Жебраків в Ужгород звозять мікроавтобусами

02.11.2017 00:43 РАТУША

Як протидіяти жебрацтву на вулицях Ужгорода та торгівлі без дозволів сьогодні вирішували на нараді в Ужгородській міській раді за участю представників Держспоживслужби, Національної поліції, патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві.

Як повідомив начальник управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради Андрій Біксей, працівники їхнього управління вже докладно вивчали проблему жебракування і встановили, що цим займаються насамперед мешканці села Концово на Ужгородщині, Перечинського та Великоберезнянського районів, їх щоранку організовано звозять в Ужгород на 4-5 мікроавтобусах.

Жебрацтво заборонено законом, єдиний шлях припинити це – впливати на тих, хто робить на цьому бізнес, доставляє і оббирає осіб, готових простягати руку.

Йшлося на нараді і про стихійну торгівлю, вона особливо поширена біля територій ринків. Вирішили створити робочу групу, до складу якої запросити, крім представників поліції, ще й працівників Держспоживлужби та Державної фіскальної служби. Відтак спільно, за участю також директорів ринків, депутатів міської ради проводитимуть рейди ринками з вилученням товару, яким торгують у невстановлених місцях.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат