Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-26') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1100, 20

Ужгородська міськрада незаконно надала банку землю біля стадіону "Авангард"

Прокуратурою міста Ужгорода заявлено позов в інтересах держави про скасування незаконного рішення Ужгородської міської ради та повернення земельної ділянки площею 0,44 га та нормативно-грошовою вартістю 2, 3 млн.грн. до земель комунальної власності.

Право вето: Мер Ужгорода наклав на генплан міста

Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов прийняв рішення накласти вето на рішення сесії “Про затвердження містобудівної документації”, або, якщо коротко, про генплан, прийняте у п’ятницю, 19 червня.

УжНУ посів 22-ге місце серед найкращих вишів України

Критерій оцінювання - працевлаштуванням випускників після закінчення вищого учбового закладу.

В Ужгороді нагородять переможців конкурсу малюнків на акваріумістичну тематику

У вівторок, 23 червня, в Ужгороді відбудеться оголошення нагородження конкурсу   малюнків «Мій дивосвіт – акваріум». Конкурс проводила ГО «Щасливі діти» для дітей переселенців, які проживають на території Закарпатської області.  

І. Ключевський: Гуртожиток ми не маємо наміру тримати, оскільки доходів від нього немає

У понеділок мешканці будинку № 50, що на вул. Джамбула, провели пікет. Вони перекрили вул. Собранецьку, де розташоване адміністративне приміщення Ужгородського коньячного заводу.

За вирубування в Боздоському парку взялася прокуратура

Прокуратурою міста Ужгорода внесено відомості до ЄРДР за фактом службової недбалості службових осіб КП «Парк культури і відпочинку «Боздоський» Ужгородської міської ради.

Звернення до Президента депутатів Ужгородської міськради

Міська рада 19 червня схвалила текст звернення депутатів Ужгородської міської ради VI скликання до Президента України Порошенка П.О. щодо регулювання процесу з підвищення тарифів на газ та електроенергію.

Активісти обіцяють судитися з Ужгородською міськрадою (ДОПОВНЕНО)

Активісти обіцяють судитися з Ужгородською міськрадою, адже
людей не пропустили до сесійного залу. Проте, громадськості дозволили пройти на другий поверх приміщення.

На вулицях в мікрорайоні Горяни буде капітальний ремонт, а доки розчистять каналізацію

Виїзну комісію в мікрорайоні Горяни провели 17 червня комунальні служби Ужгорода. Цю частину міста добряче підтопило після зливи у вихідні дні. Розібратися з ситуацією на місце виїхали міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, директор департаменту міського господарства Олександр Костенчук та керівник ужгородського КШЕПу Іван Довбак.

Мер Ужгорода розкаже, як оновлюються дороги, освітлюються вулиці й подається вода

У четвер, 18 червня, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов проведе брифінг і розповість про масштабні ремонти і реконструкції, все, що вже зроблено в місті і що заплановано.

У "Водоканалі" Ужгорода повідомили, хто за два тижні залишиться без пільг

З 1 липня 2015 року тимчасово призупиняється нарахування пільг деяким категоріям громадян до представлення ними відповідних документів про доходи в управління праці та соціального захисту населення, повідомили в адміністрації КП «Водоканал м. Ужгорода».

По комплексу «Корона» в Ужгороді розпочато два кримінальні провадження

По обращению общественных активистов из Ужгорода Романа Богуславского, Евгения Рахимова и Александра Пересоляка по поводу исторического памятника «Корона» начато два досудебных расследования.

В Ужгороді перекрили дорогу до Євросоюзу (ВІДЕО)

Сегодня около 13.00 в Ужгороде на ул. Собранецкой было парализовано движение автотранспорта. Причиной этого стал протестный пикет на пешеходном переходе около супермаркета «Дастор».

В Ужгороді жебрають переважно не місцеві роми

Про це розповів громадський активіст, журналіст, представник ромської громади Мирослав Горват.

Програму приватизації комунального майна з розгляду зняли. Сесію все одно зірвали

3 червня під час громадських слухань щодо програми приватизації комунальної нерухомості на поточний рік ужгородці прийняли резолюцію, в якій рекомендували не тільки зняти проект рішення з розгляду, а й ввести мораторій на продаж майна до кінця 2015 року.

В Ужгороді обговорять будівництво хоспісу на “Кірпічці”

Питання відновлення парку Перемоги в Ужгороді, більш відомого під назвою “Кірпічка”, виносять на громадські слухання.

Ужгородські чиновники «сидять на мішку» з європейськими грошима (ВІДЕО)

Ужгород – велосипедна столиця. Принаймні прагне бути такою. Хоча велорух за останні кілька років став більш інтенсивним, досі не зроблено жодної велодоріжки.

Ужгородці збирають підписи проти забудови популярного парку

Наступного тижня в Ужгороді відбудуться громадські слухання про долю одного з відомих парків міста – 40-річчя Перемоги.

Ужгородський економічний ліцей уже в серпні матиме оновлений фасад  


Ремонт фасаду економічного ліцею на площі Петефі в Ужгороді завершать уже на початку серпня. Про це повідомив керівник фірми-підрядника. яка виконує роботи ПП «Пантеон».

Ужгород продовжують асфальтувати 

Відновлювальні роботи на вулиці Сільвая в Ужгороді, які проводило КШЕП після прокладання кабелю Ужгородським МРЕМ, завершили.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат