В Ужгороді з'являться годівниці для птахів розписані дітьми

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ 28.11.2017 23:05 РАТУША

 

На Закарпатті за ініціативи начальника Закарпатського ОУЛМГ Валерія Мурги та за підтримки лісівників області стартувала акція з підготовки птахів до зимового періоду.

Лісівники запланували розвісити пташині столові по державним установам, школам і садочкам обласного центру Закарпаття. Змайстрували їх з екологічно чистої деревини.

Мета акції - привернути увагу молоді до охорони птахів, прищепити любов до природи і формувати прагнення практично піклуватись про довкілля.

Однак годівнички будуть не прості, тому сьогодні, 28 листопада, учні ЗОШ №2 під керівництвом вчителя, керівника гуртка – художниці «Золота палітра» Наталії Хухри розписали частину годівничок на уроці образотворчого мистецтва. Ще триває робота з декорування та лакування.

Ми беремо участь вперше і трохи хвилюємося. Я розумію, що хтось малює красивіше, хтось більше проявляє свої творчі здібності, а я просто дуже люблю малювати і хочу стати художником та бути корисним для суспільства та природи", - розповів учень 5 класу Міклош Пігуляк.

Під час акції в навчальному закладі тривало бурхливе обговорення учнів, на тему, котра годівниця краща. Однак годівниці красиві всі і кожна по-своєму.

Долучитися до акції може кожен. Адже підгодівля зимуючих птахів приносить користь не тільки самим птахам, але і є чудовою нагодою проявити співчуття і доброту, стати учасником важливої і доброї справи, яка об'єднує людей різного віку.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат