В Ужгороді розігнали тротуарний базар біля "Білочки"

03.11.2017 16:36 РАТУША

Тротуари та прибудинкову територію в Ужгороді на вулиці Вілмоша Ковача (колишня Белінського) біля ринку «Білочка» сьогодні вранці розчистили від сміття.

Люди, які організували тут стихійний ринок, облаштували собі "робочі" місця з різного непотребу: старих столів, ящиків, піддонів, дощок тощо, тож працівники ТОВ "Ужбудсервіс", які обслуговують цю територію, все прибрали та вивезли вантажівкою.

Працівники відділу муніципальної інспекції з благоустрою Ужгородської міської ради вкотре наголосили продавцям, що торгувати можна лише у встановлених місцях. Конкретно у цьому випадку – на ринку "Білочка", там достатньо вільних місць. Із понеділка, якщо стихійна торгівля продовжуватиметься, разом із поліцією штрафуватимуть та вилучатимуть товар.

Нагадаємо, напередодні на нараді в Ужгородській міській раді за участю представників Держспоживслужби, Національної поліції, патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві йшлося, зокрема, і про стихійну торгівлю, яка особливо поширена біля територій ринків.

Муніципали неодноразово намагалися звільнити пішохідну частину від торговців, але кожного разу це закінчувалося нічим. Наскільки довго цього разу тротуар залишатиметься вільним, покаже час.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат