Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 880, 20

Виступ Івана Дорна в Ужгороді під загрозою зриву?

Через те, що відповідні умови організатори не виконали. Керівництво замку навіть не знає про концерт, що має відбутися на його території. Сподіваємося, що вся ця метушня не є спробою піару популярного співака

Вандали в місті: Кому заважають міні-скульптурки Ужгорода

Ужгородців обурив черговий акт вандалізму в місті: зникла скульптурка князя Лаборця

Сільрада під Ужгородом “втерла носа” керманичам обласного центру

Фото асфальтування доріг населених пунктів Баранинської сільради виклав голова Юрій Марусяк.

Ужгородські поліцейські шукають серед себе "шпіона"

Фігурант стрілянини в Ужгороді, депутат міськради Іван Волошин озвучив на прес-конференції секретну інформацію

В Ужгороді буде киснева станція

Про це йдеться у повідомленні Ужгородської міської ради.

ФОТОРЕПОРТАЖ: як в Ужгороді ремонтують транспортний міст

В Ужгороді розпочали ремонт аварійного транспортного мосту.

"Міні-Лаборця" забрали, аби додати міцності кріпленню

Виявляється, хтось вже нагло спокушався на скульптурку. Тож у такий спосіб фігурку від вандалів тимчасово зберегли самі творці цього міні-шедевра.

Замість реконструкції — руїни. Правоохоронні органи не можуть завадити остаточному знищенню ужгородс

Що «Корона» таки «піде» безповоротно, чимало ужгородців усвідомлювали ще на початку цієї історії, в якій наразі, здається, вже розставлено останні точки.

Бути чи не бути Ужгородській об'єднаній громаді?

18 травня 2016 року відбувся Форум на тему «Децентралізація: виклики та можливості для міста Ужгорода» на якому обговорювали вплив реформи децентралізації на міське самоврядування та кожного ужгородця зокрема.

Ужгородців дурять фіктивні фірми, які нібито створені замість ЖРЕРів

Міська влада Ужгорода застерігає: в місті починають роботу фірми, які мають на меті без проходження належних процедур якомога швидше заробити на законодавчих змінах, котрі вводяться з 1 липня щодо обслуговування багатоповерхівок та прилеглих до будинку територій.

Закарпатці продовжують «здавати» правоохоронцям зали з ігровими автоматами

До поліції Ужгорода подзвонив невідомий, який повідомив, що на вулиці Грушевського біля магазину «Зіна» незаконно працює зал ігрових автоматів.

Ужгородська прокуратура не може зупинити руйнування “Корони”

Так вирішили українські суди. А Ужгородська міськрада таким станом справ задоволена.

Чи можна зробити занедбаний Ужгород успішним?

Кілька днів просторами Facebook поширюється мотиваційне запрошення на Форум « Децентралізація: виклики та можливості для міста Ужгорода».

У середу в Ужгороді пройде Форум щодо децентралізації для Ужгорода

У середу, 18 травня 2016 року о 14 годині у залі Вченої ради Ректорату УжНУ (площа Народна, 2, м. Ужгород, 2 поверх) відбудеться Форум на тему «Децентралізація: виклики та можливості для міста Ужгорода».

В Ужгороді презентували першу в Україні книжку-гру

Перша в Україні сімейна книжка-гра та книга, ілюстрована живим ляльками, презентовані сьогодні в Ужгороді. Обидві – особливі, адже призначені не тільки для широкого загалу, а й дружні до діток з особливим потребами.

«Заміноване» ЗНО. Додаткова сесія складання ЗНО з мови та літератури відбудеться 14 червня

У вівторок у приміщенні міськради Ужгорода відбулася повторна зустріч із батьками учасників ЗНО, які 5 травня не змогли скласти тестування з української мови та літератури через повідомлення про замінування ЗОШ № 19. На запитання відповідали заступник міського голови Олександр Білак, начальниця міського управління освіти Оксана Бабунич та відповідальна за проведення ЗНО в Ужгороді Олена Шварц.

Ужгородський відділ з питань експертизи та досліджень оцінює товари на мільйони гривень


Ужгородський відділ з питань експертизи та досліджень входить до складу Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень Державної фіскальної служби України (СЛЕД ДФС).

Українсько-словацький кордон на КПП "Ужгород" заблоковано автомобілями

На КПП "Ужгород - Вішнє Нємецке" утворилися величезні автомобільні черги

Закарпатський художній музей днями представить одразу дві різнопланові виставки

4 травня о 16.00 у Закарпатському обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая відкриється виставка творів члена НСХУ, лауреата обласної премії ім.Й.Бокшая та А.Ерделі, знаного крайового образотворця Володимира Павлишина.

Рекламники закликають міську владу ввести мораторій на зовнішню рекламу

На наступний виконком виноситься проект рішення «Про демонтаж об’єктів зовнішньої реклами». Як значиться в супровідній записці за підписом в. о. директора департаменту міського господарства О. Пайди, ухвалення даного проекту дозволить зменшити негативний вплив зовнішньої реклами через її кількісну перенасиченість на території м. Ужгорода, що буде досягнуто шляхом поступового зменшення кількості площин у межах зазначених відрізків автомобільних доріг.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат