Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-29') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 980, 20

Ужгород відтепер матиме   свій туристичний сайт

Менеджер проекту Вікторія Німець розповіла: «Наше місто – з чудовою архітектурою, з давніми культурними традиціями і все це приваблює до нашого краю туристів. Ми часто й самі є туристами та, плануючи поїздку, шукаємо карти, путівники, будуємо маршрути, вивчаємо погоду і таке інше міста, до якого прямуємо

В Ужгороді ремонтують три вулиці (ФОТО)

На Легоцького, 8 Березня, Заньковецької тривають масштабні капітальні ремонти.

На вулицях Ужгорода оновлюють освітлення та ввімкнуть святкову ілюмінацію

Вчора підприємство «Промтехобладнання» завершило встановлення нових опор світильників вуличного освітлення на вулиці Тихого в Ужгороді.

Цього тижня в Ужгороді, Мукачеві та Перечині з'являться сотні миколайчиків. План парадів

  Щороку 18 грудня близько 10 ранку на вулицях стародавнього Ужгорода з'являються маленькі “миколайчики”, які роздають усім перехожим цукерки, дзвонять дзвониками та співають новорічно-різдв”яні пісні

Напередодні свят ужгородців запрошують послухати класичну музику

Закарпатська обласна філармонія запрошує ужгородців 15 грудня на концерт Камерного оркестру “У передчутті свята”.

В Ужгороді обговорять можливості майнової люстрації

Форум громади міста Ужгорода на тему: «Майнова люстрація – механізм порятунку України» відбудеться вже завтра, 10 грудня.

На Закарпатті відкриють першу в Україні майстерню з виготовлення сонячних колекторів

У середу, 9 грудня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якої стане відкриття першої на Закарпатті і в Україні сільської майстерні з виготовлення сонячних колекторів, яка працюватиме у Часлівцях.

70 ужгородців скаржилися Андріїву на проблеми міста

На прийом до міського голови, який відбувся 7 грудня 2015 року, записалися 70 ужгородців.

Ужгородська міськрада витратила 126 тисяч на заправку картриджів

Нещодавно активісти ужгородського Демальянсу виявили, що   Ужгородська міська рада надалі проводить закупівлі не прозоро та за старими корупційними схемами

Генерал Русин проти популізму навколо нової поліції

Колишній начальник УМВС в Закарпатській області, депутат облради, генерал Віктор Русин вважає, що навколо нової патрульної поліції занадто багато популізму.

В Ужгороді знову зросла вартість проїзду в таксі

Ужгородці змушені відмовлятись від послуг таксі
На цей раз підвищення цін служби таксі мотивують загальним зростанням цін у місті, та в Україні в цілому.

Міська рада сформувала депутатські комісії

У четвер 3 грудня на сесії Ужгородська міськрада сформувала депутатські комісії. Відтак земельні питання буде курирувати Станіслав Пономарьов, питання благоустрою, житлово-комунального господарста та приватизації майна опинилися під опікою Івана Волошина, освітніми проблемами, а також культури, охорони здоров’я, спорту та соцзахисту населення перейматиметься Олена Камінська. Комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування очолив Василь Гомонай.

Хамство деяких водіїв ужгородських маршруток не має меж

До редакції нашої газети звернулася мешканка Ужгорода, яка скаржиться на хамство водія однієї з ужгородських маршруток. З відповідною скаргою ужгородка звернулася і до мера Богдана Андріїва, який, як відомо, має до маршрутних перевезень безпосереднє відношення.

Ужгород: Вибори минули - ями на дорогах залишилися (ВІДЕО)

У сусідній Угорщині ставлять кількашарове асфальтове покриття навіть на тротуарах, а в Ужгороді "лосі"-дорожники не можуть відремонтувати дороги, аби були хоча би без ям

Ужгород реалізує проекти у рамках Програми ЄС/ПРООН   «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3

1 грудня в Ужгородській міській раді відбувся Форум Місцевого Розвитку, на якому було підбито підсумки реалізації проектів ОСББ   у рамках Програми ЄС/ПРООН   «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3».

Андріїв стверджує, що не відмовився від ідеї земельного мораторію в Ужгороді

Новий міський голова Ужгорода після завершення пленарного засідання сесії міської ради прокоментував журналістам, що, хоч   і не виніс на голосування свою ідею про земельний мораторій, від цієї ідеї не відмовився.

Кожен із заступників Ужгородського міського голови матиме по 5-7 доплат до зарплати

Після затвердження 34 голосами «за» змін до бюджету і програми соціально-економічного розвитку (обидва щодо 2015 року), депутати Ужгородської міської ради взялися за наступні питання.

Недобросовісні орендарі залишили господарям розбиту квартиру

Приміщення винаймала іноземка з Мальдівів, яка сьогодні відмовляється відшкодовувати збитки.

Першим питанням сесії Андріїв поставив оплату праці мера замість обіцяного мораторію на землю

26 листопада після урочистої частини з промовами, врученнями нагрудних значків депутата й складання присяги мером і новим депкорпусом депутати провели численних гостей включно з духовенством, трохи перепочили і зрештою розпочали перше пленарне засідання 7-го скликання Ужгородської міської ради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат