Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1160, 20

На вулицях Ужгорода лунатимуть інтерв’ю з гучномовців

Це рішення погодили 11 березня на черговому засіданні члени виконкому.

Перевізники вимагають 4 грн. 50 коп. за проїзд у маршрутці...

...про якість пасажирських перевезень уже не йдеться.

Ужгородці мають віддати понад 94 мільйони гривень

Заборгованість жителів Ужгорода за   житлово-комунальні послуги становить 94,2 мільйонів гривень. Про це йдеться у звіті про виконання програми економічного та соціального розвитку.

ВГСУ ухвалив: ужгородський Водоканал залишиться у власності міста

Як відомо, протягом 2010—2015 років тривають судові процеси, пов’язані з намаганням передати КП «Водоканал м. Ужгорода» в концесію представникам ТОВ «Чиста вода Ізюм».

Проїзд у маршрутці знову подорожчає

Перевізники знову невдоволені. Асоціація перевізників наскаржилася міському голові на те, що ціна на паливно-мастильні матеріали зросла, відтак два маршрути — це №№ 5,7, які працюють на дизпаливі, можуть узагалі припинити роботу, а тому слід підвищувати вартість міського проїзду.

Харчування у садках, школах, лікарнях Ужгорода під загрозою

Різке зростання цін на харчі першої необхідності -- муку, цукор, крупи, хліб тощо може вдарити по харчуванню у бюджетних закладах.

Головним міліціонером Ужгорода призначили Романа Стефанишина

Про це, поки не офіційно, стало відомо Мукачево.net сьогодні 24 лютого.

Медична «гаряча лінія» для воїнів АТО

Для оперативного вирішення проблемних питань   щодо надання медичної допомоги військовослужбовцям, які повернулися із зони проведення АТО, працює телефон «гарячої лінії» :
(0312) 64 12 06 - Ужгород,
0504320779 – моб. тел.

Активісти не дозволили   продати 78 комунальних   об’єктів

Сесійне засідання в четвер 19 лютого розпочалося хвилиною мовчання за загиблими на Сході ужгородцями. Активісти «прикрасили» сесійний стіл плакатами «Зека геть!», «Ні — дерибану майна!», а згодом ще одним «Руки геть від Громадської ради!»

Між Волошином, Пересоляком і Волосянським сутичка в Ужгородській міськраді

У стінах міськради виникли заворушення. Наразі складно сказати, хто саме почав сутичку.

Мовчки, зі сльозами і квітами ужгородці прощаються з героями (ФОТО)

В Ужгороді біля Закарпатського облмуздрамтеатру все більше і більше людей – ідуть на   прощання з молодими хлопцями, які загинули на сході України в зоні проведення АТО.

Ужгородців закликають мітингувати проти земельного дерибану

Відкрите звернення Громадського конвенту до громади міста, громадських організацій, політичних партій, ініціативних груп, побратимів по Майдану оприлюднили на сторінці конвенту.  

Чи платитимуть за землю   магнати-прихватизатори?

У четвер у Верховній Раді побилися депутати Івченко та Соболєв. Причина — законопроект, який даватиме право депутатам місцевих рад розпоряджатися землею за межами населених пунктів.

Щорічні втрати міста   на полігоні ТПВ   можуть сягати 600 тис. грн.

Наприкінці січня міський голова Ужгорода спільно з секретарем ради проінспектували полігон твердих побутових відходів у с. Барвінок, де виявили відсутність належного контролю за ввезенням сміття на територію сміттєзвалища сторонніми організаціями.

Реконструкція ужгородського «Совиного гнізда»: нині проводиться «звірка» у Польщі

Пройшла чергова робоча зустріч технічного секретаріату проекту реконструкції історичної пам’ятки центру Ужгорода винних льохів «Совине гніздо».

Вечірній «дурдом» в Ужгороді — на щастя, без жертв (ФОТО, ВІДЕО)

З обіду понеділка, 9 лютого, в обласному центрі Закарпаття встановилась сніжна погода, на дорозі – ожеледиця. А завершення перший робочого дня тижня запам’ятається резонансним ДТП.

Ужгородцям надалі погрожують відключенням води

Цього тижня в Ужгороді знову лякали відключенням від водопостачання через борги Водоканалу перед Закарпаттяобленерго й у понеділок 2 лютого навіть вимкнули електропостачання адмінбудівлі підприємства.

У міських школах карантин   до 15 лютого

Карантин із 4 до 15 лютого оголошено в усіх школах Ужгорода. Таке рішення було ухвалене міським головою В. Погорєловим на засіданні профільної комісії на початку тижня. При цьому йшлося, що «наздоганяти» пропущені під час карантину навчальні години учні не будуть, просто «зросте інтенсивність» навчального процесу.

Ужгородська міськвлада дала час власникам МАФів до 9 лютого (ФОТО)  

До відома власників малих архітектурних форм, які встановлені за адресами:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат