Пристрасті по розритій Капушанській в Ужгороді. Ремонти от-от завершаться?

18.07.2019 12:25 РАТУША

Вже третій рік триває ремонт дороги на вулиці Капушанській — одній з основних транспортних артерій міста — немає нормального руху.

Спочатку тендер на виконання ремонтних робіт виграла компанія «Олександрія-Кепітал», яка обіцяла, що впорається з ремонтом дорожнього покриття за 2 місяці. Втім, через півроку практично жодних робіти не було зроблено, компанію звинуватили у величезних розкраданнях, і мерія уклала договір з іншим підрядником і теж — пшик... Робочі зробили частину дороги і залишили вулицю на більшості території незайманою.

Тепер роботи знову відновилися! Але вже у двох місцях: в одному майстри продовжили ремонт дороги, в іншому — газовики розрили дорогу, начебто для заміни труб. Ужгородці — водії і пішоходи — від труднощів з пересування вулицею та від обурення вже не знають куди звертатися.

У Закарпатгазі роз’яснили ситуацію зі свого боку. Технічний директор підприємства розповів, що саме відбувається на вулиці Капушанській, для чого і коли роботи будуть завершені. Олександр Голуб пояснив, що Закарпатгаз щороку проводить ремонт чи заміну труб, які того потребують. Газопроводам, які прокладені під вулицею Капушанською, яка цьогоріч увійшла у план ремонту підприємства, понад 40 років. «Під час обстеження наші фахівці виявили витоки газу. А це, в першу чергу, безпека мешканців. Ми провели ремонтні роботи на цій ділянці, а у грудні 2018 року передбачили кошти на проведення робіт із заміни газопроводу, закупили необхідні матеріали, отримали дозволи від усіх відповідних інстанцій».

За словами пана Голуба, роботи уже фактично завершені. Старі газопроводи були металевими. «Ми замінили їх на сучасні поліетиленові, строк експлуатації яких більший. Всього замінено майже 2 км газопроводів».

Наразі залишилося відновити дорожнє покриття, Олександр Голуб переконаний, що до кінця липня все мало би бути в порядку. Ну а з дорогою питання залишається відкритим...

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат