Колектив пологового будинку поставив меру ультиматум

09.08.2019 15:27 РАТУША

Скандал навколо пологового будинку в обласному центрі Закарпаття продовжує набирати обертів, медичний колектив готується до страйку.

7 серпня трудовий колектив КП «Ужгородський міський пологовий будинок», точніше 145 медичних працівників закладу, звернулися до міського голови зі зверненням, в якому просять надати інформацію про об’єктивні причини невиконання внесеного подання та рішення конкурсної комісії від 16 липня щодо призначення керівником Вікторії Пантьо, а також копії документів, які стали підставою для прийняття скандального розпорядження Б. Андріїва від 29 липня про скасування результатів конкурсу на директора пологового та призначення нового.

Медики наголосили, що у разі ігнорування думки колективу, вони залишають за собою право на страйк.

Питання пологового будинку, за словами Богдана Андріїва, мало розглядатися на сесії міськради в четвер, однак сесія не відбулася і його заступник Олександр Білак запевнив, що питання пологового будинку розглядатиметься на черговій сесій міськради.

За його словами, проведення повторного конкурсу оголосили через те, що Вікторія Пантьо не має 5-річного досвіду на керівній посаді і не відповідає кваліфікаційним вимогам зазначеної посади. «Ми не мали допускати цю кандидатуру, у цьому була основна помилка», — прокоментував чиновник журналісмтам «UA:Суспільного».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат