Бруківкою з площі Поштової вистелять інші місця

17.11.2017 18:20 РАТУША

Влада Ужгорода намагається виправити ситуацію з невдалим вистеленням бруківки в центрі міста.


Мер міста Богдан Андріїв хоче, аби бруківку, яку тепер знімуть із Поштової, вистелили в інших місцях міста. Більше того, з його слів, нею десь викладуть на асфальті «пішохідні переходи». Такий собі дизайнерський підхід.

Міський голова каже, що за бруківку місто повинно було заплатити півтора мільйона, а встигло заплатити всього 300 тисяч, а тому заощаджені 900 тисяч підуть на закупівлю нової житомирської бруківки з натурального каменю. І вже цією бруківкою із Житомира вистелять площу Поштову.

За інформацією Департаменту міського господарства, визначено підрядну організацію, з якою укладено договір на суму 1 млн. 218 тис. грн. (невикористана сума коштів стосовно об’єкта).

Тротуар буде вимощено з пиляних плит із граніту та брущатки для мощення із габро (магматична інтрузивна рівномірнозерниста порода).

Мощення нової бруківки почнуть за кілька днів. Але завершити до кінця року не встигнуть. Роботи виконує київська підрядна організація, яка не вперше працює на дорогах Ужгорода, в тому числі мала роботу і на Замкових сходах.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат