Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-17') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1140, 20

Погорєлов   доручив   розробити програму надання допомоги на лікування онкохворим дітям

У понеділок   під час ранкової наради з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому, міських установ та закладів Віктор Погорелов доручив розробити програму, в рамках якої можна було б виділяти гроші для допомоги онкохворим дітям.

У мерії спростовують інформацію про крадіжку ужгородської бруківки

Прес-служба Ужгородської міської ради поширила спростування інформації в Інтернет-просторі Ужгорода стосовно «шашки», знятої у 2012 р. під час капітального ремонту вул. Швабської, яка нібито опинилася у дворі помешкання сина міського голови.

Міський голова Ужгорода   приєднався до відзначення Дня Землі

22 квітня, міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов долучився до висаджування дерев з нагоди відзначення міжнародного Дня Землі.  

Мер Ужгорода став зіркою СТБ (ВІДЕО)

В сюжеті програми «Вікна» телеканалу СТБ розкрито подробиці скандального відео, пов’язаного з погрозами від мера Ужгорода Віктора Погорєлова начальнику муніципальної поліції Сергію Горбаню.

“Водоканал” пояснив, як в крани ужгородців потрапила брудна вода

До уваги абонентів КП «Водоканал м. Ужгорода» правобережної центральної частини міста!

Щадей знову взявся звільнити Погорєлова

На своїй сторінці у Facebook та групі «Місто Ужгород» депутат міськради та екс-виконувач обов’язків міського голови Ужгорода Віктор Щадей заявив, що розпочав збір підписів про дострокове припинення повноважень нинішнього міського голови Віктора Погорєлова.

Канадського посла зацікавив потенціал колишньої промислової зони Ужгорода

Цього тижня в рамках робочого візиту на Закарпаття Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук та радник посольства з комерційних питань Мартін Клінт зустрілися з керівниками міської ради Ужгорода.

Не забудьте відвідати податкову до 30 квітня

Спеціалісти податкової м.Ужгорода нагадують, що 30 квітня 2015 р. — останній день для подання громадянами по­даткової декларації про майно­вий стан і доходи за звітний пері­од — 2014 рік.

Проблеми реального Ужгорода можна вирішити у віртуальному світі

В Ужгороді вже кілька місяців працює проект «Відкрите місто Ужгород», за допомогою якого мешканці можуть повідомляти через інтернет місцевій владі та своїм депутатам про ті чи інші проблеми, які виникають щодня у житті міста, і стають помітними для кожного.

Депутати відтермінували майновий дерибан   та «прикрили» Волошина

Ще напередодні четвергової сесії стало відомо, що з розгляду знято два десятки земельних питань, а офіційний сайт міськради повідомив, що голова міста пропонує депутатам також скасувати рішення щодо зміни форми обслуговування житлового фонду міста та про об’єкти тимчасової торгівлі, оскільки обидва рішення поспішні й недостатньо підготовлені.

Чи потрібні Ужгороду дві міні-ГЕС?

6 квітня в малій залі Ужгородського міськвиконкому відбулася презентація проекту-пропозиції зведення об’єктів міні-ГЕС на р. Уж у районі парку «Підзамковий», а також поблизу парку «Боздоський».

Нинішня ситуація в міськраді ужгородських депутатів влаштовує?

Проект рішення про зміну кількісного та якісного складу членів ужгородського міськвиконкому депутати не підтримали.

Закарпатська столиця розквітла! (ФОТО)

Найбільший концентрат екзотичних рослин області знаходиться в єдиному ботанічному саду краю

Ужгородська міськрада знову спробує змінити структуру управлінь

Про це йдеться у проекті рішення Ужгородської міськради "Про зміни та доповнення до структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів".

Ужгородський віце-мер взявся знищити третину зовнішньої реклами

Те, що перший заступник міського голови Ужгорода Іван Волошин, дорвавшись до вищого ешелону влади в місті, почав це місто всіма засобами згинати під себе (після того як вдало проекспериментував це з «Короною»), вже важко не помітити й сигнали про цинічне порушення ним законодавства наразі отримали кілька правоохоронних органів.

Брудні води Перечина дісталися Ужгорода (ВІДЕО)

Комунальний недогляд у Перечині. Семитисячне місто, що знаходиться за 20 кілометрів від Ужгорода, скидає частину стічних вод просто в річку, яка несе їх в обласний центр.

В Ужгороді через суд зупинили процес підвищення тарифів на маршрутки

Про це повідомляє правозахисник Віталій Грегор. "Сьогодні я отримав ухвалу Ужгородського міськрайонного суду, якою заборонено виконкому Ужгородської міської ради вчиняти будь-які дії щодо збільшення тарифів на міські пасажирські перевезення.

Закарпатці Ратушняк та Рябець побували в ефірі 112 каналу

31 березня гостями студії “День. Made in Ukraine” були голова Центральної виборчої комісії в 1997-2004 рр., один із засновників ГО “Україна без корупції” (2014) Михайло Рябець і народний депутат IV-го скликання, міський голова Ужгорода в 2006-2010 рр. Сергій Ратушняк.

Мер Ужгорода Погорєлов продовжив опалювальний сезон

Сьогодні, 1 квітня, під час засідання виконавчого комітету прийняли рішення відкласти розгляд питання про опалювальний сезон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат