Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 820, 20

У ресторані «Прага» прокоментували ситуацію з отруєнням та попросили вибачення в постраждалих гостей

Кореспонденту Mukachevo.net вдалось поспілкуватись з генеральним менеджером закладу Олександром, який розповів позицію керівництва ресторану.

ОСББ та ЖРЕРи зобов’язали інформувати військкомат про мешканців-призовників

В Ужгороді ОСББ і ЖРЕРи мають повідомляти військкомат про призовників, які мешкають на їхній території. Таке рішення ухвалили 16 серпня на спільній нараді між владою міста, представниками військкомату та керівниками ужгородських ОСББ і ЖРЕРів.

В Ужгороді вода буде за графіком

Публікуємо повідомлення від адміністрації КП «Водоканал м. Ужгорода» про тимчасовий перехід на подачу води за графіком у зв’язку з проведенням підрозділом «Закарпатські МЕМ» планових робіт.

Закарпатський народний хор скликає на світанкову молитву за Незалежну Україну

24 серпня о 6.00 на території Ужгородського замку відбудеться акція "Зустріч сонця з заслуженим академічним Закарпатським народним хором" – на честь 25-річчя Незалежності України.

Рекламне свавілля в Ужгороді: 100 нових носіїв встановить фірма «депутатських» родичів

Нещодавно 7dniv.info вже писав про рекламне свавілля, яке панує в Ужгороді. Зокрема, йшлося про те, що місцева влада вирішила відібрати у дрібних підприємців можливість розвивати бізнес і перерозподілити тутешній ринок під «своїх» людей.

Топ-6 місць в Ужгороді, де стаються ДТП

Новини про ДТП на вулицях міста стали настільки звичними для ужгородців, що на них вже мало хто звертає увагу. Аварії з постраждалими стаються в місті чи не щодня, і варто зауважити, що зовсім скоро завершиться літо, а значить у місто масово повернуться діти.

Міська рада запрошує ужгородців подавати проекти до 300 тисяч гривень

3,5 млн. грн. із міського бюджету виділять наступного року на проекти ужгородців. Це стало можливим завдяки запровадженню механізму Громадського бюджету.

Ресторатор Левицький розповів про розробку і будівництво тераси на Корзо

Після учорашнього скандалу зі зведенням тераси ресторану "Фабрика Другетті" на вулиці Корзо, власник закладу, ресторатор Роберт Левицький зустрівся з журналістами

Експерти:Тераса на Корзо порушує архітектурні норми й спотворює "старе місто"

Свою точку зору на встановлення скандальної тераси на центральній вулиці Ужгорода висловили архітектори та активісти. Вони звернулися до ЗМІ, щоб донести свою позицію.  

І сміх і гріх: В мережі жартують над встановленням тераси на Корзо

На відміну від більшості ужгородців КлуніДжорджаклуні підтримують зведення тераси на Корзо й пропонують міському голові та виконкому ще декілька креативних ідей як покращити місто. Дивіться список креативних ідей в стилі "розгул рогулізму"

Нічого особливого. Просто цей ужгородець зробив все правильно

Напевно, це ознака незрілого, несформованого суспільства, коли звертає на себе увагу факт, що людина просто вчинила так, як потрібно. Адже такі речі повинні стати повсякденними, звичними. Але, на жаль, у нас поки не стають.

Головний архітектор не будує будівлі, він будує Ужгород

На посаду начальника управління містобудування та архітектури, головного архітектора Ужгорода він призначений 29 липня 2016 року.

КП «Водоканал Ужгород» повідомляє

Адміністрація підприємства просить вибачення за тимчасові незручності.

Ужгородські знахідки: невідомі полотна під мостом і понад тисячу бойових набоїв   на смітнику

Нещодавно просто під мостом на одній із вулиць Ужгорода було виявлено мистецьку знахідку невідомого походження. Поліцейські повідомляють про 11 полотен, спакованих у господарські сумки.

Місто хоче збудувати школу й дитсадок на Загорській

26 липня відбулося чергове сесійне засідання Ужгородської міської ради. На порядку денному було близько двох десятків питань.

Як в Ужгороді крадуть велосипеди

Чи не щодня ужгородська поліція отримує повідомлення від місцевих мешканців про крадіжки їхніх велосипедів. Жертви злочинів у соцмережах діляться фото вкрадених «залізних коней» та сподіваються, що їх все-таки знайдуть.

На Закарпатті судитимуть декана факультету здоров’я людини УжНУ

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно декана факультету здоров’я людини ДВНЗ «УжНУ», яку було затримано за одержання неправомірної вигоди   5 тис.грн.

За що голосували ужгородські депутати на останній сесії міської ради

Днями відбулася сесія Ужгородської міськради. Майже 64 млн грн, які надійшли від перевиконання бюджету Ужгорода в першому півріччі, депутати розподілили на проекти розвитку та внесли відповідні зміни до міських програм.

На вступ до Ужгородського університету подано майже 20 тисяч заяв

Відбулося засідання приймальної комісії УжНУ. Обговорювалися питання допуску вступників до фахових випробувань та роботи апеляційної комісії. Про це інформували відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват і проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат