Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1300, 20

Ужгородська влада не дозволила дітям зі Сходу України вивчати російську

Дітям переселенців поки що не дозволили додатково вивчати російську мову. Таке рішення сьогодні, 3 вересня, прийняв виконавчий комітет Ужгородської міської ради.

Ужгород на місяць залишиться без ДАІ: інспектори у повному складі їдуть до зони АТО

ГАИ призывает всех ужгородцев быть сознательными и соблюдать правила дорожного движения

Громадська рада Ужгорода: скільки ужгородці мають платити школам, лікарням і за воду

У середу, 3 вересня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі Громадська рада Ужгородської міської ради презентує Програму невідкладних дій з розвитку м.Ужгорода на найближчі два місяці для в.о. міського голови Віктору Щадею.

З 12 вересня Ужгород може залишитися без води

2 вересня 2014 року КП “Водоканал м.Ужгорода” отримав повідомлення ПАТ “ЕК “Закарпаттяобленерго” про припинення (обмеження до обсягу екологічної броні) електропостачання на усі об’єкти Водоканалу з 12 вересня 2014 року.

На Закарпатті на 8,6% більше жінок, ніж чоловіків

Віковий склад населення області характеризується гендерною диспропорцією, тобто кількість жінок на 52,0 тис. осіб, або на 8,6% більше, ніж чоловіків.

В Ужгороді відбудеться народне вишивання карти України

3-4 сентября в Ужгороде состоится культурно-художественная акция "Украина - вместе!".

Повітря уже не зовсім "свіже": чим насправді дихають ужгородці (ІНФОГРАФІКА)

Протягом серпня 2014 року лабораторія спостережень за забрудненням атмосферного повітря (ЛСЗА) Закарпатського ЦГМ на двох стаціонарних постах спостережень відібрала та проаналізувала 950 проб атмосферного повітря міста Ужгород.

Кампанія за мерське крісло розпочалася.   Хто пише сценарій?

У ніч на 27 серпня
в Ужгороді сталися аж дві НП. У Боздоському парку практично дотла згорів ресторан-колиба «Алаверди», колишній «Йо-Ма-Йо», який пов’язують із ім’ям депутата Ужгородської міської ради Юліанни Бедь. Останнім часом заклад вона видавала
в оренду.

Ужгород і надалі «загинатиметься»   з тимчасовим мером

Як ми повідомляли, тимчасовий градоначальник Віктор Щадей написав заяву про відставку після того, як вирішив погратися в «комунальні» ігри. Без будь-якої перевірки і мотивацій було звільнено з посад п’ятьох керівників комунальних підприємств Ужгорода. Обурених працівників цих підприємств підтримали активісти з Громадської ради при Ужгородській міській раді.

Ужгородські школярі майструють безпілотник для українських військових

Ужгородські школярі із авіамодельного гуртка взялися створити безпілотник для нашої армії. Літак-розвідник здійснюватиме 20-хвилинні польоти на відстань до 3-ох кілометрів.

В. о. мера Ужгорода Щадея не звільнили (ФОТО)

Ініціаторам не вистачило голосів, аби відправити в.о. мера у відставку, та призначити нового. У таємному поіменному анонімному голосуванні бюлетенями взяли участь 31 депутат з 51-го зареєстрованого у залі. Про це пише Мукачево.net

Ужгород увійшов до трійки переможців проекту “Відкрите місто”

Обласний центр Закарпаття увійшов до трійки переможців проекту “Відкрите місто”. Про це повідомляється на сторінці проекту у Фейсбуці.

Тротуарна торгівля в Ужгороді перебралась на дерева

Ужгородська міськрада вже «склала руки» із наведенням ладу з «тротуарною» торгівлею в Ужгороді, зокрема, на центральній площі Корятовича.

Вночі в Ужгороді не продаватимуть алкоголь

В Ужгороді заборонили нічну торгівлю алкоголем. Таке рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету 27 серпня.

Ужгород без води   не залишать

Керівництво області пообіцяло погасити заборгованість Водоканалу перед енергетиками.

Незаконні шлагбауми   в місті демонтують

Виконком Ужгородської міської ради цього тижня ухвалив рішення «Про демонтаж обмежувачів руху», чим надав дозвіл муніципальним міліціянтам та Департаменту міського господарства демонтувати обмежувачі руху за адресами: вул. Т. Ромжі, пров. Вербний, що на БАМі поблизу університету в р-ні Північний. Витрати на демонтаж компенсують власники шлагбаумів (у разі, якщо таких виявлять).

Ужгородська міськрада: у місті є можливість маркувати російські товари

Російські товари в Ужгороді, можливо, маркуватимуть. Питання маркування російськї продукції в місті Ужгород підняв на черговому засіданні виконавчого комітету його член Ганчин Богдан.

Ужгородські “Три горби” втретє не отримали дозвіл на цілодобову роботу

Рішення “”Про погодження цілодобового режиму роботи” розглянули на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради 20 серпня.

В Ужгороді продовжують боротьбу з незаконними шлагбаумами

Рішення “Про демонтаж обмежувачів руху” було розглянуте на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради 20 серпня.

Ужгородців запрошують зустріти світанок Незалежності з молитвою

24 серпня о 6 ранку, на Ботанічній набережній біля філармонії, на загальну молитву священників усіх конфесій та виступ Заслуженого академічного закарпатського народного хору .

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат