам «замало» 13,5 млн. компенсації за пільговиків, водії продовжують їх «пресувати»

Ужгородка Руслана Ломпей у суботу 19 березня в соцмережі Facebook повідомила про те, як водій автобуса № 9 виставив за двері школярів і нецензурно облаяв її, коли вона зробила йому зауваження і сфотографувала номерний знак транспортного засобу. До нашої редакції також дзвонили упродовж тижня обурені батьки школярів, яких водії змушували платити за проїзд.

Що понаприймали на засіданні Ужгородського міськвиконкому

23 березня засідав виконком Ужгородської міської ради.

Водії ужгородських маршруток й надалі відмовляються перевозити школярів безкоштовно

Війна між маршрутниками і школярами в Ужгороді продовжується.

Суд вирішив справу про грантові кошти Польщі на реконструкцію “Совиного гнізда” в Ужгороді

Господарський суд області, підтримавши позицію прокуратури області та Ужгородської міської ради, поклав крапку у справі щодо використання грантових коштів, виділених Польщею на реконструкцію архітектурної пам’ятки «Совинне гніздо».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат