Куди діваються старі добротні кам'яні бордюри з вулиць Ужгорода

05.09.2019 18:57 РАТУША

Злочин влади Ужгорода проти громади міста є очевидним.

Про те, що в Ужгороді чомусь при реконструкції вулиць знімають старі вічні та екологічно чисті кам'яні бордюри і натомість встановлюють малоякісні цементні, писалося багато.

Дорожня реконструкція торкнулася багатьох вулиць міста і   скрізь вандали від влади ставлять крихку екологічно небезпечну плитку та бордюри.

І вже було купа випадків, коли новопостелена бруківка просто сиплеться і роботу потрібно виконувати ще раз.

Було зрозуміло, що реконструкційні роботи в місті приносять хороший приватний зиск керівнику міста від відкатів.

Багато хто запитував: а куди потім вивозять ці кам'яні екологічно чисті бордюри?

Випадково натрапив на фото в одній із груп в соцмережах. І мене охопив гнів, коли зрозумів, що ці бордюри з якогось дива використовуються приватним бізнесом.

"Мені цікаво, як це прокоментує міська рада? Чия ця "халабуда" і якого дідька там роблять кам'яні бордюри, які належать ужгородській громаді? Вулиця Баб' яка, біля "Нової лінії"", - написала дописувачка біля оприлюднених нею фотографій.

Те, що це саме ті бордюри, у мене не викликає жодного сумніву. Вони не є новими і вони характерні.

Я не є журналістом, але гадаю, що можна провести елементарне розслідування, щоб визначити: чий це об'єкт і яким чином були "придбані" ці бордюри. Навіть якщо влада їх поміняла на цементне лайно, то використовуватися вони все одно повинні на користь громади в громадських містах. Або якщо вже влада вирішила продати їх приватним бізнесменам, то кошти повинні йти на користь громади.

При цьому, я все ще люто протестую проти так званої реконструкції не на користь міста. Тому закликаю правоохоронців перевірити, яким чином було проведено тендери на заміну кам'яних бордюрів на екологічно шкідливі та неякісні цементні.

Генріх Розман для Prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат