Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1400, 20

На Ужгородській ЗОШ №3 ремонтують дах

Наразі в ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, що на набережній Незалежності, замінюють покрівлю, яка протікала. Завдяки допомозі Закарпатської обласної ради і благодійного фонду «Віза» шкільний дах повністю відремонтують.

На вулиці Єрмака полагодили ліхтарі


Майже рік мешканці будинків №39-45 на вулиці Єрмака в Ужгороді просили колишню міську владу поремонтувати вуличні ліхтарі. Як розповів юрист Василь Попович, наприкінці травня люди звернулися до в.о.міського голови Віктора Щадея. Цього тижня комунальники полагодили освітлення на вулиці.

Ужгород від сьогодні має історико-архітектурний план

Аби врегулювати забудову, капітальний ремонт і реконструкцію історичних будівель та споруд, архітектурно-містобудівна рада Ужгорода розглянула і ухвалила історико-архітектурний опорний план міста. Документ на замовлення міськвиконкому розробив Микола Гайда, заступник директора НДІ пам'яткоохоронних досліджень Міністерства культури України.

Пам’ятник Леніну... (Фотофакт)

Пам’ятник Леніну, про який тривалий час велися розмови, таки відправили на переплавлення. Матеріал, із якого було виготовлено Ілліча — бронза, її вага 2574 кг, всередині   він виявився порожнім...

У виконкомі обіцяють допомогти військовим на Сході...

...а також хваляться, що найоперативніше у країні оприлюднюють свої рішення.

«Маршрутні» графіки змінили, але не продовжили

Як ми вже повідомляли, з 1 червня громадський транспорт курсує містом згідно з літнім графіком. Однак досі на автобусних зупинках відсутні нові розклади руху маршруток, тому наразі ознайомитися з ними можна хіба що на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

В Ужгороді почали асфальтувати одну з найпроблемніших вулиць (ФОТО)

В Ужгороді асфальтують перехрестя вулиць Минайської і Можайського.

На літні тераси виписано штрафів на понад 34 тис. грн.

За неправомірне розміщення своїх терас їхні власники виплатять загалом близько 35 тис. грн. штрафів. На останній адмінкомісії за 20 адмінпротоколами, складеними за роботу терас без відповідного дозволу, були виписані максимальні штрафи, по 1700 грн. Частину вже сплачено.

В Ужгороді поминали військових, які загинули на Донбасі (ФОТО)

Как мы уже сообщали, под Луганском погибли четверо жителей Закарпатья

Ужгород очистять від стихійних сміттєзвалищ

Упродовж двох тижнів в Ужгороді ліквідують понад три десятки несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ. Про це повідомив в.о.міського голови Віктор Щадей.

У п’ятницю в Ужгороді розіграють велосипед (АФІША)

У п’ятницю, 20 червня, в Ужгороді відбудеться велосипедний заїзд «Green Ride».

Мери Ужгорода Попович і Ландовський запропонували місту допомогу

Учора, 17 червня, відбулася зустріч в.о.міського голови Віктора Щадея із представниками Ради старійшин, колишніми керівниками міста Емілом Поповичем та Емілом Ландовським. Усі разом обговорили ситуацію в Ужгороді й міські проблемні моменти.

Ужгород найпрозоріший в Україні у плані публікації рішень виконкому

Ужгородський виконком публікує проекти рішень найкраще в Україні.

Проблему з каналізаційними стоками ужгородцям допомагає вирішити громадська організація (ФОТО)

Проблеми ужгородців суто побутового характеру, що пов’язані з експлуатацією багатоповерхівок, у яких живе абсолютна більшість городян – традиційні. Бо ж житлофонд ветхий і зношений, грошей у ЖРЕРів на системний ремонт – немає. А з проблемами люди зустрічаються щоденно. І часом ці проблеми допікають так сильно, що просто у відчай можна впасти від, начебто безвихолі.

Чужі в... своїй хаті. Боротьбі мешканців гуртожитку на Джамбула, 50 не видно кінця

Ще 11 квітня міська рада вирішила прийняти з державної у комунальну власність міста гуртожиток по вул. Джамбула, буд. 50 з подальшою передачею гуртожитку в оперативне управління будинкового комітету “Мрія-Уж”.

Як площа Лаборця набула господаря і не стала приватною власністю

"Хозяева" площади Лаборца Валерий Алексеевич и Владимир Иванович

Частина Громадської ради у вівторок висловила недовіру Щадею

У вівторок 62 зі 100 членів Громадської ради зібралися о 16.00
у великій залі мерії, аби розглянути 15 робочих питань, попередньо оприлюднених у Facebook.

Маршрутне таксі: вища плата за... гіршу якість

Як відомо, на початку червня подорожчав проїзд у закарпатських маршрутках міжміського сполучення. Відтепер проїзд до сусіднього Мукачева 20 грн., до Хуста 40 грн. Вочевидь, подорожчання проїзду в міському транспорті неодмінно буде і в обласному центрі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат