Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 840, 20

Ужгород — некомфортне місто (відео)

Спробуйте пройтися Ужгородом із дитячим візочком, аби переконатися в цьому невтішному висновку.

Ужгород залишився без автобусних станцій

Всі автостанції міста, а крім цього – 5 автостанцій області, залишилися без ліцензій

Ужгород святкуватиме свій День у вересні

Цьогоріч День Ужгорода святкуватимуть наприкінці вересня. З цієї нагоди міськрада запрошує містян долучитися до його організації.

Чому Ужгород не для людей з обмеженими можливостями

Вам потрібні приклади? Та не треба ходити далеко. Ось на площі Жупанатській відкрили нове торгове приміщення, а пандус такий влупили, що на ньому самий раз альпіністам тренуватись. Питання до влади - як приймали новобудову із порушенням вимог щодо облаштування відповідних пандусів ?

Міська влада Ужгорода планує дати дозвіл на терасу для “наливайки” біля автовокзала

На наступне засідання виконавчого комітету ужгородської міської ради виноситься проект рішення “Про надання паспортів відкритих літніх майданчиків”. На більший "креатив" наші містечкові "євроінтегратори" , видно, не спроможні

В Ужгороді навчать користуватися кабінетом електронних сервісів

В Ужгороді відбудеться семінар для громадський об’єднань щодо користування кабінетом електронних сервісів.

Сергій з Корзо: «Я молюсь за кожного, хто дає мені милостиню»

Ужгородці бачать його на вулиці Корзо, біля «Астіки», майже кожного дня. Перехрестя, за словами Сергія, його місце. Там він звик стояти. Там він просить милостиню. Каже, що вірить у силу Божу, адже вона змушує не покладати руки.

"Боротьба" з рекламою в Ужгороді: місцева влада дозволить встановити 150 нових носіїв

ЗМІ вже повідомляли про протистояння, що виникло між міською владою Ужгорода та підприємцями, які займаються зовнішньою рекламою. Чиновники прагнуть перерозподілити рекламний ринок «між своїми», придушивши тим самим діяльність інших фірм.

Економічний факультет УжНУ запрошує абітурієнтів на навчання

У Консолідованому рейтингу вишів України Ужгородський національний університет за підсумками минулого навчального року піднявся з 30-31-го на 17-18-е місце серед 269 вищих навчальних закладів.

Влада далі нищить ринок зовнішньої реклами. Плату за користування землею збільшують уп’ятеро

Протистояння міської влади й ужгородського ринку зовнішньої реклами консенсусом не вирішилося попри готовність підприємців співпрацювати і підтягувати ринок до рівня європейських стандартів. Ужгородська влада продовжує реалізувати свої наміри перерозподілити ринок зовнішньої реклами у своїх вузьких інтересах і всіляко намагається придушити дрібних підприємців.

Ужгородські дитячі садки закриють на період відсутності води

Про те, що у зв’язку з ремонтними роботами "Водоканалу" не будуть працювати дитсадки в Ужгороді, мешканці міста повідомляють у соцмережах.

Ужгород, площа Дружби Народів: Рекламні щити таки демонтують

Декілька рекламних носіїв, так званих білбордів, нині демонтують в Ужгороді на площі Дружби народів.

“Опікунська” корупція під дахом чиновників Ужгородщини

На жаль, сьогодні дуже модно миттєво закохуватися, а не швидко розлучатися. Сімейні чвари призводять до плачевних наслідків. Не так для батьків, як для їхніх дітей.

Ужгородська площа Кирила і Мефодія в жалюгідному стані

Площа Кирила і Мефодія зараз виглядає так: надгробні плити під ногами та почорнілий від пожежі універмаг «Україна» – усе це далеко не все, що створює відповідний настрій навколо.

Ужгородське повітря на 89 % забруднює транспорт. Ситуацію може покращити ініціатива «Угода мерів»

Існує думка, що Ужгород уже ледь не найзагазованіше місто України. Концентрація вуглекислого газу незабаром призведе до серйозних проблем зі здоров'ям у половини населення міста, а густий смог уже закриває сонце.

Обережно! На Волошина з будинку сиплеться цегла

Про те, що цей будинок на вулиці Волошина потребує реставрації кореспонденти вже писали. Та зараз він «привертає на себеувагу» тим, що з нього почала шматками сипатися цегла.

Соціально-економічні показники Закарпаття за 2016 рік

Головне управління статистики в Закарпатській області оприлюднило показники Закарпатської області за 5 місяців 2016 року

До уваги ужгородців: Водоканал підвищує тарифи на воду

Адміністрація заявляє, що зміна тарифів є необхідним заходом для належного функціонування підприємства.

Андріїв із Вірастюком та Конюшком планують створити в Ужгороді спортивний комплекс

Про це йшлося під час зустрічі міського голови Ужгорода із володарем титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу» Василем Вірастюком та президентом Федерації стронгмену України, чемпіоном світу Сергієм Конюшком.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат