Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1020, 20

Ужгородська міськрада витратила 126 тисяч на заправку картриджів

Нещодавно активісти ужгородського Демальянсу виявили, що   Ужгородська міська рада надалі проводить закупівлі не прозоро та за старими корупційними схемами

Генерал Русин проти популізму навколо нової поліції

Колишній начальник УМВС в Закарпатській області, депутат облради, генерал Віктор Русин вважає, що навколо нової патрульної поліції занадто багато популізму.

В Ужгороді знову зросла вартість проїзду в таксі

Ужгородці змушені відмовлятись від послуг таксі
На цей раз підвищення цін служби таксі мотивують загальним зростанням цін у місті, та в Україні в цілому.

Міська рада сформувала депутатські комісії

У четвер 3 грудня на сесії Ужгородська міськрада сформувала депутатські комісії. Відтак земельні питання буде курирувати Станіслав Пономарьов, питання благоустрою, житлово-комунального господарста та приватизації майна опинилися під опікою Івана Волошина, освітніми проблемами, а також культури, охорони здоров’я, спорту та соцзахисту населення перейматиметься Олена Камінська. Комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування очолив Василь Гомонай.

Хамство деяких водіїв ужгородських маршруток не має меж

До редакції нашої газети звернулася мешканка Ужгорода, яка скаржиться на хамство водія однієї з ужгородських маршруток. З відповідною скаргою ужгородка звернулася і до мера Богдана Андріїва, який, як відомо, має до маршрутних перевезень безпосереднє відношення.

Ужгород: Вибори минули - ями на дорогах залишилися (ВІДЕО)

У сусідній Угорщині ставлять кількашарове асфальтове покриття навіть на тротуарах, а в Ужгороді "лосі"-дорожники не можуть відремонтувати дороги, аби були хоча би без ям

Ужгород реалізує проекти у рамках Програми ЄС/ПРООН   «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3

1 грудня в Ужгородській міській раді відбувся Форум Місцевого Розвитку, на якому було підбито підсумки реалізації проектів ОСББ   у рамках Програми ЄС/ПРООН   «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3».

Андріїв стверджує, що не відмовився від ідеї земельного мораторію в Ужгороді

Новий міський голова Ужгорода після завершення пленарного засідання сесії міської ради прокоментував журналістам, що, хоч   і не виніс на голосування свою ідею про земельний мораторій, від цієї ідеї не відмовився.

Кожен із заступників Ужгородського міського голови матиме по 5-7 доплат до зарплати

Після затвердження 34 голосами «за» змін до бюджету і програми соціально-економічного розвитку (обидва щодо 2015 року), депутати Ужгородської міської ради взялися за наступні питання.

Недобросовісні орендарі залишили господарям розбиту квартиру

Приміщення винаймала іноземка з Мальдівів, яка сьогодні відмовляється відшкодовувати збитки.

Першим питанням сесії Андріїв поставив оплату праці мера замість обіцяного мораторію на землю

26 листопада після урочистої частини з промовами, врученнями нагрудних значків депутата й складання присяги мером і новим депкорпусом депутати провели численних гостей включно з духовенством, трохи перепочили і зрештою розпочали перше пленарне засідання 7-го скликання Ужгородської міської ради.

Територія автовокзалу перейшла до рук родичів нового ужгородського мера

Як відомо, 29 жовтня Ужгородська міськрада цинічно роздерибанила міські території й нерухомість, попри всі багатомісячні протистояння громади і намагання активістів перешкодити цьому.

Фото з учорашньої сесії Ужгородської міськради

Вчора пройшла перша сесія Ужгородської міської ради нового скликання.

37% виборців прийшли на вибори

Такі попередні дані від спостерігачів Комітету Виборців України та зведеної інформації від штабів обох кандидатів.

В Ужгороді низька явка виборців — експерт

Станом на 16:00 вона досягла позначки лише 30%, і це є не стільки свідченням низької свідомості ужгородців, скільки розчарування.

На вулиці Ужгородa виїхали десятки авто з акцією проти нечесних виборів

Сегодня в Ужгороде около 30 активистов общественных организаций «ЗАВТРА», «Общество Закарпатье», «Специальный контроль», «Просвещение» и других организовали символический автопробег Ужгородом под лозунгом «Не продавай свой голос!»

На останній «замінованій» сесії депутати віддали дружині Андріїва землю

В Ужгороді депутати, які вже закінчують свою каденцію, ніяк не вгомоняться. Мер Погорєлов докладав максимум зусиль, щоб ще проводити сесію, бо потрібно було «розрахуватися» зі спонсорами. Розраховуватися доводилося майном міста та землею.

Як народні обранці 31-м «за» згвалтували Генплан Ужгорода

На ганебну для депутатів і мера Ужгорода підсумкову сесію, що виглядала як змова цинічних шулерів та пройшла фактично під прикриттям міліції — відреагували члени громадської ініціативи #Кірпічка. Цитуємо їх заяву.

В Ужгороді заявляють про намагання влади відібрати від інвалідів реабілітаційний центр

Сьогодні, 12 листопада, у великому залі Ужгородської міськради відбудеться зібрання громадських організацій інвалідів та інвалідів АТО Закарпатської області.

Ужгород: Чорні справи голови виборчої комісії Чорнобука

В Ужгороді таки сфальшували волевиявлення понад 500 виборців. Де реакція правоохоронної системи?

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат