Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1180, 20

200 тисяч гривень боргують установи в Ужгороді за воду

Установи державної та обласної власності боргують за воду біля 200 тис. грн.

Якщо ужгородці хочуть мати воду, то мають заплатити до 10 лютого

Злісним боржникам відключать воду. Про це інформує Ужгородська міська рада.

Безпека на льоду

За інформацією Штабу цивільного захисту населення, безпечним вважається льодовий покрив для одного пiшохода завтовшки щонайменше 7 см зеленуватого вiдтiнку, для обладнання ковзанки не менше 10—12 см, для масового катання — 25 см, переправа групи осіб дозволена, якщо лід завтовшки не менше 15 см.

Виконком закликає небайдужих ужгородців дати тимчасовий прихисток дітям зі Сходу

Члени виконкому Ужгородської міської ради цієї середи 28 січня зуміли розглянути кілька важливих для життєдіяльності міста питань. Зокрема, вирішили, що в ужгородських школах мають працювати професійні охоронці. Про це йдеться в рішенні «Про погодження програми з безпеки навчальних закладів на 2015—2016 рр.» із подальшим винесенням на розгляд сесії для затвердження.

Мер Ужгорода хоче, аби ужгородські школи охороняли професіонали

Таке позапланове рішення прийняли сьогодні, 28 січня члени ужгородського виконкому.

Норму «харчпайка» для ужгородських учнів збільшать

Нещодавно в сесійній залі Ужгородської міської ради пройшли громадські слухання на тему «Організація харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста», вхід на які був вільним, тож участь могли взяти всі бажаючі.

МАФи біля “України” в Ужгороді можуть знести (ФОТО)    

До відома власників малих архітектурних форм, які встановлені на пл. Кирила і Мефодія, навпроти універмагу "Україна".

Мер Ужгорода Погорєлов каже, що місце для поховання на Барвінку ще є (ФОТО)

Керівництво міста з'ясовувало стан справ із сміттєзвалищем та кладовищем у Барвінку.

У місті хаотичні відключення електроенергії

Ужгородці вимагають від влади скласти і оприлюднити графіки відключень.

Як Ужгород отримав бюджет-2015

Перше засідання сесії Ужгородської міської ради у цьому році 14 січня планувалося як «бюджетне», а за два тижні до нього на сайті міськради були розміщені проекти бюджетних рішень. До початку реєстрації в залі прозвучали колядки, у яких діти насамкінець закликали владу не казати на «чорне» «біле» й виконувати свої зобов’язання перед учасниками АТО. Міський голова запропонував оголосити в Ужгороді четвер 15 січня Днем жалоби за загиблими під Волновахою.

Ужгородська дитяча залізниця дихає на ладан

Свого часу міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк прагнув відновити Ужгородську дитячу залізницю, перевівши об’єкт у комунальну власність громади Ужгорода, але зробити цього не дали Львівська залізниця, якій вона належить, і Міністерство інфраструктури України, яке поховало під сукном усі звернення до нього.

Коли влада відремонтує   вул. Лермонтова в частині приватного сектора?

На «гарячу лінію» редакції не раз зверталися мешканці приватного сектора (14 будинків), що на вул. Лермонтова. Дорожнє покриття тут практично відсутнє попри те, що вул. Лермонтова на стику з вул. Швабською є практично в центрі міста.

До відома власників МАФу біля автовокзалу (ФОТО)  

До відома власників малої архітектурної форми, яка встановлена на пр. Свободи навпроти автовокзалу (біля автобусної зупинки).

Сесія Ужгородської міськради хоче нагородити новонароджених у 2015 році закарпатців

У середу, 14 січня,   о 14.00, у великій залі Ужгородського міськвиконкому відбудеться засідання XXVII сесії Ужгородської міської ради.

До кінця року всі міста повинні показати генплани

За підсумком 2014 року на веб-сайтах місцевих органів влади розміщено 169 генеральних планів міст, 40% від наявних. Про це йшлося під час робочої наради в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Різдвяно-новорічні заходи в м. Ужгороді

5 січня
10.00 – 20.00 Благодійний новорічно-різдвяний фестиваль медової продукції «Медовуха-Фест». Відкриття фестивалю 03 січня о 14.00. наб. Незалежності  

11.00, 14.00 Шоу-програма біля ялинки у фойє театру та казка «Червона квітонька»
Облмуздрамтеатр

Земельні наділи роздали в історичному центрі, на тротуарі й зелених зонах

Як одним тільки рішенням депутати роздерибанили ужгородську землю.

Влада роозказала ужгородцям, як економити світло

Аби уникнути обмеження електропостачання та аварійних відключень через непросту   ситуацію в енергетичній системі країни, спричинену дефіцитом палива та гідроресурсів, закликаємо невідкладно вжити   заходів з економії електроенергії.

Якою буде реформа ЖКГ в Ужгороді - у місті пройдуть громадські слухання

22 грудня, о 16.00, у сесійній залі міської ради за адресою: м. Ужгород, пл. Поштова, 3 відбудуться громадські слухання на тему: «Реформування комунальних житлово-експлуатаційних підприємств міста». Вхід вільний.

Надходження до міської казни   1 млн. 200 тис. грн. від реклами під загрозою

Про це оператори зовнішньої реклами повідомили ще минулого місяця і заявили про створення об’єднання для захисту своїх прав — ГО «Асоціація рекламістів Ужгорода», до якої ввійшли 12 операторів зовнішньої реклами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат