Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-26') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1220, 20

Приватний сектор на вул. 8 Березня існує   поза цивілізацією

Приватний сектор на вул. 8 Березня існує поза цивілізацією

Водоканал відмахується від відповідальності за тонни втраченої води з міського водогону

До редакції часто звертаються наші читачі, які повідомляють про неконтрольоване витікання води через неполадки на водогоні й відсутність належного реагування на ці сигнали в дирекції Водоканалу м. Ужгорода. Ось і минулий тиждень не був винятком, майже «золота» для користувачів вода текла ріками.

У неділю 14 грудня можливі відключення електроенергії

За повідомленням Ужгородського міського району електричних мереж,   на неділю 14 грудня заплановано проведення аварійного ремонту двох ланок ПЛ-220кВ, які належать НЕК "Укренерго". У зв’язку з цим у зазначений день буде знижено надійність електропостачання Ужгородського енерговузла.
Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

В Ужгороді шукатимуть оптимальні шляхи для якісної   освіти ромських дітей

16 грудня відбудеться семінар «Освіта ромських дітей: Центри для батьків», програма «Готуємось до школи», 1-ша сесія в м. Ужгород, Закарпатської області у рамках реалізації проекту «Поширення досвіду Центрів для батьків у ромських громадах»   за підтримки ініціативи «Копачі Рома», програми «Раннє дитинство» Фонду Відкритого Суспільства та програми «Рома України» Міжнародного фонду «Відродження».

Що розглядатиме сесія Ужгородської міськради

В п’ятницю 19 грудня о 10.00 год. у великій залі міськвиконкому відбудеться засідання чергової ХХVІI сесії Ужгородської міської ради VІ скликання з таким переліком питань.

В Ужгороді відкрили ялинку

В Ужгороді, у суботу 6 грудня, урочисто відкрили міську ялинку на площі Театральній.

В Ужгороді вимагають негайного саморозпуску депутатського корпусу, відставки мера і перевиборів

Минулого тижня місто збурили черговою зміною влади — суд повернув Погорєлова у крісло ужгородського градоначальника, звідки його прогнали в лютому цього року. У відповідь на це громадські активісти збирали підписи за відставку як поверненого голови, так і міського депутатського корпусу і скликали на мітинг ужгородців, зверталися до голови ОДА з закликом вимагати від парламенту призначення в обласному центрі нових міських виборів.

Люстрація увірвалася у життя владної верхівки Ужгорода (ФОТО, ВІДЕО)

В маленькому Ужгороді не стихає хвиля народних протестів. На тлі постійного дерибану посад і землі депутатами, обласний центр потопає у численних проблемах…

Що пообіцяв мітингувальникам мер Ужгорода Погорєлов? (ФОТО)

Вчора, о 15.00, на площі Поштовій навпроти приміщення міськвиконкому розпочалася безстрокова акція протесту проти міської влади Ужгорода.

Суд повернув Погорєлова   в мерське крісло

Ужгородці жити краще не стали, зате можуть споглядати «шоу мерів».

Заступник мера Ужгорода Шафарь натякає на розпуск Ужгородської міськради

"Депутатський корпус Ужгородськоі міської ради ініціює зустріч з громадою Ужгорода. Орієнтовно завтра, у п'ятницю, о 12.00 у великій залі Ужгородської міськради. Запрошуються усі бажаючі з ужгородською пропискою", - пише заступник мера Ужгорода Ярослав Шафарь на своїй сторінці у Facebook.

Судове рішення розворушило зміїне кубло в Ужгородській міській раді

Використовуючи громадський осуд судового рішення, політичні зміюки очолювані запроданцем Щадеєм кинулися рятувати щойно вибудовану корупційну піраміду…

Кіно в Ужгородській міськраді триває: Щадей збирає підписи проти Погорєлова

Екс-виконуючий обов’язки мера Ужгорода, нині – депутат міської ради Віктор Щадей заявив, що починає збір підписів для проведення позачергової сесії міської ради з питання про відставку нового старого мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

В Ужгороді пройде благодійна виставка-продаж картин

Завтра, о 19:00 в приміщенні спортивно-розважального комплексу «Максімус» , що по вулиці Гленца,1 в Ужгороді пройде благодійний вечір – виставка-продаж картин закарпатських художників

За два тижні в Ужгороді змінилося двоє очільників

Третім тимчасовим мером став регіонал Андріїв

Успішну п’яту школу радо вітають у європейській педагогічній спільноті

Нещодавно делегація Асоціації «Відроджені гімназії України» (ВГУ) на запрошення президента ESHA (Європейська асоціація директорів середніх шкіл) Тоні Дуіфа взяла участь у з’їзді ESHA, який проходив у хорватському Дубровнику.

На Водоканал знову зазіхають рейдери

Під час пре-конференції 20 листопада директор «Водоканалу» Юрій Омельяненко розповів, що Київська фірма «Чиста вода — Ізюм» з луганськими засновниками вкотре робить спробу «анексувати» ужгородський Водоканал.

Андріїв - це своєрідна бізнес-угода... Таке собі ЗАТ «Ужгородська міськрада», - політолог

На останній сесії Ужгородської міської ради депутати обрали секретарем ради та в. о. мера Ужгорода колишнього регіонала Богдана Андріїва. «За» проголосували 40 депутатів із 41.

У жовтні Ужгородською ОДПІ спрямовано до бюджету близько 22 млн. гривень ЄСВ

Протягом жовтня 2014 року платниками району та м. Чоп сплачено понад 21 млн. 72 тис. гривень єдиного соціального внеску. Загалом, з початку року надійшло більше 189 млн. гривень внеску.

Ярмарок вакансій від Центру зайнятості

19 листопада в Ужгородському районному центрі зайнятості відбувся щорічний Ярмарок вакансій та засідання круглого столу з питань працевлаштування осіб з обмеженими можливостями, на якому обговорювалася ситуація, що склалася на сучасному ринку праці та проблеми, які виникають при працевлаштуванні інвалідів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат